С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 39 440
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Ако правилно си спомням двора им е общ, така че тя има пълното право да го ползва също.

# 241
Сега поне се забавлявам с тая изцепка...
Седя си, писах в предната тема, май, че уж сме се разбрали с мъжкия, че ако се намеси госпожата отново между нас и в неговата глава, ще ни търси вкъщи... Вече отстрани ми е смешно... Знам ли...

# 242
Седя си, писах в предната тема, май, че уж сме се разбрали с мъжкия, че ако се намеси госпожата отново между нас и в неговата глава, ще ни търси вкъщи... Вече отстрани ми е смешно... Знам ли...
Ама защо изобщо се занимавате да чакате да стане нещо си, при наличие на свободно жилище?

# 243
То не е свободно, майка отиде там сега, да не е в центъра...
Сега ако отидем там, ще стане страшно Joy при майка ми, вещицата Joy

# 244
  • София
Въобще не ти е смешно. Дразниш се и си късаш нервите. Просто нямаш сили да отстояваш себе си, чакаш да стане нещо грандиозно, за да кажеш /евентуално / "Аз повече не мога, изнасям се". Ама през това време животът си минава, ти се съсипваш, детето ти расте с изпълнена с негативизъм майка...
А времето назад не се връща.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 12:20 от Светулчица

# 245
Ама защо изобщо се занимавате да чакате да стане нещо си, при наличие на свободно жилище?

Сигурно, защото няма друго жилище. Потребителката през пост си променя историята и мненията. 
Освен, ако в момента нямам готова пералня и трябва веднага да простирам, ми е все едно, кой къде си простира прането. Пък и тогава щях да си простра прането на другите простори. Голяма работа, че гащите на свекървата се веели пред нас, ще си простра моите пред тях.

# 246
  • Най-красивата страна
Защо не се преместят ,като има свободно жилище ?
Вероятно защото Мунчо не иска да се мести.Той къща си има.
Така е възпитан.

# 247
Аз оставам с впечатлението, че на хората им харесва да живеят накуп и обратното се приема за извънземно едва ли не. Също, колкото е по-лесно да си самостоятелен (например, налично жилище, което не се налага да изплащаш), толкова повече оправдания се намират за да не си.
Не визирам конкретния случай, не съм сигурна как е там.

# 248
  • Най-красивата страна
Да,има семейства на които им е изгодно да живеят така.
Познавам такива-живеят в огромна къща на 3 етажа.
Свекърът плаща сметките и ремонтите.
Свекървата готви и гледа децата.

# 249
Дени, кое си променям? Пак ще питам, това че искам с мъжа да се разберем или? Докато не ми се бърка президентшата и не направи някоя глупост спрямо нас, няма да й направя кефа да се изнеса... Още по-куцо ми е, когато знам какво е да живееш с единия родител... Ако стане нещо извънредно, да... Но да се изнасям, докато тримата сме ок, няма да стане... То това е най-лесно...
Просто споделих за простора... Беше ми забавен начина, по който го прави Joy
Не знам кое ми се променя... В началото съм споделила историята, от която съм афектирана... Спестила съм и други незначителни подробности, които са дребнавост, дори и за мен Joy в последствие писах и за част от тях... Все едно...
Сега, просто споделям като наблюдател Joy

# 250
  • София
Ти се мъчиш и се буташ, за да не ѝ правиш кефа на нея?!? Ехааа....

# 251
Ти се мъчиш и се буташ, за да не ѝ правиш кефа на нея?!? Ехааа....
Мъча се? А, и се бутам? Къде? Joy

# 252
  • София
Делите общ двор, нали?

# 253
А, като е общ, да се изнасям?

# 254
  • Пловдив
Добре не искаш да се изнасяш, а няма ли начин да разделите прословутия двор например 🤷‍♀️ да си обособите едно кътче и свеки да не обикаля като свободен атом все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт