Отговори
# 2 670
Настройвам се за АЗ и неразположението, което евентуално може да имам след ваксинацията с нея.
При всяка една от ваксините трябва да се настроиш за странични ефекти. Но при нито една не са задължителни. Писах назад, от 9 човека в семейството ми, ваксинирани с АЗ, само 1 имаше Т и треска.

# 2 671
  • София
Някой знае ли къде ще ваксинират с Пфайзер след 11.03.2021г.?

# 2 672
  • София
Не. Поне не обикновените хора като нас. Иначе тези, които приемат и разпределят ваксините сигурно знаят.

# 2 673
  • София
И от Пирогов обявиха, че до края на тази седмица ще се ваксинира само с АЗ. Къде ще потънат ваксините на Пфайзер, които ще останат от нежелаещите ваксина хора от избирателните списъци, за сега остава загадка.
Единствената утеха е, че в понеделник ще дойдат още 21 000 ваксини на Пфайзер, та дано някой от записалите се за следващата седмица го огрее.
Аз лично съм се записала за 17.03. във ВМА с иРНК ваксина.

# 2 674
  • София
Файзер се слагат на отбрани хора Wink Не потъват никъде

# 2 675
  • София
Някой пробвал ли е да се регистрира днес? Пиша данните,а системата ми казва да си ги проверя и да опитам пак. Сякаш нещо не е коректно попълнено, но аз преглеждам и всичко е точно..

# 2 676
  • София
Има ли някой записан в 17-та поликлиника в София? Записах се там за 16-ти, но ми стана малко странно, защото преди не бяха включени във ваксинациите. 

# 2 677
  • София
И от Пирогов обявиха, че до края на тази седмица ще се ваксинира само с АЗ. Къде ще потънат ваксините на Пфайзер, които ще останат от нежелаещите ваксина хора от избирателните списъци, за сега остава загадка.
Единствената утеха е, че в понеделник ще дойдат още 21 000 ваксини на Пфайзер, та дано някой от записалите се за следващата седмица го огрее.
Аз лично съм се записала за 17.03. във ВМА с иРНК ваксина.
Баща ми е записан за 16ти. Ще чакаме и ние да видим какво ще стане...

# 2 678
Опитвам да се регистрирам в системата за ваксина, пиша правилно имената си по лична карта и ми дава грешка. Моля, въведете Вашите имена на кирилица, както са изписани в личната ви карта. Попаднах на статия, че се случва  и на други хора така.
На някой от вас случило ли се, имате ли идея как да разреша проблема?

# 2 679
  • Варна
Някой пробвал ли е да се регистрира днес? Пиша данните,а системата ми казва да си ги проверя и да опитам пак. Сякаш нещо не е коректно попълнено, но аз преглеждам и всичко е точно..
Да не би да опитваш през телефон? Приятелка имаше този проблем от телефона, а през компютър успя да се регистрира.

# 2 680
Имам записан час за утре в Цибалаб. Обадих се по телефона за да питам утре с каква ваксина ще ваксинират. Оттам много учудено ми казват, че те са преустановили ваксинирането. Изобщо не ваксинирали. Аз им обяснявам, че съм се регистрирала, имам запазен час. Днес получих смс с напомняне и код.
Да ама НЕ!
Нямат ваксини и не знаят утре какво ще става. Да съм се обадела по-късно. Някъде в "късния след обед".
Добре де, ама утре тези хора дето са записани, какво ще ги правят? Ще ги връщат? Подиграват се с хората. Някои са си взели отпуска, други трудно се придвижват, трети не могат по друго време. И сега какво? Да си правим нова регистрациа? За след 3 седмици. Не мога да напиша какво точно си мисля (дама съм все пак!), ама е същото, дето и вие си го мислите.
Пълен хаос!

# 2 681
  • София
Да не би да опитваш през телефон? Приятелка имаше този проблем от телефона, а през компютър успя да се регистрира.
Благодаря, ще опитам през компютър.

# 2 682
  • пустинята Гоби
Добре, че си се обадила. Лошо тръгват нещата.

# 2 683
  • София
И майка ми е за утре. Добре, че писахте тук. Ще ѝ кажа първо да се обади да провери.

# 2 684
Добре, че си се обадила. Лошо тръгват нещата.
аз хубаво, че се обадих. Целта беше да попитам дали ще е със заявената от мен ваксина. От другата страна на телефона пълна изненада (отсам телефона също!). Служителката не повярва, като й казах. Остави ме на телефона да изчакам и отиде някъде да пита. Е, и "някъде" явно също не знаеха.
А трябва ли десетки хора да звънят предварително?

Общи условия

Активация на акаунт