Отговори
# 2 520
Америка продава на всички. Тия на кого ? На Сърбия и Северна Кореа ?

# 2 521
  • София
руснаците продават в Латинска Америка и Азия, май в Индия беше.

# 2 522
руснаците продават в Латинска Америка и Азия, май в Индия беше.
Руснаците не могат да ги произведат. Ако можеха нямаше да търсят помощ от Германия и Австрия.

# 2 523
  • София
И какво като търсят помощ от Германия и Австрия (последното тук го прочетох)? Ако имат договори и цел да продават, ще намерят и къде да ги произвеждат. Това е бизнес, пазар, пари, политика.

# 2 524
Аз бих си сложила Спутника като втора доза след първа доза Астра Зенека. Мисля, че тази комбинация ще бъде по-ефективна, заради различните вектори. Не случайно Астра Зенека я тестват.

# 2 525
  • Wonderland
Прясно ваксинирана съм от четвъртък. Днес разбрах, че вчера съм имала контакт с позитивен на ковид. Антитела няма как да имам за един ден. Даже мисля, че ваксина + ковид ще ми утежни положението Sad

# 2 526
Аз бих си сложила Спутника като втора доза след първа доза Астра Зенека. Мисля, че тази комбинация ще бъде по-ефективна, заради различните вектори. Не случайно Астра Зенека я тестват.
Лили и аз това си го помислих, тъкмо втората ми доза е средата на май. Дотогава май ще го има Спутника у нас. Ако ми предложат няма да откажа, стига да е минала оценката на ЕМА дотогава.

# 2 527
Дотогава се надявам и да има резултати от проучванията.

# 2 528
  • София
И на мен ми се върти този вариант в главата и чакам проучванията.

# 2 529
Прясно ваксинирана съм от четвъртък. Днес разбрах, че вчера съм имала контакт с позитивен на ковид. Антитела няма как да имам за един ден. Даже мисля, че ваксина + ковид ще ми утежни положението Sad
Обратното. Може и да помогне.

# 2 530
И аз съм прясно ваксинирана от днес ....преди 1 час разбрах, че съм имала в четвъртък контакт с позитивен на Ковид  Sad

# 2 531
  • София
Имате ли представа как може да бъде ваксинирано лице над 16 години с одобрените ваксини? Платформата не допуска регистрация под 18 годишни...

# 2 532
Засега не е възможно

# 2 533
  • София
Мисля, че не може.

# 2 534
Имате ли представа как може да бъде ваксинирано лице над 16 години с одобрените ваксини? Платформата не допуска регистрация под 18 годишни...
Вероятно с удостоверение от специалист, че детето е в рискова група (диабет, затлъстяване, кардио-заболяване, заболяване на нервната система - вродено или придобито...).

Общи условия

Активация на акаунт