Любители на кучета - 103

• 24 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Крадецът на сутиени Smile

# 421
Mtz, като взехме Джеска и тя нали все гладна е била милата на улицата, и много бързо ядеше. Буквално както казваш ги засмукваше гранулите. Тогава направих следното обърнах купата наобратно и в улея, който се получава и сипвахме храната. Така лека, полека свикана да яде по-бавно.

# 422
Хибискус,да,и нашето бебе много хълца!Много е смешно-сладка.И нашата овчарка е повръщала така,но понеже е дворна,за си мисля,че е от тревата,която пасе от време на време.
   ДУХ,мама Еми е от тази тема?
   И нашият мързел се намърда на дивана и спи до дъщеря ми.Снощи ММ реши да я качи със себе си в спалнята,да си лягали.Два пъти напика завивките и ни призова да я вземем.За нея е супер изживяване,когато я пускаме в нашата спалня,защото там е зона забранена за нея.По прницип спи с дъщеря ми ,на спалнята,но в своето легло.Вашите муцунки къде спят?

Тази сутрин ги изведохме двете на повод извън двора,без да се докосват.Малката се изпишка.Голямата е спокойна.След 3 часа отново ги извеждахме .

# 423
  • тук-там
Честит надяваме се последен сняг за този сезон от Мокка:

# 424
  • София
Моите спят където искат. Балу може да дойде да се свие за малко в краката ни, но обикновено спи в хола на дивана или в клетката.
Лили обича да се гушка и ако е студено, се свива при нас, даже под завивките е спала. Напоследък идва вечер и се свива в краката ни, и по някое време слиза от леглото. Сутрин я няма в стаята, така че нощем явно зачезва в хола.
Хибискус, не знам какво да ти кажа... Моите родители се опитват всячески да й угаждат на Бела, но тя вече съвсем почна да капризничи - домашни неща отказва, дето са с "гаранция за произход" един вид... Не съм вярвала, че ще видя куче, което не иска месо, ама хей го на. Иначе преди да я взема, си казвах - капризи ли? Не на мене тия. Ето докъде я докарахме, като с децата и теориите за отглеждането им.

# 425
Къде е този сняг?Иначе много й ходи на Мока сняг.
   Как да я намеря Мама Еми-опитах но не ми излиза нищо.

# 426
https://www.facebook.com/groups/240272283165804/
по спомен преди беше питайте еми и хриси, май е променена, но някой да потвърди, аз не успях да се пречупя и да членувам пълноценно групата.

# 427
  • тук-там
Къде е този сняг?Иначе много й ходи на Мока сняг.
   Как да я намеря Мама Еми-опитах но не ми излиза нищо.
Бистрица

# 428
  • UK
https://www.facebook.com/groups/240272283165804/
по спомен преди беше питайте еми и хриси, май е променена, но някой да потвърди, аз не успях да се пречупя и да членувам пълноценно групата.

тази е групата, да, Хриси напусна преди няколко месеца

пак се почна зверското близане на вън, направо мляска. ПолОдявам на разходките от дърпане (аз него дърпам, той си седи и си ближе) Sweat

# 429
Благодаря ви!Приеха ме там,ще чета,за да си съставя план какво да се направи по въпроса.Дъщеря ми излезе,пратих я малко да пазарува,че не е излизала от няколко дни.Аз съм сама с кането,толкова е послушно-седи си в леглото,гризе си играчката,ходи си до тоалетна в банята.Май се качва на главата на щерката.При мен дори не припарва до диваните,а с нея е все отгоре.Май ще трябва да превъзпитаваме и хората.
     На вашите кучаци какво им давате да гризат?Айра разпердушини вече една кучешка играчка.Купихме от Лидъл онзи ден едно бутче и една пържола,играчки.Бутчето отвън е с някакво гумено покритие,опитва и него да яде.Непрекъснато иска да гризе.

# 430
Аз бях писала по-назад за лидълските играчки, опасни са, късат парчета и ги гълтат, заради миризмата, аз ги запратих в кофата скоропостижно и бута и пържолата.
адорабъл, ти как беше с темата за кастрацията? Знаеш, че така ще се тушират тия желания на Джинкс, а не е сложно за него като мъжко куче..

# 431
  • Варна
Да не ставам досадна, но внимавайте с играчките. Разказвала съм тук Бизу как повръща една неделя. Разминахме се леко, но си беше късмет.

# 432
Не си досадна,аз приемам всякакви съвети.Лидълският бут е прибрн,ще ходи в кофата.Сега си дъвче нещо по крака.Аз мислех,че като й даваме играчки,няма да направи поразии у дома.

# 433
  • Варна
Давай уши, пръчки, от по-твърдите, че да се занимава, има и едни понички, малко скъпи, ама моите карат доста с тях. Ще потърся снимки и ще ти покажа.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 13:52 от esstela

# 434
  • UK
Аз бях писала по-назад за лидълските играчки, опасни са, късат парчета и ги гълтат, заради миризмата, аз ги запратих в кофата скоропостижно и бута и пържолата.
адорабъл, ти как беше с темата за кастрацията? Знаеш, че така ще се тушират тия желания на Джинкс, а не е сложно за него като мъжко куче..

Аз искам да го кастрирам, ама съм на почасова работа, докато се дипломирам окончателно и ми е трудно с финансите. Тук не е много евтина тази процедура и не всеки месец мога да заделям и спестявам. Sad

Общи условия

Активация на акаунт