Отговори
# 2 940
  • София
Съгласна съм, съгласна съм и за повеч време да бъде спряна, но се съмнявам, че за седмица две могат да се открият подобни връзки. А и нали уж трябваше хронично болните хора да се ваксинират с другите ваксини...

# 2 941
  • София
Дано да се отхвърлят съмненията и се продължи с АЗ, защото жална ни майка ако трябва да чакаме отнякъде нещо друго. РНК са мираж за 90% от хората, Джонсън и Спутник също трудно ще се внесат тук, китайска ваксина аз няма да си сложа, не знам за вас де. И си оставаме на естествения подбор на Мангъров.
На този етап това е единствената ваксина, която не бих сложила.

# 2 942
То и хора с диабет живеят с години, че и без заболявания, пък ковид не им прости. Confused
И аз не бих сложила китайска.
И сега тези, дето сме с по една доза АЗ? Имам чувството, че живеем в треторазряден хорър.

# 2 943
Аз пък също имам подозрения,защо на АЗ не й върви.Руснаците направиха векторната ваксина Спутникv през юли-август мисля.АЗ също прави векторна ваксина,но около септември -ноември четох ,че прекратяват изпитанията, защото имат проблем.После прочетох,че руснаците са отишли да помогнат на АЗ и в един момент ето ти чух,че АЗ е на пазара.
Та ,геополитическите интереси според мен са причината за атаката срещу АЗ.Това е може би косвена атака и срещу руската ваксина,Русия..знам ли..

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:55 от meis

# 2 944
  • пустинята Гоби
Между другото и с преминали всички етапи на изпитание ваксини се случват проблеми. Даже в България има такива случаи при деца. За съжаление не всичко може да се предвиди.

# 2 945
След седмица-две ще се възобновят ваксинациите с АЗ, лошото е че дотогава благодарение на спрените ваксинации ще пострадат хора, защото ковид си върви и не чака.

# 2 946
  • София
Скрит текст:
То и хора с диабет живеят с години, че и без заболявания, пък ковид не им прости. Confused
И аз не бих сложила китайска.
И сега тези, дето сме с по една доза АЗ? Имам чувството, че живеем в треторазряден хорър.
Сирос, според мен засега при вас не се очертава да има проблем, защото при тази ваксина има по-голям диапазон за втората доза.

# 2 947
  • London
Хората живеят години с байпаси, нали затова им ги слагат!
Лекарката каза, че жената е била добре, затова са я ваксинирали.

Какво значи добре? Днес си добре, утре получаваш инсулт. Това е живота.

# 2 948
След седмица-две ще се възобновят ваксинациите с АЗ, лошото е че дотогава благодарение на спрените ваксинации ще пострадат хора, защото ковид си върви и не чака.
Точно. Нямам против да я изследват още колкото трябва. Но да има други, за да се имунизираме. Няма.

# 2 949
  • София
Хората живеят години с байпаси, нали затова им ги слагат!
Лекарката каза, че жената е била добре, затова са я ваксинирали.

Какво значи добре? Днес си добре, утре получаваш инсулт. Това е живота.
Добре си, ако нямаш три байпаса и придружаващи заболявания...

# 2 950
  • Mediterraneo
Добре, де. Някой очаква ли, че изобщо някога някой ще каже, че
 причина за смъртта е ваксината? Винаги ще са виновни придружаващите заболявания.

# 2 951
Добре, де. Някой очаква ли, че изобщо някога някой ще каже, че
 причина за смъртта е ваксината? Винаги ще са виновни придружаващите заболявания.

А как да докажат, че е ваксината? Ще направят аутопсия, ще намерят някой тромб и после какво? Ще му направят анализ и ще намерят в него молекули от ваксината ли?

# 2 952
  • Mediterraneo
Тогава за какво са всичките тези гимнастики? Никога никой няма да може да докаже, че е виновнd ваксината. Тогава няма нужда от изследвания, проучвания и т.н. Всички са безопасни, следвайки логиката, че няма как да докажем, че са опасни.

# 2 953
Винаги има опасност Sad Всеки си избира. Много ми е мъчно за жената и близките й. Но ме е и страх да карам този вирус. Кой както си прецени. От самия вирус починаха много хора също.

# 2 954
  • София
Ами ваксината не може да е причина за смъртта. Както и ваксините не са причината за аутизъм при деца или причина за парализата им. Ваксината е в допълнение. Пет причини плюс ваксина равно на кофти реакция. 500 човека от 5000000 могат да получат усложнения и смърт, не защото ваксината я е причинила,а защото тя е последната капка. За това са изпитанията, прегледите, оценяването на рисковете.

Общи условия

Активация на акаунт