Любители на Котки - Тема 144

• 30 854
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • на брега на морето
Втората снимка е Joy подобна на тази

# 661
  • Стара Загора
Втората снимка вече е официално любимата ми снимка на Чумата.  Grinning

# 662
  • София, Лагера
Аз най-после се добрах до компа. Аман с това онлайн образование!

ЧРД на Мъри! Жива, здрава, гушкана и обичана!

Таня, завидях ти! Даже не съм сигурна дали съвсем благородно! Hug Искам и аз така да се събудя!

MayyaI, ха дано стане гушкава и Джинга, чул те Господ! Тази нощ пак спа върху мен, но като посегна да я гушна и изчезва. Гали се само когато е време за ядене. Мачка-подмазвачка Grinning Много обичам да й давам пауч от ръката ми, обожавам да ми ближе дланите и пръстите. Понякога ме и похапва, но не е драма.

Момичета, виждали ли сте на живо коте Манчкин? Аз никога. Но ми е много сладко-смешно и би ми било любопитно да го огледам.

# 663
  • София
BarbieDi,  и ние така се обичаме, със зъби и нокти Kissing Heart

Йога style Heart

# 664
  • София
Момичета, виждали ли сте на живо коте Манчкин? Аз никога. Но ми е много сладко-смешно и би ми било любопитно да го огледам.

Аз не, но съм във фазата в която мога да мисля за гущер, костенурка, няма да пиша третото заради Котьо като домашен любимец. Joy

# 665
  • Бургас
това е от сега, така спи моето Лъки, кръстих го така, че от 9 котета само то оцеля

# 666
Страхотно сладурче😍. Да е живо и здраво и много игриво.

# 667
  • София
Сладурче сладко, Лъки! Heart
Дълъг, здрав и щастлив котешки живот ти желая! Hug
Много, много жалко за останалите котенца. Cry Съболезнования. Hug

# 668
  • Бургас
Две от деветте бяха убити на мястото където се родиха, а другите изчезнаха едно по едно, това от две котки, майка и дъщеря, родиха в един ден. Та това си го гледам като писано яйчице.

# 669
  • София
Oххх, много страшно! Cry

Гледай си го, само то е извадило късмет. Да има всичките 8 живота на останалите!

# 670
Искам да спомена тук, че в момента много животинки са останали без помощ и храна даже и в организациите за животни.. С моя приятел вместо да си правим подаръци за годишнината ни, купуваме храна и купички и ги даряваме на някоя Организация. На миналия ми рожден ден си пожелах за подарък да дарим парите за пострадали животинки. Беше много хубаво чувство Heart
В момента няма как да занесем храни, но след карантината пак ще закараме. Пращам пари, но някак ми е по-спокойно да отидем на място и да закараме. Ако някой има желание, ще е страхотно да се помогне. Впрочем, хората там бяха много учудени от последния ни жест, защото не сме магазин. Смятайте колко малко хора на своя воля даряват просто ей така. Тъжно ми стана.. Знам, че има добри хора, но просто не им хрумва конкретна помощ.

ПС - Лъки наистина е късметлия. Много тежко приемам починали котета, изоставени и т. н. Sleepy
А бебе Щастие осиновено ли е?

# 671
  • София
Yan25, ако кажеш за коя/кои организации говориш, хора от форума ще помогнат.
Аз пиша тук от 2012 г, нееднократно сме помагали. И на организации и на частни лица.
А и всички освен любимците си храним и бездомничета около домовете си.
Скрит текст:
Лично аз на някои организации не бих помогнала. Просто личен лош опит.
Hug

# 672
как ще изкарам още 2 месеца , диването се разгонва !!
А какъв глас вади ..лъвски..ужас 8 и 1/2месеца стана , защо моят вет се дърпа 2 опита вече  ...казва ми, не малък е после ще е  опасно , не е хубаво...разбира се не искам да го увредя.
Чета тук че вашите са кастрирани..Дайте моля координати за София иде реч , ако може и  пари да споделите колко излиза?
мерси
ей го влюбения Шекспир Wink

# 673
  • София, Лагера
+359 89 702 2747
Доктор Йорданов. Клиниките му са в Лозенец и в Лагера.
Има и още една клиника до нас, всеки ден минавам покрай нея, имам 2 познати котета, кастрирани там, но не знам на какво възраст. Днес ще взема координати. В Лагера е.

# 674
Две от деветте бяха убити на мястото където се родиха, а другите изчезнаха едно по едно, това от две котки, майка и дъщеря, родиха в един ден. Та това си го гледам като писано яйчице.

Нали бяха останали две? След като видя, че на другите им се е случило нещо, не ги ли прибра веднага и двете? Надявам се да кастрирате майката и дъщерята, че да не раждат 2 пъти годишно и да се оставя на природата и произвола да редуцират броя им.

Общи условия

Активация на акаунт