Отговори
# 2 910
# 2 911
  • София
Ако на 16 ми кажат, че ще има ваксинация, изобщо няма да се колебая. Две бебета имам, не мога да си позволя да се гътна от някакъв тъп вирус..Имам бебета, за които да се грижа.

# 2 912
  • София
Точно това видях и аз.
Е, логично спираме АЗ.

Чудя се няма ли някакъв вариант в декларацията за съгласие този път наистина да се добави текст, според който производителят се освобождава от отговорност. Защото на фона на над 10 млн ваксинирани с АЗ, нямам никакъв проблем да се ваксинирам с нея. Или с която и да било, всъщност.

# 2 913
  • пустинята Гоби
А някой помни ли защо имаше препоръка да не се ваксинират възрастни хора с АЗ, която после беше отменена?

# 2 914
  • София
А някой помни ли защо имаше препоръка да не се ваксинират възрастни хора с АЗ, която после беше отменена?
Поради липса на достатъчно изпитания върху въпросната възрастова група.

# 2 915
https://www.covid19-predictions.org/?page=viewstatistics.  - няма страшно ще има за всички от сърце колкото ваксини искате ,нали трябва да се ги оползотворят всичките 219 различни инвестирано е в тях трябва да се изплатят инвестициите

# 2 916
  • London
Ваксина или вирус? Труден избор.
М да, за другите пък ще бъде да слагам ли втора доза или да разчитам само на първата.
Признавам си, че съм доста стресирана от няколко дни, не ми е сложена от тази партида, различна е, но ми се прокрадват разни съмнения. Надявам се да има скоро развитие.
Не се излагай ми се ваксинирай да ти има смисъл първата доза.

Да кажа само,че в Англия има милиони ваксинирани със АЗ....умрели няма. Намаляват стремглаво и възрастните в интензивно и умиращи от вируса.  Това е групата получила най-много ваксини досега. Бях във форум в който пишат първите ваксинирани стари хора, да имало е втрисания, температури, неразположения, но оцеляваха хорицата. Това с тромбозата е кофти кампания срещу Англия......

# 2 917
  • София
То така или иначе от тук нататък ще се ваксинираме като за грип...редовно...

# 2 918
  • София
https://www.covid19-predictions.org/?page=viewstatistics.  - няма страшно ще има за всички от сърце колкото ваксини искате ,нали трябва да се ги оползотворят всичките 219 различни инвестирано е в тях трябва да се изплатят инвестициите
Чудесно е, че в един бъдещ момент ще има достатъчно ваксини, но е много важно в момента да има поне за тези, които искаме да се ваксинираме.
Добре че вчера майка ми успя да се ваксинира.

# 2 919
  • Враца
Ваксина или вирус? Труден избор.
М да, за другите пък ще бъде да слагам ли втора доза или да разчитам само на първата.
Признавам си, че съм доста стресирана от няколко дни, не ми е сложена от тази партида, различна е, но ми се прокрадват разни съмнения. Надявам се да има скоро развитие.
Не се излагай ми се ваксинирай да ти има смисъл първата доза.

Да кажа само,че в Англия има милиони ваксинирани със АЗ....умрели няма. Намаляват стремглаво и възрастните в интензивно и умиращи от вируса.  Това е групата получила най-много ваксини досега. Бях във форум в който пишат първите ваксинирани стари хора, да имало е втрисания, температури, неразположения, но оцеляваха хорицата. Това с тромбозата е кофти кампания срещу Англия......
Ха, това се казва добро сритване Simple Smile
Имам мнооого време до втората доза.  Ще има натрупана достатъчно нова статистика и информация.

# 2 920
  • София
Поради липса на достатъчно изпитания върху въпросната възрастова група.
Поради липса на достатъчно изпитания върху въпросната възрастова група - от гледна точка на ефективност на ваксината срещу ковид, но не и от гледна точка на безопасност.
В Норвегия бяха след Файзер. Ама некак си беше много естествено всичко. И да, възрастни са били хората, но пък не са били двама или един, а цели 16 или 20. Ама нали е Файзер, карай да минава, дошло им ред просто....

# 2 921
  • София
Ва-ва, не се връзвай на тези паники Simple Smile
Много е измислена цялата работа. Двайсет и колко норвежци след Пфайзер – няма проблем, една жена след АЗ – европейски проблем (говоря за починалата в Австрия). Много дирижирана паника е това.

# 2 922
Усеща се един масиран черен PR на АЗ. Някак дережиран нарочно от Pfizer и Модерна. Сигурна са очаквали, хората да предпочетат АЗ, защото от една страна е позната технология, а от друга е по-евтина и лесно за ползване и се хвърлиха всички черни PR сили да ги смачкат и за сега почнаха да успяват. Класическа пазарна война. Хората обаче, кучета ги яли. А за такива конспиративни нации като нас, това е добре дошло.

# 2 923
  • на пъпа на Златията

Защото не бяха я изследвали за тях.
Но какво виждаме? В НорвеГия  с файзера , в Австрия  пак само един случай имат с АЗ, ..
Според моите лаишки очаквания де.
Препоствам  се от другата тема и там трия че е по скоро за тук

Цитат на: Amanda.D в пт, 12 мар 2021, 15:09
Аз пък вече започвам да разбирам позицията на мама, че рисковите при Ковид ще се окажат рискови и за ваксина. Тя е с наднормено тегло, разширени вени, високо кръвно и т н

И си пие лекарствата и си поддържа кръвното нормално ,  и си пие лекарствата за  разширените вени , ...
А дали ковида ще я пожали?
Колко такива се ваксинираха до сега?
Дайте години , тегло ,  придружаващи ,  и как са понесли ваксината .
На брифинга казаха юе половината от поставените ваксини са словени на  възрастни хора. Т.е около 150 хиляди , дали са били без придружаващи.?' Не слушате внимателно .
Пак че не слушате внимателно , за онзи случай още преди месец казаха , само че не казаха каква е ваксината . Може само да се предполага  че тогава приоритетно ваксинираха с първите две .

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:26 от rorik

# 2 924
Нямаха информация дали е ефективна. Не я бяха слагали още на 55+ и не можеха да кажат дали действа. След това вече набраха достатъчно групи за наблюдение (над 18 г.) и резултатите показаха, че работи при всички възрасти.

Общи условия

Активация на акаунт