Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 121
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 995
Момичета, домакинските дневници получихте ли? Питам, че тук имам голям проблем с пощенската станция и като нищо не са ме известили...
Не в София

# 1 996
В три часа проверявах има ли за ваучери на колелото - имаше ваучер на Технополис за 180 000 (50лв) и такъв на Зоя за 125 000 (30 лв). Взех Зоя и сега го употребих без никакъв проблем.
Понеже се надявах на Озон, в крайна сметка си направих поръчка без ваучер Simple Smile

Този ваучер беше взет с много бонуси - тези от сребърното ниво, въвеждането на името, плюс 3000 зайци от играта с анаграмите, плюс още 5000, които ми се паднаха през последната седмица. След около два месеца се събера подобно число...
Не е ли за Техномаркет, защото те досега са имали техномаркет нямали са технополис?

# 1 997
Възможно е, сигурно съм се объркала.

Ако пак има игра с ваучери на КК, ще купя само ако има валеж (иначе си взимам от големите). И евентуално за участие в Метро - нищо допълнително.

# 1 998
Купих две Фанти малки със златни капачки.Регистрирах ги сега и ми даде две по 20 лева.
Браво! Аз още не съм имала късмет да уцеля 20 лв, регистрирах една златна капачка от КК тази сутрин и нищо, имам още две и смятам довечера да се пробвам пак. Сега прчочетох, че играта е до 27.04., това означава ли, че днес в 00.00ч, приключва или утре също ще може да се участва? Thinking

# 1 999
  • Бургас
Clio book имат безплатна доставка и книги за подаряване!

# 2 000
Подаряваните книги ли са с безплатна доставка?Не ми се вярва,но да питам все пак.

# 2 001
Каролин,ако тази дума,дето ти беше написала е вярна,ще имам точки. 🤣 През телефона не можах да направя нищо,та викам ще се доверя на теб. 🤗🌺

# 2 002
Не знам за Зоя, но от store.bg имейлите са точни, показва поръчаните продукти, отстъпката и крайната цена с отстъпка. Според мен трябва да им пишеш, че все се получават недоразумения с тези ваучери. Аз не съм заявила ваучер единствено защото ми се вижда, че продават скъпо и за 30 лв не мога да взема кой знае какво. Щеше да е хубаво да има ваучери и за други хранителни вериги, които ги има извън София.
В store.bg,въобще не показва точно поръчката в сайта.Вторник чакам тази на снимката и като се сметне заедно с доставка,трябва да платя 0.30 лв,а в сайта пише 2.90.

# 2 003
  • Пловдив
Сладури и сладурковци,трябва ми ваучер за 20лв от ФД
Имам за размяна колонка прингълс на сони и чакам комплект от Прингълс топка,сак и шише адидас,които ще разменя по отделно,или заедно,като ги получа:)
Благодаря предварително!

# 2 004
Здравейте искам да попитам някой получил ли си е награда от прингълс. Ние спечелихме на 6 март и още нищо не е дошло.

# 2 005
Да, правилна беше, Ениуан.
Мириел, сигурна ли си? Провери си хубаво профила, виж там горе дето ги пише точките и натисни история на точките. Може да са там. На мен горе ми изписваше 200, а като влязох в историята си бяха там и после и горе ми стана 2700.
Ако не е така, пиши им. Отговарят бързо. Имах проблем с поръчката и ми помогнаха.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 15:38 от ~Carolina~

# 2 006
  • Бургас
Подаряваните книги ли са с безплатна доставка?Не ми се вярва,но да питам все пак.
Да. И преди съм поръчвала, нямах проблем с тях. Точни са.

# 2 007
  • Пловдив
Не знам..Аз спечелих в края на февруари и нищо нямам още..Днес смятам да им пиша...

# 2 008
Обаче на сайта на Клио пише, че доставката до офис на Еконт е 4,50. Аз си харесах няколко книжки, не от безплатните, но се въздържам за сега, защото сутринта поръчах от Озон.

Между другото, на сайта на Зоя има три вида сламки да многократна употреба - стоманени, бамбукови и стъклени. Около 20лв комплекта са. Чудих се дали да не взема стоманените, но в крайна сметка предпочетох да поръчам храна. Тези сламки са готини, но ми изглеждат опасни.
Някой тук ги коментираше миналата година (имаше ги като награди в една игра), затова пиша за тях.

# 2 009
  • София
Аз пък искам да попитам двете печеливши девойки в cashikari, как точно ви поискаха да видят печелившата банкнота и някоя от вас би ли показала печелившия си имейл?

Общи условия

Активация на акаунт