Отговори
# 2 925
Аз съм ваксинирана с въпросната партида. Имам тромбофилия. През последните години по лекарско предписание съм изпила наистина сериозни количества лекарства, на които в листовката им пише "опасност от тромби!". Отначало се шашках, после претръпнах. В момента ме вълнува единствено ще пуснат ли отново ваксинацията с АЗ навреме и дали ще има за мен ваксина, когато дойде време за втората доза.

# 2 926
Ва-ва, не се връзвай на тези паники Simple Smile
Много е измислена цялата работа. Двайсет и колко норвежци след Пфайзер – няма проблем, една жена след АЗ – европейски проблем (говоря за починалата в Австрия). Много дирижирана паника е това.
Едно е да умрат няколко старци (винаги можеш да кажеш, че е от заболявания и старост), друго е да започнат да мрат сравнително млади хора. Като започнат по-масово да ваксинират с Файзер млади хора, тогава ще видим и нейните ползи/рискове.

# 2 927
  • пустинята Гоби
В Израел масово ваксинират млади хора.

# 2 928
АстраЗенека" спряна заради починала след ваксинация жена в Пловдив
Починала 57-годишна жена в Пловдив е причината да се спре имунизацията с Астра зенека.
https://www.google.com/amp/s/m.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/12/ast … lovdiv.483068/amp

# 2 929
  • София
Да,с 6235 придружаващи заболявания + наднормено тегло. Ако млад човек, без заболявания почине след ваксина, тогава за мен ще стане съмнително.

# 2 930
  • Пловдив
Да,с 6235 придружаващи заболявания + наднормено тегло. Ако млад човек, без заболявания почине след ваксина, тогава за мен ще стане съмнително.
Смъртта на всеки човек е огромна загуба, ако е можела да бъде предотвратена. Вие знаете ли колко хора с наднормено тегло и придружаващи заболявания има! В крайна сметка, ако има проблем касаещ живота ни, е редно да бъдем предупредени поне, нали!

# 2 931
Жената е поучила белодробен оток.От него е починала .
https://www.arsmedica.bg/aktualno/kakvo-predstavlyava-belodrobniyat-otok
Тук са посочени причини за него.Една от тях са медикаменти.Но,не е само тази причина.

# 2 932
Някой знае ли с коя ваксина е бил ваксиниран мъжът, който почина в Гърция няколко минути след ваксинацията от сърдечен арест?

Тези правила за изпитване в рамките на няколко години, съвсем не са случайни. Но лошото сега е, че нората по цял свят нямаме време за такива изпитвания.
Не очаквам сега да докажат за няколко дни, дали смъртта на тези хора е провокирана от ваксините, или е случайно съвпадение по време.  Много е възможно да се окаже след време, че при някои заболявания, ваксините са рискови и не са подходящи.

Ще припомня историята на лекарството талидомид. Въпреки, че първите бебета с малформации са родени още през 1956г. - годината на одобряване, са били необходими 5-6 години, за да се докаже връзка с талидомид.

Одобрено и пуснато в масова употреба през 1956 год, а едва края на 1961год. се появяват първите съмнения за вредността му и се стига до спиране на производството. Някои го спират едва през 1962г.
Цитат
През 1962 година химичното съединение спира да се употребява за направата на каквито и да е фармацевтични продукти за масово ползване.
https://history.framar.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D … D1%86%D0%B8%D0%B8

А на информацията, която нашите власти изнасят, съвсем не вярвам. Днес говорят едно, утре друго, вчера най тежката реакция по време на изпитване била счупена ръка, според Ангел Кунчев, днес спират и Европа да им каже. Вчера била употребена партидата у нас, но вечерта се появи информаци, че я поставят. Как да им вярвам, като ни мислят за малоумни?!

-------------------
ПС

Жената е поучила белодробен оток.От него е починала .
https://www.arsmedica.bg/aktualno/kakvo-predstavlyava-belodrobniyat-otok
А белодробният оток от какво се получава? - От проблем със сърцето, обикновено инфаркт, който пък се свързва с тромби. Т.е. същите проблеми, от които са починали повечето хора след ваксина.

Ми елементарната логика навежда на мисълта за връзка.

Да уточня, не съм антиваксър, но съм с множество заболявания и се притеснявам както от ваксините, така и от вируса и не зная коя злина ще е по-малката за мен.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:40 от Diorela

# 2 933
  • София
Смъртта на всеки човек е огромна загуба, ако е можела да бъде предотвратена. Вие знаете ли колко хора с наднормено тегло и придружаващи заболявания има! В крайна сметка, ако има проблем касаещ живота ни, в редно да бъдем предупредени поне, нали.
Изобщо не казвам, че смъртта и няма значение. Но мисля, че жена с подобна анамнеза е било редно да мине обстоен преглед и да бъде адекватно посъветвана от съответния специалист. Аз лично не съм чула на някой да му е направен преглед, да му е пусната кръвна картина или някакво кардиологично изследване преди ваксина. На мен не очаквам да ми се направи подобно нещо,но на човек, очевидно с потенциал за усложнения смятам, че бибило редно.

# 2 934
  • София
Нещо на АЗ не й върви, някак от самото начало накриво й тръгна, подобирам е просто слаб пиар.

# 2 935
  • София
Нещо на АЗ не й върви, някак от самото начало накриво й тръгна, подобирам е просто слаб пиар.
И това, и е неудобна, защото е евтина.

# 2 936
  • Пловдив
ditmade, жената се е консултирала с кардиолог. Но се съмнявам, че има лекар, който да може да даде пълна гаранция, в крайна сметка и създателите на ваксините все още не са наясно с всичко. И мисля ,че ако даже само един животн може да бъде спасен, си струва да се проучи та макар и за седмица спряна.
Впрочем, аз харесвам АЗ, ваксинирана съм с нея и сега бяхме записали сина за нея.

# 2 937
  • София
Сега чух, че жената е била с троен байпас и какво ли още не.

# 2 938
Дано да се отхвърлят съмненията и се продължи с АЗ, защото жална ни майка ако трябва да чакаме отнякъде нещо друго. РНК са мираж за 90% от хората, Джонсън и Спутник също трудно ще се внесат тук, китайска ваксина аз няма да си сложа, не знам за вас де. И си оставаме на естествения подбор на Мангъров.

# 2 939
Хората живеят години с байпаси, нали затова им ги слагат!
Лекарката каза, че жената е била добре, затова са я ваксинирали.

Общи условия

Активация на акаунт