Отговори
# 7 170
  • София
Амиамо, слагай превръзка с риванол. Сменяй при изсъхване. Помага.

Благодаря! Ще сложа.
Имам един чудодеен китайски балсам. Чудя се дали с него да не намажа!? За всичко помага.

# 7 171
По-добре е само риванол и евентуално лед. Или от препоръчаните компреси за след ваксина. Китайски или какъвто и да е крем не

# 7 172
И аз мисля като Хепи.

# 7 173
Амиамо, слагай превръзка с риванол. Сменяй при изсъхване. Помага.

Благодаря! Ще сложа.
Имам един чудодеен китайски балсам. Чудя се дали с него да не намажа!? За всичко помага.

Ако става въпрос за крема 999 в една бяло-червена тубичка, аз бих се въздържал. Съдържа дексаметазон, т.е. кортикостероид. Ако много Ви заболи - слагайте лед, риванол и пийте парацетамол. Така или иначе отшумява относително бързо (за няколко дни).

# 7 174
  • София
Личната лекарка на детето винаги след ваксина му е слагала пластир Кул пач. Дали и тук няма да е полезно да се сложи един веднага след ваксинацията? Мисля да взема с мен (когато стигна до ваксина близките дни по време на коридора) и ще попитам. Ще пиша тук какво са казали, ако на някой е полезно.

# 7 175
  • София
Страхотни сте! Благодаря за препоръките! Сега не ме боли. Но ако заболки, ще сложа реванол.
Hope4C, не е крем 999. А един чудодеен балсам. Китайски е. Почти за всичко става. Не питай колко пари дадох за него + доставка.

# 7 176
  • София
И при мен така се случи вчера сутринта като ми я сложиха, снощи въобще не можех да спя на страната на ръката.
Преди 1 час, почти 36 часа след ваксината, ме заболя и мишницата, леко ми е студено и имам 37.3 .
P. S един час по-късно вече имам 3 червени петна, едно на убождането и другите отстрани.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 20:57 от kupu

# 7 177
  • Където морето целува небето...
Сега като прочетох се сетих и аз за Кул пач. Ако се постави във фризера за 5 минутки преди поставяне на ръката, действа и охлаждащо. Продават и на бройки в някои аптеки.

# 7 178
Hope4C, не е крем 999. А един чудодеен балсам. Китайски е. Почти за всичко става. Не питай колко пари дадох за него + доставка.
Кой знае какво има вътре, по-добре недей да го използваш сега.

# 7 179
И аз получих като поредна реакция голямо червено петно на мястото на убождане на 8-ми ден от ваксиниране с Модерна. Петното леко пари. Имам и леко придурпване в мишницата.
Обаче, трай бабо за хубост, опс, здраве !

# 7 180
ММ  11 часа след втора игла Модерна- само лека болка в ръката. Да видим тази нощ и утре как ще е ? Ще докладвам. След първата- никакви странични действия, освен лека болка в ръката. Даже пи тази вечер-11 ч. след втората игла и една бира. Не можа да устои на агнешко печено без биричка.Yum

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 21:20 от maca-niki2008

# 7 181
Здравейте. Ние имаме час за 4ти май. Но сега виждам, че нещо нямало да се състоят тези часове в периода 30-9 или нямало да са с рнк ваксини, а само АЗ, докато траят зелени коридори. Не разбрах. Някой знае ли нещо?

# 7 182
Оф, имам записан час за 12.05, но май искам час по-скоро да се ваксинирам, че да не го мисля повече. Май ще се пробвам през почивните дни. Първо ще се ваксинира мъжът ми, след няколко дена и аз, че сме с малко дете, да не се окаже, че и двамата ще сме с неразположения след това... Аз само се чудя дали да ми я сложат на дясна или лява ръка. Дясната си ми трябва за всичко, ама с лявата нося 10-килограмово попораснало бебе.

Кърмя още, но правих консултация с консултант по кърмене и уж няма проблеми и не се очакват странични ефекти при бебето Rolling Eyes

# 7 183
Мене ръката след първата доза си ме боля три дена. Беше ми трудно да я вдигам (без да си помогна с другата), не можех да спя на нея, преобличането беше... трудоемко и болезнено. С всеки ден болката намаляваше, можех все по-високо да вдигам ръката. След третия ден нямаше помен от нея. При втората доза болката в ръката на 6-я час от имунизацията беше дори по-силна от първия път. Тогава обаче имах и температура, пих парацетамол заради нея. Температурата не се повлия 😉😁, но болката в ръката значително намаля.

# 7 184
С коя ваксина си?

Общи условия

Активация на акаунт