Любители на кучета - 103

• 24 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Дух, извинявай, и аз не погледнах откога ти е постът. Нищо, утре пак Wink

# 301
Офффф, то утре била Духчето? Ми, като пиша преди кафе...

# 302
  • о`майна лунна нощ е
Ама аз съм утре, момичета, благодаря ви! Heart

Ти пък, сЕди мирно и викай Благодаря. Утре пак. Защо се обаждаш Wink Кой друг може да празнува два пъти в темата 😋

# 303
Хахахахха Ами нали не било на хубаво предварително хахаха Heart
Много сте готини!

# 304
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит празник на рожденниците, и двукраки и четирикраки 😄
Бъдете здрави и много щастливи 😘

И аз обичам да редя пъзели, но с малкото сега няма как .

# 305
Най-после на разходка без дрехи Grinning

# 306
Их...дойде котакът да се гушне до мен и как мислите, дали кучето може така да остави нещата и да не е и той тук? Не може, разбира се. Дойде, легна си и гушна! котаракът с една лапа през него. Е, няма нужда да пояснявам, че на Джой не му се понрави това, то си личи и от погледа, и си замина

# 307
Тцтцтц, Рейн така да го обича, пък той...
Котешка му работа!
Сетих се като ти бяха изровили/изяли стената Joy

# 308
Хахха,о, даа, а сега имат ново дваЕсе - котката се катери на шкафовете високо и бута всякакви неща за кучето да си играе. Така ми заминаха любимите слънчеви очила 😂. Джой започна и да отваря шкафове..крадат ми чорапи и бельо.
А Рейн много го обича, ама грам не му зачита личното пространство. Спи си Джой на неговия пуф и изведнъж отива кучето с играчка в устата, и му я хвърля на главата да си играят..😂. Това определено не се нрави също на котарака и той роптае, сърди се, гледа лошо хахах

# 309
Много ме радва когато куче и коте съжителстват заедно. Особено ако се разбират.

И един полегнал Арчи:

# 310
Честит празник на всички рожденици - двукраки и четирикраки! Вчера, днес или утре, важното е празници да има. Birthday
Аз идвам да се оплача от себе си. До вчера мислех, че Дарето е на девет години. Но снощи се замислих, че в имейла ми е годината в която я взехме - 2009! Тя всъщност не е навършила през ноември девет, а десет! От няколко дни я забелязвам, че не се изправя с лекота, а в четвъртък сутринта куцаше, като излезе от колибата. Сега не куца. Открих ѝ две голи места като тези от миналата година. Ужасявам се да не ѝ опада пак козината, че шест доктора си правиха експерименти с нея тогава. От вчера започнах да ѝ давам по едно пакетче желатин, накиснато в малко вода. Знам, че е полезен за ставите. Включих варено яйце през ден към храненето, а консервата ѝ обърквам с извара. Взех ѝ таблетки с калций и фосфор. Миналата година никой не обърна внимание като им казвах, че изпитва затруднение при ставане. Единият доктор ми вика - като я гледам си е добре, няма проблеми. Че тя като се раздвижи оправя, да стане ѝ е трудно, но на кой да обяснявам? Затова реших да взема нещата в свои ръце и дано избегнем поне окапването на козината.

# 311
  • под тепетата
Дзак!

# 312
  • о`майна лунна нощ е

Ми, влюбена съм. В морето, в кучето ... Влюбена съм!

# 313
  • Стара Загора
Част от фауната у дома.

# 314
  • под тепетата
ТуиГ, отварям килимчето и ви чакаме!

Общи условия

Активация на акаунт