Относно наследството, много добре знам как стоят нещата с имотите... Моята гледна точка съм му я казала... Все едно... Не е това темата... Приела съм неговата гледна точка, да... Само и само мир да е... И докато имам нерви, ще се пробвам да му го показвам... Че за мен е важно, ние да се разбираме по някакъв начин...
Оохх, знам ли... Напрягам се, специално с теб

Ти, хем не искаш да ти се обеснявам, хем продължаваш да дълбаеш...
Ти ми го превръща в по-голяма драма, отколкото всъщност вече е...
Докато имам нерви, ще се съгласявам с него, съответно за по-важните неща ще споря... Има го във всички семейства, па си живеят...
Когато ми доделее, ще се махна... Не съм против да се изнеса... Но, не и когато нещата са се пооталожили... За сега се разбираме, почне ли пак да проповядва майчините слова, ще се сбогуваме...
Искам специално на Ма Ко да обърна внимание! Не се тръшкам и не се оплаквам, споделям си тук! Не ми е толкова драматично, колкото си го представяш... Нямам очаквания, далече съм и от мисълта, че в сайт, ще си реша неуредиците...
Не разбирам и защо да ме мъчи, дали някой тук ще ме вземе на сериозно... Сериозните неща в реалния живот, не във виртуалния...Благодаря ви за мненията
Един бакърен предоставям,поупотребяван доста