Отговори
# 7 185
Тези лепенки куул пач върху убоденото ли се слагат? Не знам защо съм останала с впечатление, че върху челото.

# 7 186
  • Където морето целува небето...
Тези лепенки куул пач върху убоденото ли се слагат? Не знам защо съм останала с впечатление, че върху челото.

На чело се слагат при висока Т. На бебетата при имунизациите им ги лепват веднага след боцването на крачетата, върху боцнатото . Сменя се след 4 часа. А охладена лепенка лично аз ползвам и за мигрена.

# 7 187
И аз да напиша какво ми беше състоянието след ваксинирането, за да не си мислите, че е толкова страшно. Първия път дори не усетих иглата, даже се чудех дали са ми били дозата, или не Simple Smile. След втората доза ме боля 1-2 дена мястото на убождането, но тогава прекрасно усетих как заби иглата лекаря. Имах и болезнен лимфен възел под мишницата след втората доза за 1-2 дена, но на мен това ми се случва и без да си бия ваксина. Ваксинирах се с Файзер, имам антитела.

# 7 188
Минавам за бърз отчет - днес е една седмица от положителния ПСР,  без симптоми, без оплаквания съм. Контактните ми също. Аз съм с една доза АЗ, контактните - месец след първа доза АЗ и месец след втора доза Пфайзер.

# 7 189
Аз пък докладвам за зеления коридор пред ВМА. Мъжът ми се искаше да се пробва, но опашката била ужасно дълга и се е отказал да чака

# 7 190
Аз чакам информация за Пирогов. Ако има много хора, може и да отложим за друг ден. Зависи и колко бързо върви опашката

# 7 191
  • При семейството си
Минавам за бърз отчет - днес е една седмица от положителния ПСР,  без симптоми, без оплаквания съм. Контактните ми също. Аз съм с една доза АЗ, контактните - месец след първа доза АЗ и месец след втора доза Пфайзер.

А защо прави тест, като контактно лице ли?

# 7 192
В Пирогов също има много народ, аз съм на опашката. Но във ВМА беше по- голяма като минавах.

# 7 193
За ВМА имаше репортаж по БНТ.
Опашки има, но потоците за реваксинация са отделно.
За Пирогов по БТВ, или Нова, там ще работят 6 екипа.
Във ВМА имало трите ваксини, в Пирогов АЗ и Пфайзер.
Ние ще ходим до ВМ А по- късно, че сега наистина видях опашки до Александровска чак

# 7 194
Моят човек се позиционира пред Пирогов,дано бързо стане

# 7 195
  • В страната на бурите
Майка ми вчера се ваксинира по електронния регистър в Св.Анна София с Pfizer. Имали са налични Astra, но са чакали да дойдат РНК ваксини около час. Не са слагали на хора, които не са записани по регистъра. Лекарката предупредила, че след 1-ва доза може да има ставни и мускулни болки, температура и др. на следващия ден (тоест днес), а след 2-ра - същите симптоми 3 дни. Утре мислехме да пътуваме и се чудя дали ще добре. Имали ли сте оплаквания след Pfizer?

# 7 196
Някаква информация за опашката пред Александровска болница?

# 7 197
Според мен, ако досега не е проявила, вероятно няма да има кой знае какво. Може да си пътува,но да си вземе нещо против Т.

# 7 198
Скрит текст:

А защо прави тест, като контактно лице ли?
Имах леки симптоми (дискомфорт в гърлото и лека хрема), които отшумяха и след ден пак се появиха - това ме усъмни.

# 7 199
След Pfizer имах само болки в ръката, може изобщо да не се появи температура или друго. Не е пречка за пътуване в общия случай.
Аз съм на втора доза на 5-ти, вчера се обадиха да ми потвърдят и дори ми дадоха час 😀

Общи условия

Активация на акаунт