Отговори
# 6 690
  • София
Бясна съм! Часът ми беше за вчера. Направих чудеса, за да си тръгна от работа и да пристигна навреме. И какво? Имат РНК, ама за мен не може! Само Астра! Ами завъртях се и си тръгнах!!

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 14:31 от Rockstar

# 6 691
Rockstar, много неприятно, меко казано. И кога става ясно, че не може, като седнеш на стола ли?Rage
По телефона казаха,че имат и поставят рнк, това за днес.

# 6 692
Бясна съм! Часът ми беше за вчера. Направих чудеса, за да си тръгна от работа и да пристигна навреме. И какво? Имат векторна, ама за мен не може! Само Астра! Ами завъртях се и си тръгнах!!
ами тя точно Астрата е векторна. Може би имаш предвид, че имат и РНК Thinking

# 6 693
  • София
Ох, обърках се от яд. Да, говорих с лекар в коридора и той ми каза, че това били последните указания - над 65 -РНК, за нас - само АЗ.

# 6 694
  • София
Бясна съм! Часът ми беше за вчера. Направих чудеса, за да си тръгна от работа и да пристигна навреме. И какво? Имат векторна, ама за мен не може! Само Астра! Ами завъртях се и си тръгнах!!

А казаха ли защо не може?
Аз имам час за 01.май и имам лошо предчувствие, че отново /за четвърти път/ няма да има РНК ваксина.

# 6 695
На първи май ще има ваксини, но може да няма ред.

# 6 696
Хора, защо не пробвате при личните лекари? При мен стана много бързо. Пък и те имат интерес, все пак получават пари за всяка ваксина. Онзи ден ни набоцка набързо 10 човека, даде ни час за следваща ваксина, общо взето културна работа, както се казва.
Пък и на мен при личния ми е по-спокойно, познава ме, има идея за заболяванията ми.

# 6 697
  • София
Личните лекар вече разполагат с РНК ваксини, така е.

Доста по-лесно се случват там нещата към настоящия момент.

# 6 698
  • София
Ще пробвам.

# 6 699
Подкрепям за ЛЛ. Колегата (30 г) вчера джипито  го е ваксинирало с Пфайзер. При нас има от всички ваксини и няма наплив. В малките населени места има и ваксини, и свободни часове.
Ако погледнете на http://www.chipirai.me/ - Елин Пелин, Перник, Своге, Мездра и др. подобни са изцяло със свободни часове.

# 6 700
  • София
Аз се ваксинирах при ЛЛ.  Днес ми е втора седмица след първа ваксина Пфайзер. Нямам оплаквания! Нямам странични ефекти досега поне.
Както писах и в дена на имунизация, минах си на часа, без никакви проблеми.

# 6 701
  • София
И аз имах час днес, но се обадих по телефона, за да ми кажат, че имат само АЗ. Така е по-добре, отколкото да отида и да разбера на място.

# 6 702
  • София
Моят личен лекар няма ваксини. Записана съм при него. Не знам причините, но мисля, че не желае да се занимава.

# 6 703
  • Пловдив
Моля за отзив дали някой от ваксинираните с втора доза АЗ (знам, че са малко) е с наднормено тегло и как понесе втората доза? Моята първа игла беше на 16.02, а за втора са ни определили 28.04 и имам леки притеснения след всичко случило се. От друга страна, и от смесването на ваксини имам притеснения, а и от това да остана с една доза... Засега съм решила да отивам, на 49 години съм, след първата доза имах няколко дни температура, но като че ли само това... тогава още не се знаеше за тромбозите и не се наблюдавах за подобни симптоми, но и едва ли биха останали незабелязани.

# 6 704
Хора, защо не пробвате при личните лекари? При мен стана много бързо. Пък и те имат интерес, все пак получават пари за всяка ваксина. Онзи ден ни набоцка набързо 10 човека, даде ни час за следваща ваксина, общо взето културна работа, както се казва.
Пък и на мен при личния ми е по-спокойно, познава ме, има идея за заболяванията ми.

Аз също при личната, най- спокойна съм. Вчера се заговорихме, плащахте ли нещо при личната? Оказа се, че някои лични вземали потребителска такса, нашата абсолютно нищо

Общи условия

Активация на акаунт