Отговори
# 7 155
В понеделник питаха за коя доза сме,беше една опашката.
Имаше ли много хора?
И още един въпрос имам - така и не разбрах трябва ли да се записва час през портала за 2-ра доза, те ли се обаждат кога да се отиде или всеки сам си решава?

# 7 156
  • София
Ние след 10 отидохме,отвън имаше около десетина човека пред нас.Вътре бяха към 15 на опашка,но бързо вървеше.
Искам да уточня,че аз съм записана през работодател.

# 7 157
  • София
В понеделник питаха за коя доза сме,беше една опашката.
Имаше ли много хора?
И още един въпрос имам - така и не разбрах трябва ли да се записва час през портала за 2-ра доза, те ли се обаждат кога да се отиде или всеки сам си решава?
Няма как да запишете час за втора доза.

# 7 158
а някаква яснота има ли какво ще става след 10 май и каква ще бъде организацията за втора доза?  малко ме дразни тази предвидимост само за 10 дни напред за хората, които са решили да изчакат 12 седмици

# 7 159
Според мен след 10 ще ги пуснат през регистъра.

# 7 160
Здравейте, някой след ваксина Pfizer случвало ли му се е да има някакво усещане по врата сякаш има прищипан нерв. След първата доза на лявата ръка го усещах по лявата част на врата ми, днес си сложих втората доза и ми я сложиха на дясната ръка и го усещам това по дясната страна на врата ми.

# 7 161
В Александровска къде точно ваксинират

# 7 162
Вече и аз съм с 1-ва доза Пфайзер, от сутринта. В момента леко ме боли ръката, но иначе нищо друго ми няма.
Бях записана през портала, това ми беше 2-ри опит за ваксинация през него. Беше много спокойно, имаше само 2-ма човека преди мен.
За Пловдив става въпрос.

# 7 163
  • Козлодуй
Здравейте, някой след ваксина Pfizer случвало ли му се е да има някакво усещане по врата сякаш има прищипан нерв. След първата доза на лявата ръка го усещах по лявата част на врата ми, днес си сложих втората доза и ми я сложиха на дясната ръка и го усещам това по дясната страна на врата ми.
Имах болка по протежение на нерва но след 1-ва доза Астра Зененка Simple Smile Но аз съм си с радикулит - просто болката се засили след ваксината - мина ми за 2 дни Simple Smile
предполагам, че с убождането са улучили нерв

# 7 164
В групата Ваксини една жена е написала, че баща и е получил някакъв проблем с лицев нерв от Пфайзер. Явно удря нещо по нервите.

# 7 165
Обадих се информативно да попита в МБАЛ "Св. София" на бул. България, как ще се процедира с ваксинирането. Казаха ми по телефона, че ваксинационния кабинет преди малко е затворил и ще бъде отворен на 10 май.

Относно питането за зеления коридор в Александровска, това пише във фейсбук страницата им:
📢 ЗЕЛЕН КОРИДОР ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВАКСИНИ В УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА"
⚠️От 30 април до 2 май и от 4 до 9 май (вкл.), в УМБАЛ "Александровска" гражданите ще имат възможност да се имунизират с избраната от тях ваксина - на Astra Zeneka, Pfizer или Moderna.
🕘 Ваксинационните кабинети на болницата ще работят на посочените дати от 9.00 до 17.00 часа.
☝Предварително записване не е необходимо.
Ще се извършва и реимунизация.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 15:37 от Juicy Pigeon

# 7 166
  • София
В Александровска досега ваксинираха във фургони отвън. Не виждам причина сега да е по-различно.

# 7 167
  • вкъщи
Днес правих тест за антитела, имам 2080 , 2 седмици след втора игла на Пфайзер. Мисля, че е добре или?

# 7 168
  • София
Днес следобеда ми сложиха втора ваксина Пфайзер. Още когато сестрата заби иглата, много ме заболя. Докато се прибера вкъщи, ме болеше. Сега работя, но почти не движа лявата си ръка и не усещам болка. Мисля, че утре болката ще е по-голяма.

# 7 169
Амиамо, слагай превръзка с риванол. Сменяй при изсъхване. Помага.

Общи условия

Активация на акаунт