Отговори
# 7 920
Има ли тук някой, който е решил вместо втора доза АЗ, да си сложи Пфайзер?
По принцип официално съобщиха, че трябва да са минали 84 дни, но на нас с Цибалаб ни дадоха да избираме м/и АЗ, Модерна и Файзер. 73-ти ден ни беше. Не сме повдигали въпроса, защото не желаем смесване, сами предложиха.
Не знам къде е поставена 1 игла, ако не е там, обадете се да питате може ли да ви поставят 2-та.

# 7 921
  • Варна
Интересувайки се за алергични реакции от ваксините, пропуснах да обърна внимание на някои странични  "стандартни" реакции- след първа доза Пфайзер наблюдава ли се разстройство? И то след 3 дни от поставянето...

# 7 922
Въмутена съм от Софиямед на Г.М. Димитров.
Имаме поставена 1-ва доза на АЗ в Софиямед Люлин и цяла седмица звъня телефони, за да питам може ли да поставим 2-ра доза в по-близката до нас на Г.М.Димитров. Вчера 'за щастие' ми вдигнаха и дори ми записаха час за днес в 14ч. Отидохме с мъжа ми в болницата и какво заварихме - над 50 човека скупчени един върху друг, кабинета затворен ! Докторчето и сестрата пият кафе! Чакахме почти до 15ч и при запитване на регистратура какво се случва (ще спестя арогнатното им поведение) ми заявиха ,че час нямаме - това било ориентировъчно! Тръгнахме си и после звънях до Люлин, където още една неприятна личност ми държа тон как не знаела сега като сме си изпуснали часа (ПО ТЯХНА ВИНА) дали ще може да се ваксинираме! Уж АЗ не я иска никой, а ние не можем да се ваксинираме! Утре в 9:00 ще ходим в Люлин, защото най-накрая ми каза въпросната дама - да идем и да ни вместват някак си!

# 7 923
В UK са докладвали 2300 случая на разстройство след Пфайзер към края на април. Само са изборени в табличка, не пише на кой ден са.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/syst … nalysis_print.pdf

# 7 924
rose_tattoo, тук в темата от две седмици пишем, че има зелени коридори в най-големите болници, където ваксинират абсолютно всички, без проблеми.

# 7 925
Незнам кой беше коментирал за Пълмед в Пловдив ,че ставало бързо и давали сертификати.Мъжа ми в момента е  там и било пълен хаос....всички на едно....няма първа..няма втора игла. Дистанция....няма такова нещо....Сертификат в момента не давали утре след нз колко си часа...като пак чакаш на опашката.Аз съм след 2 седмици...дано нещата се нормализират и наредят до тогава ,че това е някакъв ужас!

# 7 926
rose_tattoo, тук в темата от две седмици пишем, че има зелени коридори в най-големите болници, където ваксинират абсолютно всички, без проблеми.

Ами не бяхме в София и си чаках датата, уви - както всичко в БГ- хаоса и липсата на организация са потресаващи. Ако не ни бяха подвели така грозно вчера, днес щяхме да си идем до Люлин. Сега едно никакво...
В Софиямед сега на една врата се редят за зелен коридор и хора са реваксинация - без организация.

# 7 927
Защо не отидете в Пирогов?
Там са разделени зеления коридор и другите, дават веднага сертификат. Не държат първата доза да е при тях, ваксинират всички.

# 7 928
Там са разделени зеления коридор и другите, дават веднага сертификат. Не държат първата доза да е при тях, ваксинират всички.

Благодаря Ви, не заех, че може! Аз с 300 зора измолих вместо в Люлин да сме на Г.М. и то за какво...
Сега ще звънна в Пирогов да попитам, ако има къде да звънна де Simple Smile

# 7 929
rose_tattoo, зелените коридори продължават, на предишната страница съм пуснала линк с болниците. Не зная защо държите да се занимавате със София мед.

# 7 930
rose_tattoo, зелените коридори продължават, на предишната страница съм пуснала линк с болниците. Не зная защо държите да се занимавате със София мед.

Сега ще прочета, мерси Simple Smile Не знам и аз, просто 1ва доз сложихме в Люлин и беше супер на ниво всичко - по списък за точен час. Сега ще проуча къде до нас може да отидем. За днес сигурно е късно вече...

# 7 931

Благодаря Ви, не заех, че може! Аз с 300 зора измолих вместо в Люлин да сме на Г.М. и то за какво...
Не си губете времето, направо тръгвайте, докато не е станало късно.

# 7 932
За разлика от края на февруари, когато ходихме за първа доза, днес в МВР болница ме разочароваха с организация. Първия път, може би защото беше неделя, чакането беше на двора, ваксинацията във фургон, организацията - стройна. Днес - трябваше да минем през фоайето, където от 10 души 9 не успяваха да минат през температурния скенер. Явно беше повреден, нямаше и кой бързо да го поправи, като резултат стана половинчасово струпване на много хора, дошли за какво ли не, на малка площ. После се оказа, че на обед във ваксинационния център имат почивка - още 40 минути отлетяха, добре че можеше да се чака в двор. След края на почивката - пак струпване на закрито на всички, дошли междувременно. Надявам се, че все пак чакащите за ваксина са били в добро здраве. Общо време, прекарано там - между час и час и половина. Сертификат може да се вземе на следващия ден след 14 часа.

# 7 933
  • София

Няма нужда да звъните. Отивате и веднага ще ви сложат ваксината. Simple Smile

# 7 934
Вижте къде има зелени коридори в София
Зелените коридори за ваксиниране срещу COVID-19 продължават и днес, след като вчера Националният ваксинационен щаб реши това. Те ще бъдат на места, където лечебните заведения могат да направят нужната организация и имат екипи за имунизиране.

В София още вчера от най-голямата спешна болница у нас УМБАЛСМ „Н. Пирогов“ обявиха, че ще има залени коридори и след празниците, като ще ваксинират с Pfizer, Moderna и AstraZeneca.

Всеки ден зелени коридори с ваксина по избори, обявиха и от ВМА, като кабинетите ще работят от 8:30 до 16:00 от понеделник от петък и през уикенда от 09:00 до 12:00.

В УМБАЛ „Св. Анна“-София АД ваксинационният екипи също ще работят без почивен ден  от 08:00 до 19:00, като са осигурени ваксините на Pfizer AstraZeneca.

В УМБАЛ “Александровска“ зелените коридори засега продължават до петък, като са осигурени всички видове ваксини. Работното време на ваксинационния пункт е от 09: до 17:00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт