Отговори
# 5 085
Lemy, точно, но като ми се повреди главата..... такива болежки се отлючват много лесно щом се повреди психиката, мозъка ни помни болка и я излъчва.....побъркаха ни с разнопосочни мнения.
Изрових от домашната дрогерия магнезий и го включих да ме от отпусне пренавиване на мускулите.

Вино ще си сипя след малко.
Скрит текст:
вчера с други две семейства правихме "коледа", онази  с прасчо, с всичките му обичаи, кебапи, осмянки със зеле, бахур, ушенце печено, чудно време навън и припомняне на традиции, които вече няма стари хора да ги поддържат и май се преуморих покрай шетнята на крак,  че днес пак скорошната ваксинация ми се е забила в съзнанието

# 5 086
# 5 087
  • малко градче
Ваксинирах се с АЗ в четвъртък.Мястото на убождането е зачервено и подуто. На моят съпруг пък му няма нищо.Знаете ли кога ще мине това зачервяване?

# 5 088
  • Бургас
Би трябвало за 2-3 дни да мине

# 5 089
  • Пловдив
Ваксинирах се с АЗ в четвъртък.Мястото на убождането е зачервено и подуто. На моят съпруг пък му няма нищо.Знаете ли кога ще мине това зачервяване?
моята ръка беше болезнена около 6 дни, болезнена, подута.
Вече съм добре.

# 5 090
  • София

Направи на мястото компрес с риванол или сложи лепенка куул пач. Поне това съветваха при бебешките ваксини.

# 5 091
Здравейте. Аз сега пък искам да попитам за хора с автоимунни заболявания, които са се ваксинирали как ви се отрази ваксинацията? Примерно ревматологични такива или ендокринологични. Не мога да разбера препоръчва ли се изобщо ваксина при автоимунни...

# 5 092
  • Далечният изток
Здравейте. Аз сега пък искам да попитам за хора с автоимунни заболявания, които са се ваксинирали как ви се отрази ваксинацията? Примерно ревматологични такива или ендокринологични.
С Хашимото и иРНК ваксина съм.
Засега всичко е наред. Предстои ми втора доза на 20.04.

# 5 093
  • София
Ъпдейтвам.
Вчера в 15 ч. ваксина - Пфайзер. Досега единствено лека тежест в ръката и съм по-сънлива днес...

# 5 094
Здравейте. Аз сега пък искам да попитам за хора с автоимунни заболявания, които са се ваксинирали как ви се отрази ваксинацията? Примерно ревматологични такива или ендокринологични. Не мога да разбера препоръчва ли се изобщо ваксина при автоимунни...
Всеки с автоимунно заболяване може да се ваксинира, дори е препоръчително. В най-лошият случай няма да развие имунитет, не че е яко, но мисълта ми е, че не е опасно.

# 5 095
Благодаря за отговорите. А не е ли обратното? Ако е в активен период автоимунното то става проблем, защото имунитета в този момент идва твърде много. Гледам ревматологията препоръчват хората да са в ремисия или неактивен период на болестта. Аз имам някакви проблеми и постоянен ана титър положителен, но съм без диагноза изписана от ревматология преди около две години. И сега една позната от Германия каза, че тях подробно ги питали за автоимунни заболявания преди ваксинация и аз се шашнах леко.

# 5 096
  • Далечният изток
Благодаря за отговорите. А не е ли обратното? Ако е в активен период автоимунното то става проблем, защото имунитета в този момент идва твърде много. Гледам ревматологията препоръчват хората да са в ремисия или неактивен период на болестта. Аз имам някакви проблеми и постоянен ана титър положителен, но съм без диагноза изписана от ревматология преди около две години. И сега една позната от Германия каза, че тях подробно ги питали за автоимунни заболявания преди ваксинация и аз се шашнах леко.
Да ти кажа нищо не ме питаха. Сама си казах, че съм с автоимунно. Казаха ми - добре, няма проблем.

# 5 097
В едно интервю жена питаше дали да се ваксинира, като е с Хашимото. И лекарят не отговори директно, а каза с насмешка, че от щитовидна никой не бил умрял за разлика от с
ковид. Ползата надвишавала риска. Някъде пък четох, че ваксините е възможно да  дадат тласък на автоимунни заболявания.  Аз също се интересувам заради Хашимото, но не мисля, че самите те още знаят. Трябва да мине повече време.

# 5 098
С Хашимото и инсулинова резистентност съм. Сложих Астра Зенека преди 40 дни. Никак не ми се отрази. Включително след ваксинацията нямах абсолютно никаква реакция, дори ръката не ме болеше.

# 5 099
Сега прочетох, че за тоя тласък след ваксина вина имали алуминиевите адюванти. В тези за ковид няма, поне не във всички.

Общи условия

Активация на акаунт