Отговори
# 7 200
  • София
Оф, имам записан час за 12.05, но май искам час по-скоро да се ваксинирам, че да не го мисля повече. Май ще се пробвам през почивните дни. Първо ще се ваксинира мъжът ми, след няколко дена и аз, че сме с малко дете, да не се окаже, че и двамата ще сме с неразположения след това... Аз само се чудя дали да ми я сложат на дясна или лява ръка. Дясната си ми трябва за всичко, ама с лявата нося 10-килограмово попораснало бебе.

Кърмя още, но правих консултация с консултант по кърмене и уж няма проблеми и не се очакват странични ефекти при бебето Rolling Eyes

Щом ползваш дясната, препоръчвам да те ваксинират на лявата. Няколко дни ще те боли доста, а щом си с малко дете определено активната ръка ще ти трябва Simple Smile

# 7 201
Хайде, успех на всички по опашките, хубаво е че хората искат да се ваксинират. 👍
Spiritlight, ти сигурно си писала, но кажи отново, на кой ден след ваксинацията се зарази?

# 7 202
Преди 20 минути минах в Пирогов. Опашката, на която чаках (медицинския център) ваксинираха с Астра и Пфайзер. За Модерна мед.сестрите казаха, че се чака в основната сграда до колкото разбрах. Сега опашките са доста по- разредени поне тук. Минах сравнително бързо, за около 2 часа. Сестрите са много внимателни и любезни, чак ми беше приятно. Успех на останалите.

# 7 203
  • София
Hope4C, не е крем 999. А един чудодеен балсам. Китайски е. Почти за всичко става. Не питай колко пари дадох за него + доставка.
Кой знае какво има вътре, по-добре недей да го използваш сега.

Не съм се мсзала с нищо. Снощи рано заспах. Направо очите ми се затваря ха. Предполагам, че е от имунизация та. Тази сутрин се събудих на лявата страна. Спала съм върху ръката, където не имунизираха. Засега няма болка. Нищо не съм слагала или мазала. Решила съм да стане само в краен случай.

Прилагам снимка на балсам. Мисля, че е само от специални китайски билки.

# 7 204
Хайде, успех на всички по опашките, хубаво е че хората искат да се ваксинират. 👍
Spiritlight, ти сигурно си писала, но кажи отново, на кой ден след ваксинацията се зарази?

Първа доза - 5 март, положителен тест - 23 април.

# 7 205
  • Пловдив
От вчера съм с втора доза ваксина и аз.
На първата игла - след около час-час и половина почувствах отмаляване и безсилие, продължи максимум 5 минути. Два дена болка в ръката, като в един момент се прехвърли и в частта под лакътя, но само за секунди.
Втората игла - вчера сутринта. Към 16 часа получих рязко много силно главоболие, което продължи до вечерта като на моменти намаляваше, на моменти буквално си чувствах главата приклещена. Вечерта изведнъж ми се появи хрема, която няколко пъти изчезваше и се появяваше, имах отпадналост, едва доловими мускулни болки, усещане за леко повишена телесна температура и леки втрисания няколко пъти. В 23 ч. главоболието ми мина. Ръката този път почти не ме боли. През нощта се събудих в 4 ч и не можах да заспя до 6, не знам дали е от ваксината това, но по принцип нямам проблеми със съня. Днес съм просто леко отпаднала. И от вчера нямам никакъв апетит.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 12:02 от marzeliva

# 7 206
Минахме за 15 мин. Във ВМА.
Втори дози АЗ.
Няма опашки, организацията е та ниво

# 7 207
  • София
Втори дози АЗ.

Звъннаха ли ти, или директно се хвърли в забавлението? На мен във ВМА ми казаха, че ще звънят, но хич не им имам вяра, въпреки иначе безупречната организация...
Усещам как след Великденското преяждане ще разтъпча дроб сармата на собствен ход...

# 7 208
Втори дози АЗ.

Tays, опашката за втора ваксина отделна ли е от тази за първа? Че към 9 часа опашката беше огрооомна и мъжът ми сега се чуди дали да не се пробва следобед пак.

Лейди Касиопея, и аз така реших, че ще жертвам лявата Grinning Хубавото е, че имам колан като столче за кръста, та ако се наложи да нося малката, я мятам да седне и така няма да товаря ръцете

# 7 209
Отделно са.
Няма хора в момента и в двата коридора.
Идвайте.
Съни, никой не ни е звънял

# 7 210
Отделно са.
Няма хора в момента и в двата коридора.
Идвайте.
Съни, никой не ни е звънял
Значи просто сте отишли? И аз така ще направя значи.
А случайно да имате представа дали дават сертификат или отказват?

# 7 211
От вчера съм с втора доза ваксина и аз.
На първата игла - след около час-час и половина почувствах отмаляване и безсилие, продължи максимум 5 минути. Два дена болка в ръката, като в един момент се прехвърли и в частта под лакътя, но само за секунди.
Втората игла - вчера сутринта. Към 16 часа получих рязко много силно главоболие, което продължи до вечерта като на моменти намаляваше, на моменти буквално си чувствах главата приклещена. Вечерта изведнъж ми се появи хрема, която няколко пъти изчезваше и се появяваше, имах отпадналост, едва доловими мускулни болки, усещане за леко повишена телесна температура и леки втрисания няколко пъти. В 23 ч. главоболието ми мина. Ръката този път почти не ме боли. През нощта се събудих в 4 ч и не можах да заспя до 6, не знам дали е от ваксината това, но по принцип нямам проблеми със съня. Днес съм просто леко отпаднала.
С коя ваксина?

# 7 212
Не виждам защо ако на някой не му предстои пътуване сега ще настоява за сертификат, сегашните са само временни, тепърва ще се въвеждат европейските и те ще имат по-голям смисъл.

# 7 213
Казват от лл сертификат

# 7 214
Казват от лл сертификат
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт