Любители на кучета - 103

• 24 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Sivi, Целувката на Густав Климп е страхотнаа Heart Eyes

# 286
  • София
Еее, още рожденници! Йееее! Как ни се хапва торта... пардон - МИ се хапва торта! И ми се мачкат ушаци 😊🤣😊🤣
Чакайте да ви покажа балетния майстор на падьодото Чарли-померански-любопитко-мързелански:

# 287
  • София
Аз няма да показвам моите пъзели, че... Елате в пъзелската тема!
Честит ден ден на Денис! Жив и здрав и още много торти и подаръци!
Една Лили от нас

# 288
  • Варна
Честит ден на прекрасния Денис. Всички хубави неща да ти се случват, от здраве и наградки да не се отървеш. 😍😘

# 289
Ехеей с Денис сме на една и съща дата! Да е здрав и послушен! 🤗🥰🎉🎂

# 290
Честит рожден една Денииис и на Anyyyone. Аз пък съм утре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 291
  • Bарна, морето, сините вълни
Ама много овни в тая тема, много нещо. Grinning
Да сте здрави, момичета! Бъдете щастливи и обградени от положителни хора. Kissing Heart

# 292
Дух, жива и здрава бъди! Flowers Hibiscus

Много е празнична темата тези дни, страхотно!

# 293
Духче, честит рожден ден! Много щастие ти желая с любимата ти Джинка! Весел празник! BalloonBirthdayBalloon

Честито със закъснение и на Ени! ChampagneFlowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Да се чувстват поздравени и Денис и Швепса! Много здраве желая на тях и на домашните им любимци! Meat On BoneMeat On BoneMeat On Bone

# 294
Ама аз съм утре, момичета, благодаря ви! Heart

# 295
Здравейте,момичета и момчета!Да са ви живи и здрави любимците!
   Смятам да стана чест посетител в темата,защото си имаме едно бебе кане корсо у дома-Айра,на почти 3 месеца.
   Имаме и овчарка на 10 години,Киара.Бебчето го гледаме вътре, Киара от малка е навън, и сега възникват много въпроси,на които търсим отговор.Ще се радвам,ако можете да помогнете.
     Досега има сложени 2 ваксини,обезпаризитена-вътрешно и външно.Другата седмица предстои трета ваксина.
Чудим се може ли да я извеждаме навън,живеем в къща с двор,с другото куче.Голямото ни куче няма контакт с други кучета,не я извеждаме на разходки в парковете,тя стои пусната и тича из двора.Защото ще трябва и да свикнат една с друга,голямата да приеме малката.
    Сега извеждаме бебето,седим на една пейка,но връзваме голямата,тя скимти и се мъчи.Малкото иска да иде при нея,ние не го пускаме на земята,и то скимти.

# 296
Добро утро и хубав ден!

Нора!

# 297
Ехеей с Денис сме на една и съща дата! Да е здрав и послушен! 🤗🥰🎉🎂

Честито на патерици!
Духче, честит рожден ден и на теб!

Марулета, като сложите третата ваксина, е добре да започнете да ги събирате, но под надзор, след като не знаете как ще се сържи другото куче. Каква е причината да не излиза от двора голямото?

# 298

Ето ги нашите момичета.
   Когато беше малка,овчарката не търпеше други кучета,лаеше много настървено,чак пенясваше.По това време имахме и по-възрастен мъжкар,сибирска лайка.Една нощ почти го беше удавила,а е доста по-млада от него.И нас ни беше страх да я срещаме с други кучета.Към деца и хора е много кротка,особено с децата.Тя отгледа,така да се каже,синът ми на двора.Сега се кротна,дори котките я мързи да гони.Съседите имат две кучета,свободно пуснати,дели ги парапет и ограда.С тях също вече е дружелюбна,едното е мъжко,другото женско.Разхождаме я в гората,или покрай язовира,които са до нас.Не излиза от двора  вече, защото тя е свободно пусната, не стои вързана, играем с нея, тичаме, с топка, с пръчка.Ходи до тоалетна на едно определено място.Дворът ни е голям,позволява движени еза кучето.И от време на време я товарим в колата,отиваме до ядовира и по черните пътища я пускаме да тича.Тя не иска обаче,ако дъщеря ми не тича с нея.Ако ние седим на поляна,тя идва,намърдва се между нас и лежи.
   Вечер спи на един фотьойл на терасата,или пред вратата.Има къщичка и синджир,но я връзваме само когато дойде някой,който много се страхува,или идват за контейнера с боклук,защото той е в двора.

# 299
Ох, Духче, извинявай! И аз чела-недочела.. но пожеланията си остават.Simple Smile

Марулета, добре дошли! Прекрасни дами имате!

Общи условия

Активация на акаунт