Отговори
# 4 575
Не, пусна ми го по каса.

# 4 576
  • София
Как ги прашите тези регистрации в портала,аз проверявам часове няма никакви.Въвеждам всичко и като стигна последна стъпка център избирам и часове всичко червено излиза,тоест заето всичко.

Аз имам записан час, но ми се ще евентуално да се ваксинирам по-рано, та преди малко звъннах в ДКЦ 25 София, да попитам има ли възможност за регистрация без час в системата, тъй като така и така има хора, които не се явяват на записания си час.  От там ми отговориха, че от един месец не правят ваксинации, защото нямат лекар... Човека не можеше да разбере защо въобще стоят като център в системата, след като не е ясно кога ще могат да работят.
В същото време една приятелка звъняла в друг медицински център да попита може ли да й се постави ваксина без час по същата схема и след като първоначално отказали с мотива, че си прозвъняват всички записани и там няма дупки в часовете, после са й звъннали да й предложат да отиде до час, защото всъщност имало възможност. Като ваксината е АЗ.... Та може да пробвате по този начин..

# 4 577
Не, пусна ми го по каса.
А, така може. Това е съвсем друго нещо, помислих, че те е карала да пускаш за своя сметка.

# 4 578
Как се записвате в този https://his.bg/  портал? Стигам до часове и край - всичко е заето или няма график.
Търсим свободни места просто...
Имате ли наблюдение към колко часа пускат графика за следващия ден? Две вечери проверявам и не е след 00.00 часа. Следя системата от седмица, но конкретно за Варна винаги е всичко е заето.
След 0:00 излиза. Няколко близки записах така, включително и снощи за 19.04., но ми направи впечатление, че за РЗИ изобщо нямаше пуснати часове за 19.04. За поликлиниките имаше.
Аз имам друг казус с портала. От 1 седмица опитвам да регистрирам близък, който си смени личната карта преди 2 седмици и не му приема данните.
А си направих експеримент с данните на човек, който има регистрация и ми даде да му запазя нова без никакъв проблем и без да съм отказала старата.
Явно има доста бъгове в портала.

# 4 579
В МВР болница има зелени коридори от 8 сутрин до 8 вечер.
Цитат
В МИ-МВР Е СЪЗДАДЕН ВАКСИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА ВАКСИНИРАНЕ СРЕЩУ КОВИД-19 НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ГРАЖДАНИ.

За информация тел. 02 9821 507, 02 9821 509

# 4 580
То добре че за втора доза не трябва през тоя портал да се минава, тоест няма и възможност де....Направо си звъня в мястото за ваксини, записвам си часове и ги моля ако нямат, да ми звъннат предния ден да не се разкарвам. Очевидно, че това дето се записваме в портала няма никаква връзка с реалността - или ваксини няма, или лекари да ги поставят. Смях.

# 4 581
Tara_RZ за София и в момента има зелен коридор, ако толкова искаш отиди там.

# 4 582
  • София
Tara_RZ за София и в момента има зелен коридор, ако толкова искаш отиди там.

Да, знам, благодаря! Друг ми беше казуса.

# 4 583
  • Далечният изток
За втора доза ми казаха директно да отивам на датата, но да гледам да не е в последния момент /ваксинират до 16 ч./, а по-раничко. За провинцията става въпрос.

# 4 584
  • София
За втора доза ми казаха директно да отивам на датата, но да гледам да не е в последния момент /ваксинират до 16 ч./, а по-раничко. За провинцията става въпрос.

И коя е датата, като на моето картонче пише от 29 до 83 ден?

Всяка дата в тоя диапазон явно....

# 4 585
  • Далечният изток

И коя е датата, като на моето картонче пише от 29 до 83 ден?

Всяка дата в тоя диапазон явно....
На моето пише конкретна дата. При теб, да, най-вероятно всяка една от датите.

# 4 586
  • Italia
За всички, които се борят с портала... Дано това ви помогне:

https://vaccines.birzan.org/

# 4 587
  • София
Излезнаха ми резултатите
Всичко е в норма, слава Богу. Спирам да се филмирам, и си чакам втората доза.

# 4 588
Странно, че в цяла болница нямало лекар, който да поставя ваксина. Преди ваксините се поставяха от мед. сестри, сега ваксинацията само с лекари ли е? (не се заяждам, само питам).

# 4 589
За всички, които се борят с портала... Дано това ви помогне:

https://vaccines.birzan.org/
Никол, от къде е линкът?
Проверих за моя град тук http://www.chipirai.me/ и данните се разминават. В твоя линк пише, че последно е обновен на 27.03., в чипирайме - 30.03.

Общи условия

Активация на акаунт