Отговори
# 6 345
Разбира се, че ще си правя. Ясно ми е, че не предпазва, за това подчертах, че почти никакви контакти не съм имала! Въпроса ми беше дали някой е имал подобен случай, нищо повече.. Simple Smile
Аз точно една седмица след първата ваксина вдигнах не висока температура,гърло,лека кашлица.Правих ПСР оказа се отрицателен.Бях си настинала -фарингит!

# 6 346
  • SF
От какво умират тези хора?

# 6 347
Някой знае ли дали има РНК ваксини във ВМА? Имам записан час за днес 3 часа, а в началото на седмицата са сложили съобщение, че ще ваксинират само с АЗ (на мен ми е противопоказана). Да не говорим, че според сайта ваксинационният център работи до 12 часа, а от системата имам час за 15 часа. Естествено никой не отговаря на публикуваните телефони...страхотна организация, нямам думи.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 10:52 от mos_pelgo

# 6 348
  • София
Ей, най-накрая и мъжът ми ще се ваксинира. Беше записан служебно, трябваше да стане по-рано, но се забавиха.

# 6 349
Според мен в момента си върви и някакъв друг вирус доста масово - болна съм от няколко дни с типични симптоми на ови, а и доста хора покрай мен изкараха същото. Така че не всяко неразположение след ваксина е последствие от ваксината. Тест за ковид изобщо няма да си пускам, защото се ваксинирах преди 2 месеца с първа доза АЗ и считам, че имам защита, а това е друг вирус. Не може при всеки сопол и покашляне да се припка за тест. Нали затова си ги слагаме тези ваксини, да имаме относително спокойствие.

# 6 350
То не пречи и да е ковид, но да се кара леко заради ваксината. Съгласна съм, че не може при всяко неразположение да правим тестове, още повече, че сега много неща идват от главата, вглеждаме се и си представяме всякакви страшни картинки.

# 6 351
  • София
В крайна сметка, мога ли да си сложа втората доза където си поискам? От София мед ми казаха - задължително при тях пак...
Доколкото разбирам, като се ваксинира човек с първата доза, там, където се е ваксинирал му пазят втората доза.  Такова беше обяснението многократно. Че еди-къде си имат Пфайзер или Модерна, но ги пазят за втори дози и за свободно ваксиниране няма от тях. Може би затова е добре двете дози да се правят на едно и също място.

# 6 352
Всъщност в момента се правят и проучвания за няколко медикамента.
Туберколоза се причинява от бактерия и съответно е била необходимо да се намери антибиотичен медикамент, към който бактерията не е резистентна.
При вирусите да намериш медикамент за лечение е много трудно и се прави с комплекс от вещества, а масовите вируси се лекуват симптоматино и те първа науката открива и прилага медикаменти.
Нормално е откриването на лечение да отнеме повече време.

# 6 353
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Щом са опрели до флуорохинолоните, значи вече няма какво да ги трепе тия бактерии

Но те пак си продължават от първи ден да изписват антибиотик
Пълни тъпаци

# 6 354
Скрит текст:
3-ма от ковид след ваксиниране.
Много хубава ваксина, няма що Grinning

Ха, гледам сега са ми затрили и този коментар, че и другите.
Защо така? Ако е шит, защо се трие. По темата е.
Ако починат 3-ма от 1000 ваксинирани е значително по-добре, от 30 на 1000 неваксинирани.

От такива теории може само да ни заболи глава.......Нито едното е доказано, нито другото.......И двете неща могат да се случат, но може и да не се случат. Предишните дни чух мнението на наш познат лекар, че тези ваксини разболяват! А не би следвало да е така. Да, но при толкова къс период на проучване какво може да се очаква? Разболяване, лоша защита от корона или никаква, многобройни странични ефекти и дори летални изходи!
Учудвам се на огромното доверие към тези ваксини и изключително слабото към грипните. Познавам доста хора, които възнамеряват да се ваксинират с някоя от тях, а никога не са употребявали грипна и смятат, че е излишно. И са прекарвали тежък грип доста пъти......Който може доста да е навредил на тяхната имунна с-ма. И сега някои доста месеци не могат да се оправят от короната при условие, че само миналата година са нападани два пъти от обикновения грип!
Не ви ли изглежда странно, че почти не се говори за сериозни лекарства, които да лекуват успешно короната? Когато са действали против ТБ освен БЦЖ са изработили и лекарства и закономерно след 1950г. са започнали да я побеждават.
Не възразявам срещу разбиранията ти. Ти си чула мнението на един лекар, аз чух мнението на доста лекари /не бяха единодушни/. Приеми, че тези, които си слагат ваксина са авантюристи.

# 6 355
  • I want it all and I want it now.
Окупирахте темата. Спрете се.
Нищо сьщественно не казвате.

Два пьти през системата записвам час за ваксина и все отпада . ЛЛ не ваксинира.

# 6 356
Закъснение на цикъла след рнк ваксина? Някой?

# 6 357
След като спрат да действат и тези отрови, бъдещето е в РНК моделирането на бактериофагите. Вируси, които инфектират бактериите. Няма друг път. Тези антибиотици вече са толкова отровни, че съсипват хората, които ги пият

# 6 358
Здравейте преди 3 дни майка ми и баща ми си поставиха първа доза Пфайзер. Два дни и двамата имаха болки в ръката, баща ми вече е добре, но се притеснявам за майка ми.  Започна силна отпадналост при нея и на мястото на ваксината се появи голяма подутина( почти, колкото яйце). Тя е и диабетичка и хипертоничка . Имал ли е и някой друг такива симптоми и най- вече такава подутина?

# 6 359
Прочетете листовката

Общи условия

Активация на акаунт