Отговори
# 7 770
  • София
Потвърждавам, сложиха ни въори дози файзер в Пирогов и ни дадоха сертификати. Няма опашка☺

# 7 771
Някой да е подтавял втора доза пфайзер в Пирогов, а първа на друго място?

На мен вчера в Пирогов ми поставиха втора доза Астра Зенека и ми дадоха сертификата. Първата ми ваксина бвше във ВМИ.
Проблеми нямаше никакви, бяха
 много мили.
Успех!

# 7 772
И аз съм доволна от организацията  Пирогов. Бързо, сертификатът се издава веднага, няма опашки и струпвания. Единственото малко неудобство беше, че това прословуто информирано съгласие трябва да може да се изтегли от нета и попълни предварително, че там на тези столчета е мъка.

# 7 773
Съгласието го има тук:

https://coronavirus.bg/bg/dokumenti/obrazci-na-dokumenti-blanki

Декларация за информирано съгласие за извършване на ваксинация срещу COVID-19

Ние предварително бяхме попълнили всичко. В горния ляв ъгъл си пишеш и телефона.

# 7 774
  • София
Към коя институция е най- удобно/изгодно да си направя ел. подпис? Не е само заради ваксината.

# 7 775
  • София
Към коя институция е най- удобно/изгодно да си направя ел. подпис? Не е само заради ваксината.

Аз си взех B-Trust, 36 лева за 3 години. Взех го от офиса им на ул. "Позитано", бяха бързи и учтиви. Доволна съм, вече го ползвах за неща извън ваксината.

# 7 776
  • София
Stamp it 12 лв за три години, в Централна поща има гише, на което издават. И в Информационно обслужване до КАТ също. По-лесен за инсталиране и ползване от Б-Тръст, особено на Мак.

# 7 777
Аз съм след първа ваксина на пфайзер ,температура,втрисане,болки в тялото над 5 дни,чета че ще има трета есентта може би.

# 7 778
  • София
Ваче, къде в Пирогов ти я биха?
Отпред на фургоните не тестват ли и за covid, тоест, да има потенциално болни?
О, не! Не във фургоните. В най-крайния десен вход на болницата. Там преди няколко седмици биха първа доза и на баща ми. Аз първата я сложих във ВМА, ама като казахте, че не дават сертификати реших доста инцидентно да мина в събота на връщане от провинцията.
Да споделя, вече 30 часа след ваксината нямам някакви особени неразположения. Може би ми е малко поразкършено, но честно казано ако не се взирам, няма и да забележа. Не съм мерила температура, не мисля, че съм вдигала.  Ръката не ме боли, може би съвсем лек дискомфорт при движение, но опредлено не е както беше при първата доза.

# 7 779
Инфонотари също е ок и може да се извади от всеки офис на ЦКБ. Не знам колко струва обаче, че моят отдавна го извадих и след това го блокирах. Сега съм със Стампит.

# 7 780
Аз съм след първа ваксина на пфайзер ,температура,втрисане,болки в тялото над 5 дни,чета че ще има трета есентта може би.

Колко дена след ваксинация се появиха симптомите?
Аз съм 2 дена след първа доза Pfizer и освен болко в ръката за кратко, друго нямам.

# 7 781
Ето ме и мен- да дам отчет след втора доза Модерна. АЗ, ММ и свекърва ми сме вече ваксинирани и с двете дози. Трети ден след втора доза за мен и свекърва ми. Аз на втория ден след втора доза Модерна-лека отпадналост,лека болка в ръката и т.37,2, която продължи един час и спадна от само себе си. Днес -трети ден-никакви проблеми. Свекърва ми-85г.-след втора доза-никакви симптоми освен лека болка в ръката. На ММ втората доза му беше преди една седмица- на следващия ден след ваксинацията-малко по-изявени симптоми от нас-болки в мускули и стави и т.-37,3 , които отшумяха след 12 ч.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 08:17 от maca-niki2008

# 7 782
Не познавам хора с реакции след Пфайзер, било то и леки. А вашата реакция е сериозна. Възможно ли е да сте се заразила междувременно?

# 7 783
В петък ме ваксинираха с втора игла Модерна. Днес забелязах, че на мястото на ваксината имам доста голямо червено петно - около 10см в диаметър. Мястото е подуто и твърдо, топло на допир Sad  Вчера бях малко отпаднала с лека температура и въобще не обърнах внимание на ръката. Сега много се притесних. Някой имал ли е такава реакция?

# 7 784
Писаха за такъв ефект, covid arm се казва или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт