Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 070
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 415
От прингълс си спечелихме и от 3те вида награди. Днес дойде смарт футболната топка. Има зарядно и се зарежда. Изглежда интересна. Прочетох че струва 320лв😯.

Кажете ни тайната, в колко часа ги спечелихте?
Над 30 кутии регистрирах и нищо.
Няма печеливш час всеки път е различно. Аз например печеля все в края 19:58 13:58  12:25 и така.

# 2 416
  • София
Като се оплаках днес от УИНбет и влизам пак да видя какво става с моята заявка и хоп, сумата ми пак в профила. Пиша им за пореден път. Сега пък причината била, че за кратък период от време съм задала твърде много заявки. Ми аз само една заявка направих, как да направя повече, като после след заявкта профила ми е на нула. Тези хора ще ме уморят вече. Сега ми пишат, че можело и проблема да е в банката. Въобще нямам думи. В крайна сметка ги заявих през Изипей и май стана работата.
А за колелото и аз много исках и се надявах. Дано наистина най- креативните фотографии са спечелили. Че заради този конкурс малкия прояде Нестле за закуска, преди не го познаваше.

# 2 417
  • оттам, откъдето започва България
Да бяха ги споделили поне, че да видим що е креативност.

# 2 418
# 2 419
Който е спечелил Пелаво нещо си странния сироп да си погледне срока на годност,че моя е до 06.2020г.
Ей не им омръзна да пращат продукти с изтичащ или изтекъл срок на годност...голяма реклама си правят така ...

# 2 420
  • у нас
Да бяха ги споделили поне, че да видим що е креативност.
И аз съм на това мнение. Надявах се и аз за колело...

# 2 421
Писах на Нестле съобщение във фейса, че ми е интересно да споделят най-креативните фотографии.
Да видим дали ще отговорят. Simple Smile

# 2 422
Конкурс за есе и рисунка "Библиотеката на моите мечти"
Скъпи лисички, повечето от вас знаят, че библиотеките са един от най-важните културни институти за насърчаване на четенето. По случай деня на библиотекаря 11 май организираме онлайн конкурс за есе и детска рисунка на тема „Библиотеката на моите мечти“.

Кой може да участва?
Деца на възраст от 7 до 14 години, разделени в две възрастови групи от 7 до 10 и от 11 до 14 години. Всеки участник може да участва с до две произведения както за есе, така и за рисунка
Срок
Срокът за участие е до 18:00 часа на 10 май 2020 година
Как става участието?
Конкурсът се провежда онлайн. Изпратете ни текст до 1800 знака (една стандартна страница) или снимка на рисунка на имейл foxbookcafe@abv.bg, трите имена и възрастта на детето, телефон за връзка. Допълнителна информация можете да получите на телефон 0888 793 660
Награди
 Във всяка възрастова група се присъждат първа, втора и трета награда. Първа награда е ваучер за книги и артикули на стойност 50 лева, втора награда е ваучер на стойност 30 лева, трета награда е ваучер на стойност 20 лева.
Ще има и поощрителни награди.
Наши партньори са Детски магазин Костенурко и Faber-Castell

# 2 423
Участвах с една снимка ,не очаквах да  спечеля ,но прегледах списъка ,интересно ми е Калина Врачанска дали  е реален профил.то не бяха грозната бети и други герои ...

# 2 424
Нека ако някой има възможност да ми каже как да използвам точките си с картата ИКЕА фемили. Аз дори не мога да завърша поръчката си. Благодаря ви🍀

Върни на предната страница, в края е обяснено. Недоумявам, как срещате проблеми с поръчката там.

Ами явно като не четат условия и всичко дето им излиза на екрана Simple Smile

# 2 425
  • София
Участвах с една снимка ,не очаквах да  спечеля ,но прегледах списъка ,интересно ми е Калина Врачанска дали  е реален профил.то не бяха грозната бети и други герои ...
Аз лично се съмнявам. Не знам, ама конкурс по снимки, където накрая не показват снимките не ми вдъхва доверие. Ако бях показали снимките ОК, ама така всеки може да пишат, че печели

# 2 426
  • Sofia
Нека ако някой има възможност да ми каже как да използвам точките си с картата ИКЕА фемили. Аз дори не мога да завърша поръчката си. Благодаря ви🍀

Върни на предната страница, в края е обяснено. Недоумявам, как срещате проблеми с поръчката там.

Ами явно като не четат условия и всичко дето им излиза на екрана Simple Smile

Явно си търсите причина да се заяждате, ама... няма как да стане, но проблем има и се четат и условия и темата е четена, нооо да кажете нещо.... интересно...

# 2 427
И аз участвах за колелото с една снимка. Опитах се да изобразя колело в купата с мляко, но явно не е достатъчно 😉

# 2 428
Една моя приятелка спечели колело,не знам с каква снимка,но все пак им вярвам Simple Smile

# 2 429
Аз не казвам, че не вярвам. Имам спечелени награди от Нестле и по принцип са коректни.
Но на мен лично ще ми е интересно да видя снимките.

Общи условия

Активация на акаунт