Отговори
# 4 785
И този тест показва, че нямаш антитела??

Вчера и днес пристигнаха ваксини на Файзер и Модерна, но на зелените коридори се предлага само Астра Зенека.
За Модерна или Файзер къде трябва да се запише човек?
в някоя от първите три групи, най-добре в изборната администрация.
С простолюдието АЗ! Въпреки, че ни уверяват, че всички ваксини са еднакво добри, но ги поставят избирателно.

# 4 786
И този тест показва, че нямаш антитела??

Вчера и днес пристигнаха ваксини на Файзер и Модерна, но на зелените коридори се предлага само Астра Зенека.
Ами никъде. Записахме се няколко човека за утре за РНК ваксина, днес звънях нямали. Утре ще ваксинират с Астра.
Много мои познати учители чакат за Модерна , но никой не се обажда от медицинския център. От месец и повече им казват, че няма РНК ваксини.

# 4 787
  • София

Запиши се в регистъра за възможно най-крайната дата. До тогава дано да ги пуснат. Ако пак няма - освобождаваш часа и си записваш нов. А през това време търсиш връзки, защото иначе за момента не стана по друг начин.
Успех!

# 4 788

Много мои познати учители чакат за Модерна , но никой не се обажда от медицинския център. От месец и повече им казват, че няма РНК ваксини.

Много странно, учителите получиха право да се ваксинират веднага след лекарите на първа линия. Оттогава ли чакат? Или тогава са завили на умряло как върху съсловието се оказва безумен натиск и те няма да приемат с тях да се прави експеримент? Не се заяждам, само питам, защото доста учители се заинатиха, и то на всеослушание, че няма пък и се отказаха. Тези, които се записаха, се ваксинираха още през февруари с Пфайзер и вече са с по две дози. Ако са отказали, но сега са размислили, да чакат, свърши тая с приоритетните групи. Точно заради тяхното заинатяване, на приоритетните, пуснаха зелени коридори, сега пък обвинения, че приоритетните чакали! Ми да чакат!

# 4 789
  • София
Моята свекърва е учител. Ваксинирана е още на 19 февруари. С Астра Зенека. Та не знам защо се шири мнението, че всички от фазите са с РНК ваксина...

# 4 790
Ваксинирах се на 10 ти март ,днес си взех тест от аптека
Аз виждам бледа черта на G.

# 4 791
Първите ваксини бяха Пфайзер и още нямаше доставки на АЗ, затова, логично, тези от списъците ги ваксинираха само с Пфайзер. Отделно, има особености при подготовката на дозите и трябва да се преброят точно хората за деня. Част от тези с връзките, просто са привикани по най-бърз начин, когато някой не се е явил и дозата му трябва да се хвърли ако не се постави до 20 минути. Има ги и такива, което не е точно връзки, а облага заради отказа на друг.

# 4 792
  • София
Абе точно си е връзки....защото лично присъствах на случай, когато оставаха две дози...от Модерна....и докато си събирах дрехите...чух как лекарката се обади на позната...да идва...а в същото време имаше хора, които искаха РНК...отпред...пред вратата...но са от регистъра..Много ми се иска да се направи статистика колко хора са получили такива ваксини извън списъците, на които това се полага и извън регистъра ....Как пък така...тези самаряни...дето спасяват да не се хвърли доза...са все извън регистъра....

# 4 793
  • пустинята Гоби
Мой приятел се е ваксинирал с Пфайзер тези дни чрез системата. Живее в дълбоката провинция. Явно все пак отвреме навреме има възможност и за РНК ваксина.

# 4 794
  • София
Ще се радвам някой от София да може да каже същото....тук много познати....много връзки....

# 4 795
Имам позната учителка, която се яви на датата си още февруари, но е била с хрема и са и казали да изчака. Но оттогава няма вече ваксини. Други учителки, които са се записали за ваксина (от детска градина са) изобщо никой не им е звъннал да ги извика.
Други по- възрастни познати учители пък се зачудиха дали да се записват и хукнаха по лекари и лични да питат дали да се ваксинират и с коя ваксина.
Така де ваксини няма и за тях.

# 4 796
В детската градина, която посещават децата ваксинираха персонала с АЗ (при първите доставки), днес разбрах че има много болни и ни агитират да задържим децата в къщи и да не ги пускаме на ДГ.
В бившата ми месторабота-училище са ги ваксинирали с Модерна. (това в София)
Така, че смятам на всички е предложена ваксина, но не всички са се възползвали, сега се сетиха...

# 4 797
Майка ми(учителка) се записа още в началото за ваксина, но почака месец докато стигнат до нея и получи Астра Зенека. Хубавото е, че съвсем скоро и предстои и втората.

# 4 798
  • София
Моята сестра е учител и знам как разсъждаваше: тук ни притискат да се записваме в едни списъци..не ги е срам, ще ни използват за опитни зайци, с някаква ваксина (РНК), дето не е тествана....аз ще чакам другия вид...и така ...от 50 учителя...записали се 8.....бях потресена тогава... ..Като знам за какво твърдоглавие ставаше въпрос, достатъчно толеранс им дадоха ..от април според мен на общо основание вече.....който, когато по ред.....Родителите ми ,
на 87 год се записаха в регистъра....на общо основание и още не са се ваксинирали ...и все преди тях има други....и други....

# 4 799
Да, така са разсъждавали, мой колега, преподавател в университет се ядосваше, че не се е възползвал от Пфайзъра...
Редно е сега да си изчакат реда на общо основание и да ваксинират с предимство уязвимите.

Общи условия

Активация на акаунт