Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 081
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Под Слънцето
Наградите на бургаско са :
44  бр 4 местни лодки / надуваеми/  да беше една , ама зодиак .. ех
55 камери гоу про
490 чадъра плажни
и още нещо, ама не го запомних.
Залепили са плакатче на стената на кварталния ни магазин..

# 2 386
# 2 387
Може ли малко помощ на лични за поръчка от Икеа

# 2 388
Миналата година получихме колонка от играта на Fancy, но не е използвана сега се сетих и я отворих и исках да я заредя, но се оказа че има само две крачета на колонката, а кабела е с три дупки. Интересува ме ако има други тук с такива да ми кажат техните с колко крачета са. Много ме е яд че може би е дефектна и чак сега разбирам. Ще пробвам да им пиша, но ще изчакам ако някои може да ми отговори. 

# 2 389
И аз се чудя как да ползвам точките за плащане в Икеа?

# 2 390
Rosicapi, кабелът си е нормален: https://allocacoc.bg/audio-cube-portable
https://youtu.be/2Brf0ICHHKQ

Не виждам добре от твоята снимка как е дупката, но може да сравниш дали е същото като в ревюто.

# 2 391
  • Велико Търново
Не участвах в играта на фешън дейс, защото с това ИП не пия малки коли. Днес обаче си купих една със златна капачка. Странно усещане- леко прецакана се почувствах 😁 Мисля, че ако някой ме разбере, ще е в тази тема😀

# 2 392
И аз се чудя как да ползвам точките за плащане в Икеа?
Продуктите в кошницата трябва да надвишават 10лв. Тогава автоматично под кошницата се появява опция за избор: използване на точки при плащане.

# 2 393
От прингълс си спечелихме и от 3те вида награди. Днес дойде смарт футболната топка. Има зарядно и се зарежда. Изглежда интересна. Прочетох че струва 320лв😯.

Кажете ни тайната, в колко часа ги спечелихте?
Над 30 кутии регистрирах и нищо.

# 2 394
За Прингълс подозирам, че доста хора обикалят супермаркетите и снимат дъното на кутиите, защото не ги искат при получаване на наградите. Така си осигуряват безброй участия. На мен лично не ми харесва този чипс и не знам как изяждате по толкова много, пък и ми е скъп. Чакам игри без покупка.

# 2 395
  • МИНДЕРА
И аз имам проблем да използвам  точките си от играта с буквите,подозирам че е така,защото не съм  активирала картата си.При опит да я активирам онлайн удрям на камък вече трети ден.Някой друг с такъв случай?

# 2 396
Има час, но не знам дали не го менят всеки ден. Аз в часа, който спечелих пробвах поне 10 пъти още и нищо Sad спечелих в 15:48
от играта с малките колонки спечелих два пъти единия път беше в 11.09 другия път беше към 13 - сега с футболните, няма да казвам колко кода регистрирах, пробвах в тези часове, и в други часове и НИЩО. Почвам да си мисля, че освен часа е важен и деня Trollface

# 2 397
  • София
И аз имам проблем да използвам  точките си от играта с буквите,подозирам че е така,защото не съм  активирала картата си.При опит да я активирам онлайн удрям на камък вече трети ден.Някой друг с такъв случай?
Обади се на клиентската линия. Много са любезни и ще съдействат, ако има технически проблем.
Аз на ИКЕА съм им дала задачка-закачка за домашно и ако всичко е наред ще изхарча едни 5К точки. То и иначе ще ги изхарча, ама като 2х2500 и ще отнеме време.
Преди около година и половина ми откраднаха портфейла и аз си извадих нова карта ИКЕА. Обаче около 6 месеца по-късно се оказа, че само картата на ИКЕА е била вкъщи, забутана при гаранционните бележки. И оттогава чакам сдвояване на картите, като и двете са активни и по двете трупам точки, но по неизвестни причини това сдвояване още не е станало. Та сега пак ги подсетих да ми оправят картите. И ако стане ще имам малко над 5К само в една карта вече. Иначе кошницата чака натоварена.
Между другото си мълчах от конфеденциалност, но ММ е спечелил от ГИВИ-то. Да видим кога ще си получим печалбата Simple Smile

# 2 398
И аз купувах от чипса за играта - на вкус е добре, но като се зачетох в съдържанието и се хванах за главата! Така че, не смятам да давам пари  повече и да ядем  такива боклуци с идеята за награда. Предполагам че наградите се теглят на определен брой регистрации, а на на час.  Тези дни разчиствах шкафове и си казах, че нямам място за безмислени неща, така че вече ще играя само за награди, които биха ми свършили работа, но не и да ям и пия боклуци , заради някаква награда - все пак в днешно време най-важно е здравето!

# 2 399
Спала съм сутринта, ще трябва да се извинявам на ФД, това, което ще ми пристигне с наложен платеж е един парфюм от Брасти. Заблуди ме това, че идва от Румъния, а аз знам, че сайтът е полски. Егати, всичко живо ни обслужва от Румъния, направете сметка, как тук никой, нищо не иска да развива!

Общи условия

Активация на акаунт