Отговори
# 3 105
Кралицата е ваксинирана с АЗ, Тереза Мей също......та не е като всеки да предявява претенции.
[/quote]
А принц Филип дори е изкарал короната...
От нашето семейство само мъжът ми иска да се ваксинира. След всекидневно мърморене колко е опасен ковидът го записах през електронния портал. Имах съмнения и съображения до колко е безопасна в неговия случай ваксината (има поставени стентове, би трябвало да пие кръворазреждащи, но ги е спрял поради онкологично заболяване). Обадих се на личната за консултация, даде препоръка да пие няколко дена преди и няколко след кръворазреждащи.
Обадиха се два пъти преди ваксинацията да потвърдим и 2 часа след последното обаждане обявиха, че ваксинацията е спряна. Казаха, че тези, които са се записали не се презаписват автоматично.
Ако реши все пак да се запише и няма друга ваксина освен АЗ, може би е по-добре при личната.
В петък, като говорих с нея, каза, че за събота едва събрала 10 желаещи за ваксиниране.

# 3 106
  • London
Уж и Файзер, но реално....ползват само тяхната си. Тук са си националисти и вярват предимно на себе си. Стигнахме само до 50 Тина смъртни случаи. Ваксините работят. Дано в България се осъзнаят,че ще отварят и затварят през две седмици бизнеси в противен случай.

# 3 107
  • 1st floor

Обадиха се два пъти преди ваксинацията да потвърдим и 2 часа след последното обаждане обявиха, че ваксинацията е спряна. Казаха, че тези, които са се записали не се презаписват автоматично.
На сайта за регистрация пише друго.

# 3 108
  • София
Ако може да се вярва на регистъра - да, тези, които сме с часове след 12-и март (когато спряха АЗ), ще получим уж инфо (какво инфо, че часът ни се отменя?). Друго едва ли ще получим
Най-вероятно наистина ще се окаже, че ще трябва сами да се презаписваме след 1 април, или там когато има свободни дати. Аз друго не очаквам държавата да свърши. Няма къде да ни вместят така или иначе, ако приемем, че примерно на 19 март ще възобновят ваксинациите (чакат се тая седмица 50 хиляди дози от двете РНК ваксини и май се понатрупаха към 100 хиляди АЗенека, така че ваксини има).

# 3 109
  • 1st floor
Днес сутринта са пристигнали 21 хил дози на Пфайзър. Явно потъват в дън земя.

# 3 110
  • София
В петък пристигат 33 хиляди дози Модерна, а в края на март се очакват още 50 хиляди модерна. Всеки понеделник (до края на март) ще пристигат по 21 500 дози от Файзер. За април количествата на Файзер се очаква да бъдат удвоени.

# 3 111
# 3 112
  • София
В петък пристигат 33 хиляди дози Модерна, а в края на март се очакват още 50 хиляди модерна. Всеки понеделник (до края на март) ще пристигат по 21 500 дози от Файзер. За април количествата на Файзер се очаква да бъдат удвоени.
Да де, идват уж, ама до там..

# 3 113
  • пустинята Гоби
Не ползват само тяхната си ваксина в Англия, в началото ваксинираха с Файзер. Аз имам познати, които си я сложиха, защото работят в болници. За кралицата навсякъде пише, че не е съобщено от коя ваксина й е сложена, в БГ мама обаче знаем, че е АЗ.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 14:16 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 3 114
  • София
И на мен ми е интересно къде отива Пфайзер.

# 3 115
  • София
Интересно, с оглед кашата на регистъра и изчезването на Файзер и модерна, които общо са доставили повече от АЗ до момента у нас, защо ТВ водещите ни занимават предимно с лимони и сода вместо да центрират въпросите, изисквайки ясни и точни отговори...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 12:19 от Ronald

# 3 116
Ми да вземат да съобщават не само колко бройки пристигат, а и колко бройки са сложени на хората. И аман с тая изборна администрация и втори дози, както и с присетили се първа и втора група. Изключвам преболедували с антитела, но другите бяха поканени още декември. Използват тези групи, за да ни замазват очите. Впрочем желаещите за ваксина като процент от населението са се увеличили два пъти от началото на годината, това е добре. Ама дайте ваксините.

# 3 117
  • София

Теста е направен на 21-ви ден от първа игла Астра Зенека.

# 3 118
  • София
От съвещание на МС при Бойко Борисов тази сутрин:
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов информира премиера, че имунизацията в страната в момента се извършва по фазите по Националния ваксинационен план. Системата е в готовност да възстанови имунизацията с ваксината на „АстраЗенека”, щом Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ) излезе със становище за пълната й безопасност.
От това изказване на министъра излиза, че всички, регистрирали се в платформата ще са с Астра Зенека.

# 3 119
  • Бургас
Аз се сдобих и с подут и болезнен лимфен възел под мишницата на ръката, на която сложиха ваксината.
На тези реакции ако нямам хубави антитела ще се гръмна!

Общи условия

Активация на акаунт