Любители на кучета - 103

• 24 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • о`майна лунна нощ е
Изолация по Швепс

# 271

Идва събота аааааа....любимия ден Heart

# 272
  • под тепетата
Туиг, давам ти идея. В копир студио Дедал правиха пъзели от снимки. Можеш да направиш за подарък на твоя човек пъзел с Швепса.

# 273
Честит рожден ден на мееен, честит рожден ден на меееен!
Преди 2 години си намерих човеци и те си мислят, че съм тяхното бебче, обаче истината е, че се са МОИТЕ мама и тати! И сега имам рожден ден, като всички домашни кучета!
Отивам да си играя с новия ми конг, защото мама каза, че не може да имам рожден ден и да нямам подарък!

И тортичка имах, ама я изядох!

# 274
  • о`майна лунна нощ е
Пу, за мен голямо парче от тортата! И честити да сте!

А, Билянка, пъзелите са моя малка страст, за която са виновни комшийките. От миналото лято до сега /в момента сме спрели събиранията заради карантината/ сме наредили над 20. Събираме се вечер с комшиите от входа, купуваме и редим заедно пъзели, слагат се салати, мезета, .... после мъжът ми ги рамкира с профили от ПВЦ и ги закачаме по етажите. Целият вход е в пъзели, асансьорът ... Те са виновни, заразиха ни и семейно. Купихме си сега от Озон два с дребната и почнахме физиономиите Wink

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 20:32 от `ТуиГ

# 275
Честит рожден ден, Денис! Добре ще се облажиш с тази хубава торта!

# 276
  • под тепетата
Честит рожден ден на теееб, честит рожден ден на теееб!
  Да си здрав, да получаваш още много години такива готини торти и подаръци от твоите мама и тати!
Туиг, много готино - това за разкрасяването на коридорите! А и физиономиите са много весели Simple Smile
Надявам се човешките болни деца да вървят към оздравяване!

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 20:17 от bilqna_69

# 277
Честит Рожден Ден на Дениииис! Да е жив, здрав и много нацелуван и нагушен Heart

# 278
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Денис! Много здраве и дълги години да се радваш на вкусотийки като тази торта! Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 279
ЧРД Денис. Жив и здрав и палав много години. И все такива вкусотии да ти готвят

# 280
  • sf
Дениииииис, да си жив и здрав! 🐾🐾🐾

# 281
  • гр.Варна
https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.bc0c735492a10f7b96601d9d99613 … XK1Sd5bzyxi6gQ%3d на Денис. Много, много здраве и дълги години търкаляне на дивана с мама и тате.

# 282
  • тук-там
ЧРД на Денис! Много радост и усмивки заедно! Да му е сладко (страхотна торта)!

Ето и нашата заражда се любов:

# 283
Честит Рожден Ден на Денис! Да е здравичък и все така усмихнат! 😘

ТуиГ с тия пъзели сега ме зарази да си поръчам и аз. Обичаме и ние у дома да ги редим.
Ето последните:
Скрит текст:

И пак една слънчева и зелена разходкс с кучаците:

Докато голямото магаре е свикнало да позира, малкото шиле не можеш го уцели за хубава снимка 😁

# 284
Денис, похърквайки, благодари на всички за милите пожелания.

Направо ви се възхищавам на търпението да редите пъзели. Хич нямам аз търпение, много мразех като малка да ми подаряват. Но пък има страшни красоти.

Общи условия

Активация на акаунт