Отговори
# 4 965
  • Швейцария
Въпрос към ваксинираните с Модерна:
След първата игла имали ли сте главоболие и, ако да - колко време продължи?

След първата игла с ММ не сме имали главоболие. Изобщо никаква реакция. След втората леко, може би от температурата. Всичко мина за 24 часа.

# 4 966
Да, ужасно е гаденето. 3 пъти ставах да се мъча да повръщам в нощта след ваксината (АЗ). Получих и задух. Пих натриев цитрат, но веднага го повръщах.
Мен ме облекчи сироп Ериус, който е противоалергично средство. Следващите дни бях с ужасно главоболие - стрелкащо, както го описвате, след това няколко дни ми изтръпваха крайниците. И това беше. Не вдигнах температура повече от 37.5.

# 4 967
  • София
Трополинка, майка ми също имаше гадене. Спокойно, ще мине. Натриев цитрат помага или както някой каза Спрайт. Да има вътре н. цитрат. Мисля в 7up също има. На малки глътки изстуден.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 10:19 от Vache

# 4 968
Към Недоволна и Алина : Благодаря Ви.
На какъв интервал пиехте хапчетата?

Сутрин и вечер по едно.

# 4 969
  • София
Сега пък попаднах на това- май истерията към РНК ваксините много скоро ще се обърне в обратна посока....https://m.offnews.bg/news/Analizi-i-Komentari_65/Efektivnostta-n … anoto_749102.html

# 4 970
Много е важно по време.на боледуването да се приема малко количество храна на няколко пъти и задължително минимум 2 литра вода!

# 4 971
  • София
Благодаря за информация на всички Simple Smile

Лейди, днес около 12 ч. на обяд е ваксиниран моят съпруг с Модерна. За сега - 22 ч. няма никакви оплаквания. Ако има нещо, ще пиша пак.

Ще чакам да споделиш, ако има нещо. Но ви пожелавам да няма нищо за споделяне Simple Smile

# 4 972
Някой тези дни успявал ли е да си сложи рнк ваксина в София без да е част от този мистичен списък, за който се говори?

# 4 973
  • Швейцария
И мен ме вълнува този въпрос. Опитвам да запиша майка ми за иРНК ваксина.
За гаденето на мен ми помага Мотилиум.

# 4 974
Гадене при мен преминава с малко обикновени бисквити, няколко глътки кола и солети. А, и капки лютива мента или ментов чай.

# 4 975
Здравейте,
И при мен имаше леко гадене. По време на бременност най ми помагаше вода с лимон.
Иначе спах сравнително добре, но се събудих отпаднала, със сухота в очите, болка в ръката и леко главоболие (чувствам се леко махмурлия и надишала се с дим). Но не знам дали някоя от реакциите не е от аспирина 🤷
Да очаквам ли влошаване на реакциите, като съм ваксинирана вчера в 2 или това беше?

# 4 976
  • София
Въпрос към ваксинираните с Модерна:
След първата игла имали ли сте главоболие и, ако да - колко време продължи?
Аз имах след втората игла. Събудих се сутринта с него и 37.2 температура, обща отпадналост. До вечерта мина.

# 4 977
Сега пък попаднах на това- май истерията към РНК ваксините много скоро ще се обърне в обратна посока....https://m.offnews.bg/news/Analizi-i-Komentari_65/Efektivnostta-n … anoto_749102.html
А защо не се отчита какви щамове се разпространяват в различните държави и изобщо знае ли се това.
Съвсем логично е при поява на нов щам, да има намаление на ефективността на ваксината /независимо каква е/. Не е тайна, че се работи и се обмисля допълнителено ваксиниране за нови щамове.

# 4 978
  • София
Аз успях да запазя час за мен и мм. Надяваме се на Рнк ваксини.

# 4 979
Майка ми е записала час за 7ми април с Модерна. Дали наистина ще е Модерна или просто са я записали така, а ще предложат каквото имат?

Общи условия

Активация на акаунт