Любители на кучета - 103

• 24 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • sf
Погледът, ах, погледът! 🤣

# 511
  • Бургас
amy_nka, това не е мъжът ми, това си е баш истинският генерал с неговия мопс. Снимката е от една статия за него, в която пишеше и за кучето.

Ох, добре, че имам русо куче. Вчера ходихме малко по нивята, веднага я налазиха кърлежите, ама се виждат отдалеч. Вкъщи измъкнах още три забити.

# 512
amy_nka, това не е мъжът ми, това си е баш истинският генерал с неговия мопс. Снимката е от една статия за него, в която пишеше и за кучето.

Joy А, името? Споменава ли се?

# 513

Добре, че са различен цвят, та да се познава къде започва едното куче и къде свършва другото.

# 514
  • Bарна, морето, сините вълни

Всички домашни спят, а аз по горите с цяла глутница кучета. Grinning
Ерос се озъби на Бенджи, проведохме си сериозен разговор и започна да го  заобикаля, не искаше дори да го погледне. Без намордник беше. Това с чужди кучета обаче не мога да го постигна май.
Само Еро пускам да бяга, защото тия двамцата си настъпват ушите и не искат да ме чуват. Ама нормално, не ги разхождат и като видят малко свобода откачат горките.

А пък този господин реши да се разхлади в една тиня... На снимката не личи всъщност колко е мръсен, причерня ми като видях как си търка мутрата и накрая легна целия, като Макс на Сиви. Grinning

# 515
  • о`майна лунна нощ е
Предвеликденско

И тринадесетият елемент от пъзела

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 16:05 от `ТуиГ

# 516
Туиг, може ли да кажеш откъде купи/поръча пъзела?

# 517
  • Бургас
Дес, с чуден гердан се е сдобил:joy:
Аника, не пишеше името на кучето.

# 518
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, може ли да кажеш откъде купи/поръча пъзела?

От Ozone.bg, но е изчерпан от две седмици. Имам чувството, че е бил една бройка, защото веднага след моята поръчка, изчезна от наличност. Взех го на намаление от 15 на 12 лева. Иначе го дебнех от много време и не го намирах никъде, а изведнъж се появи там и съм щастлива, че го хванахме.

# 519
  • София
Пъзелът е страхотен, ама тия 1000 части взимат здравето. Grin

Харли отново е с компания.

# 520
  • sofia
Леон боядисва яйца за сефте:

# 521
Хубави празници от Лори!

# 522
  • тук-там
Весели празници и от Мокка, мили дами:

# 523
Христос Воскресе!

Бебето куче, ходи в оградата от борчета да гледа как си играят на комшийката кучетата и цялото е станало в смола. Някой знае ли с какво мога да я изчистя?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт