Отговори
# 4 980
Майка ми е записала час за 7ми април с Модерна. Дали наистина ще е Модерна или просто са я записали така, а ще предложат каквото имат?

През системата ли се е записала?

# 4 981
Има ли ваксинирани с РНК ваксини с придружаващи заболявания? Аз имам час за следващата събота, но се страхувам, защото имам придружаващи заболявания. Надявам се всичко да е наред, но след медийните изяви за тромбози и пр. съм в чуденка.

# 4 982
  • През девет планини в десета...
Знам че е коментирано, но искам някакво научно обяснение защо не е хубаво да се извършва физическо натоварване в деня на ваксината. Мъжа ми не ми вярва а трябва да го обедя.

# 4 983
  • Далечният изток
По-скоро да не се натоварва, ако има неразположения след ваксината. Ако няма никакви нежелани реакции и се чувства добре, не пречи да си спортува примерно, както си го прави.

# 4 984
  • През девет планини в десета...
По-скоро да не се натоварва, ако има неразположения след ваксината. Ако няма никакви нежелани реакции и се чувства добре, не пречи да си спортува примерно, както си го прави.
Мне, ще ходи да обръща двора на село, ще копае. Три часа след ваксина с Пфайзер.

# 4 985
  • София
Някой тези дни успявал ли е да си сложи рнк ваксина в София без да е част от този мистичен списък, за който се говори?
Аз не съм чула за такъв случай в София специално. В по-малки градове да.

# 4 986
  • София
Мне, ще ходи да обръща двора на село, ще копае. Три часа след ваксина с Пфайзер.

Наш близък приятел - лекар, след първата игла на Пфайзер игра 2 часа тенис Simple Smile
Така че, ако няма някакво неразположение, не виждам защо да не си върши работата, която си е решил да върши

# 4 987
Аз също тренирах след ваксината, защото нямах никакви неразположения и не знаех, че трябва да се избягва физическото натоварване. Нищо не ми стана. Много ясно, че ако бях с температура или втрисане щях да си почивам в леглото. Simple Smile

# 4 988
  • Далечният изток
Виж, това намерих - в интервю на д-р Аспарух Илиев:
При ваксините срещу коронавирус има по-висока честота на абсолютно безобидни странични реакции - главоболие, температура, втрисане. Те преминават обикновено за 24 часа и чрез парацетамол или ибупрофен при голяма част от хората могат да бъдат блокирани. След ваксина е добре да отложим дълго пътуване, тежко физическо натоварване и пр. за ден".

Тоест да се отложат, защото евентуално може да се проявят странични реакции го разбирам.
Всеки според организма да си преценява ще добавя.
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/blgarski-medik-v-bern … e_news801651.html

# 4 989
  • В страната на мечтите.
Благодаря ви за съветите. Ще пробвам със спрайт  против гадене, защото ми остана само то и главоболието. Мъжът ми ходи на работа, ама се върна след 1 час, защото като го видели как изглежда и му казали да си ходи, снощи пак и двамата имахме температура, но днес вече нямаме, така че има светлина в тунела.

# 4 990
  • София
Знаете ли дали има противопоказания за поставяне на ваксина по време на цикъл?

# 4 991
Според мен не, това не е болестно състояние.

# 4 992
  • Варна
Без абсолютно никаква реакция след първата и след втората доза на Пфайзер, ето антителата ми от днес (19 дни след втората доза):

# 4 993
  • София
Знаете ли дали има противопоказания за поставяне на ваксина 67по време на цикъл?
Не! При мен съвпадна поставянето на втората доза с цикъл (втори ден). Не съм имала проблем с това, съвсем нормален беше.
Шоколина, много добре! Дай боже на всички. Аз следващата седмица ще проверя моите. Две седмици след втора игла. Ще се радвам и наполовина на твоите Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 11:56 от maidi

# 4 994
Без абсолютно никаква реакция след първата и след втората доза на Пфайзер, ето антителата ми от днес (19 дни след втората доза):

Много добър резултат. Но трябваше да пуснеш теста с  вирус неутрализиращи антитела. Както и да е, имаш антитела, не го мисли повече.

Общи условия

Активация на акаунт