Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 722
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 165
Поради невъзможност да се свържем с потребителя avgust111 беше изтеглен нов печеливш. Това е:

Grinch

Честито!

Zebra - от форума

# 166
Не бях ходила отдавна до Life, днес отидох. Случайно видях игра на Милка - при покупка над 6 лв се играе за плюшена играчка (топче с уши и муцунка като зайче). Не можах да снимам, защото ми беше паднала батерията.
А за София Мел - почти винаги съм казвала само хубави неща за тях, но не е нормално по време на криза да си вдигаш цените. Не са само те, почти всичкото брашно е вдигнато, плюс други стоки, които сега се търсят много. И на нас ни извиват ръцете в момента.

# 167
В Lidl  от понеделник брашното за козунак е 0.99 лв. Купих 3 пъти по 3бр защото немогат да нося по повече наведнъж, но и да не беше играта го ползвам и за други неща освен козунак правя бърз хляб, тесто за пица, питка. Даже с него се получава по- добре от класик. Миналата година снимах бележката заедно с брашното и ги одобриха.

# 168
Има  печеливши на ZEWA   и нов ваучер на зайците

# 169
Интересно, Иван Христов хем е с три награди, хем два пъти слушалки... Или е съвпадение и са трима души?

# 170
  • Пазарджик
И аз снимах бележката с брашното,защото не пише името ,а само брашно.Уж е одобрена,дано няма проблем.

# 171
Аз прикачих само снимка на касовата бележка. Иначе от Кауфланд купих пакет от 2кг. Класик и на бележката пише само Брашно тип 500 2кг.

# 172
  • Русе
Моето брашно е 5кг, на касовата пише "Брашно ..за дома" хахахха, качих я , но не знам дали ще я признаят.

# 173
  • София
И аз снимах бележката с брашното,защото не пише името ,а само брашно.Уж е одобрена,дано няма проблем.
Къде ти пише, че е одобрена? При мен, като отида на моите бележки пише номер, дата, снимка .

# 174
  • Пазарджик
Не пише.Само ми изписа успешна регистрация.Даже на моите бележки не съм и поглеждала. Одобрена ми е регистрацията

# 175
Всеки път се случва така, че в игрите на София Мел брашното ми е от Кауфланд и все снимам брашното с бележката.
За Марети пък касовата бележка се падна накрая и е с едни големи червени ленти. Не знам ще я одобрят ли. Писах им, отговор няма.

# 176
Привет!
Фал отвсякъде с Кола......
Ще се включа в Киндер, играта на София Мел е страхотна, но уви имам същите хлебопекарна и тигани от предишните им игри, ще се включа 1 път, дано улуча кутията.

# 177
  • София
Станах 100 кила от това Буено..Вече 13 кода и едно шалче не спечелих Joy

# 178
И аз вече 10 кода и нищо мрън мрън

# 179
  • Перник
И шуменски дават бири и барбекюта
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/04/specheli-nagradi-biri-shumensko.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт