Отговори
# 3 270
Ако е починал от тромбоза (понеже сега има такива съмнения за странични ефекти) или нещо друго бих разбрала, но ваксината не може да заразява сама по себе си.

# 3 271
Знам, че не може да заразява, но не съм сигурна дали не може да позитивира тест. По тоя въпрос поне за АЗ, с която той се е ваксинирал не съм намерила категоричен отговор. Намерих за Модерна и Пфайзер, но те са на друг принцип.
И не се знае дали не е починал от тромбоза..не знам дали ще правят аутопсия...

# 3 272
  • London
Няма как да позитивира тест.

# 3 273
Знам, че не може да заразява, но не съм сигурна дали не може да позитивира тест.
До колкото прочетох болестта е протичала като типичен COVID. Имате съмнения, че теста е дал лъжлив положителен резултат, а диагнозата е била друга?

# 3 274
pandorina, напълно съм съгласна с теб. Всички случаи, в рамките на някакъв разумен срок, който еспертите да определят, трябва да се проучват много детайлно. А не да се отхвърля или приема връзка с ваксините с лека ръка, както се прави напоследък. Само така истината ще излезе наяве.

Цитат
И не се знае дали не е починал от тромбоза..
Да, бързо развита острата дихателна недостатъчност може да е в следствие на тромб. Както ти написа, че на снимките не е имало особени  белодробни проблеми.

# 3 275
  • Бургас
Днес се ваксинирах с Пфайзера, след 3 седмици ще е втората доза, кога да ги очаквам тези бленувани антитела

# 3 276
Друго, което недоумявам е защо преди ваксинация не се прави тест за антитела и защо хора с доста голямо количество антитела въпреки това се ваксинират?!
Не се ли подвежда имунната с-ма. Ами ако тези хора, за които разказах са го изкарали и са имали антитела и се е получила някаква свръхпродукция на такива? Нали тая цитокинова буря била точно това - свръх имунен отговор?
Спомням си че те преболедуваха нещо преди месеци, но май не бяха правили тестове тогава. И това ми минава през ума.

# 3 277
  • Wonderland
Знам, че не може да заразява, но не съм сигурна дали не може да позитивира тест. По тоя въпрос поне за АЗ, с която той се е ваксинирал не съм намерила категоричен отговор. Намерих за Модерна и Пфайзер, но те са на друг принцип.
И не се знае дали не е починал от тромбоза..не знам дали ще правят аутопсия...
Ваксинирана съм с АЗ. На работа ни тестват всяка седмица и досега не съм била положителна. Всички колеги са с АЗ също, като техните тестове са също отрицателни. Ваксинирахме се около 120 човека.

# 3 278
  • София
Днес имах час аз за ваксина, обаче след всичко чуто по телевизията, изчетено тук и в интернет...изобщо и не си направих труда да се обадя (от регистъра съм). Има ли някой от регистъра, който все пак е успял да се ваксинира (с рнк разбира се)?

# 3 279
  • на пъпа на Златията
Пандорина а допълнителни болести , особености , ... би ли споделила?

# 3 280
Възможно е човека да се е заразил в лечебното заведение, когато е ваксиниран. Така се получава доста неприятно. Опазваш се, а в момента на вакснирине имаш контакт. Зразяваш се, още няма антитела...

# 3 281

Доколкото аз знам не е имал хронични заболявания. Активен човек. Знам, че всяка година се ваксинираше против грип, без миналата, тогава не успя.

# 3 282
Днес се ваксинирах с Пфайзера, след 3 седмици ще е втората доза, кога да ги очаквам тези бленувани антитела
Това през портала ли?

# 3 283
  • София
Аз от това, което написа  pandorina (благодаря ѝ, че сподели), все пак се успокоих. Случаят по никакъв начин, не опровергава твърдението на АЗ, че 22 дни след 1-ва игла има 100% защита от смърт, вселдствие К19. Предположих, че е ваксиниран с АЗ, т.к. се спомена ваксинация по време на "зелен коридор".

Моята майка е на 80+ с цял куп хронични заболявания сред, които хашимото, диабет, хипертония, цироза и алергии. Никъде не излиза (ние ѝ пазаруваме, а тя по принцип има и агорафобия), ама ходи до пощенската си кутия в блока с маска под носа, но понякога я и забравя Confused Ами няма да се учудя, ако лепне тази гад просто от преминаването по стълбището във входа. Особено сега с по-заразния британски вариант. Не иска да се ваксинира.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 23:31 от Gorg0nzola

# 3 284
  • на пъпа на Златията

Доколкото аз знам не е имал хронични заболявания. Активен човек. Знам, че всяка година се ваксинираше против грип, без миналата, тогава не успя.

Нали казваш че нямат контакти ,  какво  и как са карали това нещо и преди колко време и то заедно с жена си и сега реакцията , пак двамата????

И какви са тия приказки че  ваксината причинчвч , щамове ли видове ли?
Как и кога се пръкнаха тия щамове? Кога  в УК  започнаха ваксинациите , кога започнаха  щамовете?
Израелците да не би да  произведоха нов щам, като са първи във ваксинирането?

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 19:12 от rorik

Общи условия

Активация на акаунт