Отговори
# 2 685
Би трябвало да има АЗ.
Ето от сайта :
9 МАРТ 2021 Г.

Днес в 10:00 ч. в България пристигнаха 76 800 дози от ваксината срещу COVID-19 на Oxford University/AstraZeneca. Доставката е получена в склада на „БулБио-НЦЗПБ“, откъдето веднага започна разпределението на дозите към регионалните здравни инспекции в страната.
Следващата доставка на ваксини срещу COVID-19 се очаква да пристигне в петък, 12 март, от производителя Oxford University/AstraZeneca – 28 800 дози.

https://coronavirus.bg/bg/news/1458

# 2 686
Да, смятайте колко ще дочакат обаждане от ваксинационния център за втора доза. Те щом за първа им е такава "организацията". Дано да се изглади че и на мен разни неприятни мисли ми идват в главата.

# 2 687
  • София
Има ли някой записан в 17-та поликлиника в София? Записах се там за 16-ти, но ми стана малко странно, защото преди не бяха включени във ваксинациите. 
Не съм записана, но там (или по-скоро в имунизационния център) ми поставиха първата доза АЗ, преди 2 седмици когато се ходеше без записване. Сестра ми пък получи нейната доза при ЛЛ в същата поликлиника. Тя го попитала мога ли и аз да се ваксинирам при него и той ѝ казал да отида в имунизационния център. А аз не го намерих в обявения тогава списък, но имаше ваксини, ваксинираха и нямаше струпване. Явно вече е включен.

# 2 688
  • пустинята Гоби
Моя колежка вече получи съобщение за втора доза. Първата обаче не е сложена чрез системата, а по време на зелените коридори.

# 2 689
  • на вълнолома
Имам записан час за утре в Цибалаб. Обадих се по телефона за да питам утре с каква ваксина ще ваксинират. Оттам много учудено ми казват, че те са преустановили ваксинирането. Изобщо не ваксинирали. Аз им обяснявам, че съм се регистрирала, имам запазен час. Днес получих смс с напомняне и код.
Да ама НЕ!
Нямат ваксини и не знаят утре какво ще става. Да съм се обадела по-късно. Някъде в "късния след обед".
Добре де, ама утре тези хора дето са записани, какво ще ги правят? Ще ги връщат? Подиграват се с хората. Някои са си взели отпуска, други трудно се придвижват, трети не могат по друго време. И сега какво? Да си правим нова регистрациа? За след 3 седмици. Не мога да напиша какво точно си мисля (дама съм все пак!), ама е същото, дето и вие си го мислите.
Пълен хаос!
И аз така! От пункта за ваксинация на идея си нямат, че се записваме . Все пак ще се разходя в събота, когато ми е часа.
Иначе напомних на РЗИ за себе си, чакам отговор, едва ли ще получа, но все пак....

# 2 690
  • София
Някъде по-назад се питаше дали някой ваксиниран вече се е тествал за антитела.
Сестра ми се ваксинира с АЗ на 21 февруари. Днес има 88 антитела при горна граница 13.

# 2 691
  • София
Моя колежка вече получи съобщение за втора доза. Първата обаче не е сложена чрез системата, а по време на зелените коридори.

Toва е много радостна новина! Дали може детайли, ако знаете- по телефон ли става, за АЗ ли става въпрос, на същото място ли? Благодаря предварително!

# 2 692
  • София
Хм, "зелените коридори" не бяха ли твърде скоро, за да се слага вече втора доза? Или тя е получила за по-напред във времето? При мен системата отчете, че съм ваксинирана и че щели да ми изпратят съобщение като наближи времето за втора игла. Но ММ го бяха пропуснали и се води неваксиниран, нищо че бяхме заедно Joy

ПП. сега го проверих отново, вече е въведен

# 2 693
Бях писала по-рано: първа доза на 20.03. ВМА, отказ от електронния регистър за ваксинацияь (изписва: "лицето вече е ваксинирано") и СМС с дата и час за явяване за ваксиниране на втора доза - отново ВМА.

# 2 694
  • София
Има ли някой записан в 17-та поликлиника в София? Записах се там за 16-ти, но ми стана малко странно, защото преди не бяха включени във ваксинациите. 
Не съм записана, но там (или по-скоро в имунизационния център) ми поставиха първата доза АЗ, преди 2 седмици когато се ходеше без записване. Сестра ми пък получи нейната доза при ЛЛ в същата поликлиника. Тя го попитала мога ли и аз да се ваксинирам при него и той ѝ казал да отида в имунизационния център. А аз не го намерих в обявения тогава списък, но имаше ваксини, ваксинираха и нямаше струпване. Явно вече е включен.
Сега разбирам, че са ваксинирали, защото наистина ги нямаше в списъка тогава. Ако знаех, щях да отида. Дано от утре да няма проблем.

# 2 695
Ще има брифинг в 15:30 за ваксинацията от утре.
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/03/10/4183859_vupreki_zapis … /?ref=home_layer2

# 2 696
Предстои ми втора игла на 15.03.и аз се възползвах от зеленият коридор.. Не съм получила напомнящо съобщение,  регистъра не ме допуска за справка.

# 2 697
  • София
И какво рекоха на брифинга?
Мисълта ми е, дадоха ли отчет къде потъват Файзер и Модерна дозите, защото за март те няма да са кой знае колко по-малко от тези на АЗ

# 2 698
И какво рекоха на брифинга?
Мисълта ми е, дадоха ли отчет къде потъват Файзер и Модерна дозите, защото за март те няма да са кой знае колко по-малко от тези на АЗ
Аз превъртам каналите, ама брифинг така и не намерих.
Обдих се в РЗИ София да питам защо във ваксинационния център нищо не са получавали и нищо не знаят. Пратиха ме в Министерството на здравеопазването. Звъня там на някаква гореща линия. Обяснявам. И ИЗНЕНАДА! Нищо не знаят! Да съм сканирала страницата с регистрацията си и да им изпратя мейл с описание на ситуацията. Направих го. Е, И????
Абе тези хора къде живеят???

# 2 699
  • София
Скрит текст:
Сега разбирам, че са ваксинирали, защото наистина ги нямаше в списъка тогава. Ако знаех, щях да отида. Дано от утре да няма проблем.
Работното време обявено в онези дни на входната врата беше от 9.00 до 12.00 (малко неудобно ако човек е на работа). Не съм наясно дали продължава да е така, не съм наясно дали и тогава е било така (ние бяхме там в 11:30), но съветвам ако регистрирания час е извън този диапазон, да проверите.

Общи условия

Активация на акаунт