Отговори
# 7 140
  • София
Инфо от Пирогов.

# 7 141
Аз като съм го изкарала, нещо категорично за мен има ли? Имам антитела,

# 7 142
Много ти благодаря! Успокоих се. Почвам Ериус. Успешен ден!
Все пак се консултирай и с лекар.👍
Пиши после да кажеш как е положението.

# 7 143
Много се чудя на кой коридор да чакам утре, дали да е във ВМА или в Пирогов. Имам час за първи май, но щом нямат значение часовете мисля да отида утре направо.

# 7 144
Здравейте Simple Smile
На 07.04.2021г. ми предстои втора доза на АЗ. До снощи се чудех какво да правя, но реших /страх, не страх/, че ще я слагам. Та питането ми е какво да очаквам след твората доза? След първата около 24 часа имах треска и температура.

Без никаква реакция съм след 2 доза АЗ, вече минаха 24 часа.
След първата имах 4 часа температура и треска, после главоболие, а на сутринта ми нямаше нищо

# 7 145
  • София
Много се чудя на кой коридор да чакам утре, дали да е във ВМА или в Пирогов. Имам час за първи май, но щом нямат значение часовете мисля да отида утре направо.
По мои наблюдения във ВМА става по-бързо. Там има 10 стола за ваксинация и много места пред залата за попълване на информирано съгласие.

# 7 146
По мои наблюдения във ВМА става по-бързо. Там има 10 стола за ваксинация и много места пред залата за попълване на информирано съгласие.

Благодаря за информацията!

# 7 147
Аз съм сред колебаещите се дали да не изчакам да минат 84 дена от първата ми доза АстраЗенека и да си поставя втора доза РНК, но май съм единствената с подобни нагласи...

И ММ е с подобни колебания, но почти всички специалисти твърдят, че е по-добре да се завърши ваксинацията с АЗ, освен за тези, които са имали много тежки или необичайни реакции. ЛЛ (не че той е някакъв капацитет по този въпрос) също каза, че е твърдо против "смесването" на ваксини, та реши да си сложи втората доза АЗ в средата на май.
На мен РНК ваксина за втора доза при него ми се вижда добър вариант защото той няма антитела след първата АЗ, но след като никой не препоръчва този вариант вероятно няма да рискува.

# 7 148
И аз питам този, онзи, познати лекари, познати лекари на познати.. : ))
По принцип можело да се смесят ваксините, но още нямало информация. А повечето казват, да си сложим и вторият път Астра.

# 7 149
  • софия

Благодаря за информацията!
Аз ще ида за втора доза където дават сертификат.Ваксинирах се в BMA на 21.02.

# 7 150
  • пустинята Гоби
Пред Пирогов и поликлиниката до него се вихрят опашки от няколко дни, не знам дали да ходя там утре или да пробвам във ВМА или Александровска.

# 7 151
Ние утре с мм ще ходим до ВМА за втора доза АЗ.
Опашките отделно ли са за новобранци и второкласни?

Не зная какво да очаквам.

# 7 152
  • София
Опашките са съвсем отделни.

# 7 153
Мерси, дано е така, аз утре ще докладвам.

# 7 154
  • София
В понеделник питаха за коя доза сме,беше една опашката.

Общи условия

Активация на акаунт