С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 39 435
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Ма ко... Това съм го предложила още когато станаха нещата от първия пост, с изнасянето...
Относно наследството, много добре знам как стоят нещата с имотите... Моята гледна точка съм му я казала... Все едно... Не е това темата... Приела съм неговата гледна точка, да... Само и само мир да е... И докато имам нерви, ще се пробвам да му го показвам... Че за мен е важно, ние да се разбираме по някакъв начин...
Оохх, знам ли... Напрягам се, специално с теб Joy
Ти, хем не искаш да ти се обеснявам, хем продължаваш да дълбаеш...
Ти ми го превръща в по-голяма драма, отколкото всъщност вече е...
Докато имам нерви, ще се съгласявам с него, съответно за по-важните неща ще споря... Има го във всички семейства, па си живеят...
Когато ми доделее, ще се махна... Не съм против да се изнеса... Но, не и когато нещата са се пооталожили... За сега се разбираме, почне ли пак да проповядва майчините слова, ще се сбогуваме...

Искам специално на Ма Ко да обърна внимание! Не се тръшкам и не се оплаквам, споделям си тук! Не ми е толкова драматично, колкото си го представяш... Нямам очаквания, далече съм и от мисълта, че в сайт, ще си реша неуредиците... Stuck Out Tongue Winking Eye Не разбирам и защо да ме мъчи, дали някой тук ще ме вземе на сериозно... Сериозните неща в реалния живот, не във виртуалния...
Благодаря ви за мненията Hands V

# 271
Аз не разбрах, кое е важното/смешното или гадното, че свекървата си простряла дрехите при вас, след като ти не ползваш простора в момента и по принцип, защото имаш сушилня. Ако не те дразни, няма значение. Същото е и с децата на зълвата:  Жената ги гледа, както може и знае и на зълвата и оттърва. От време на време мърмори, ама ги оставя на баба им, защото свободното време и безплатната помощ са и ценни. Ти не искаш свекървата да гледа детето ти, какво ти пука, как тя гледа чужди деца, дали са дебели или не. Нали не е твоето? Какво те дразни тогава?

# 272
Има хора, които и да нямат проблеми, ще си измислят и ще образуват драма.

# 273
  • Варна
Когато започнеш да правиш прекалено големи компромиси за човек, когото обичаш, накрая свършваш с омраза към човека, за когото си правил компромисите.

Някъде го бях чела, казано с други думи, но смисълът е този и е много вярно.

# 274
  • при късмета
Не те карам да ми се обясняваш. За себе си се замисли,  без задължително да отговаряш. И трябва да си наясно, че като дадеш казус в която и да е тема,  то той е за коментиране

# 275
Когато започнеш да правиш прекалено големи компромиси за човек, когото обичаш, накрая свършваш с омраза към човека, за когото си правил компромисите.

Някъде го бях чела, казано с други думи, но смисълът е този и е много вярно.

Така е, но без компромиси съвсем, не става.Обикновено животът е пълен с компромиси и извън семейството. Ако търсиш идеални хора и отношения в пълен изолационист ще се превърнеш. В случая, ако се изнесат , той ще смята, че е направил компромис- за него голям и по тази теория ще я намрази. То така се и случва на практика. И малко бракове са в хармония , защото като две магарета си мерят инатите и компромисите повечето двойки.
   Кетчър се дразни от общия двор и свекървата в него, но това с чаршафите и зълвата просто не си е за забелязване. С чаршафите е дребнаво, детето на зълвата кой го гледа и храни не би трябвало да и влиза в работата. Ако е решила да стои в тази къща, трябва да не се взира  у комшиите какво правят.

# 276
Дени, подразнило ме е споделеното в предната тема...
Сега не ме дразни, смешно ми е...
Всичко споделено, е като страничен наблюдател... Просто ми прави впечатление, щото ми е пред очите...

Ма ко... Точно така е... За коментиране написах за простора... Другата история си е за другата тема и е много дъвкана Joy нямаше смисъл да се връща и тука...
Написах, че се абстрахорам от миналите събития... Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп... Темата нали е за свекървите?!? Щом е свързана случка с нея, явно е за тук?!? Или се бъркам... А може би, само аз не трябва да споделям Joy щото го свързвате с предишната тема?!?

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 13:46 от DreamCatcher1

# 277
  • Най-красивата страна
Мунчо няма да отиде да живее в жилището на жена си,ако ще и палат да е.Защото тогава за близките си той ще бъде,,заврян зет,,.И ще слуша селски простотии на тази тема,докато е жив -,,Затуй ли те гледах мама,заврян зет да станеш,,.,,жена ти те командва,, ,,мъж под чехъл,,....
Да се изнесе синковеца от къщата ще е смъртна обида за свекърите.
Манталитет е това и трудно се променя.

Може и да загуби къщата,ако се изнесе.Ако има брат ,който е съгласен да живее там...
Или ако свекърите я продадат.

Но все пак те не живеят заедно в една къща със свекърите.
В отделна къща са.Само двора е общ.Защо да я загубят.
Ще имат две жилища.Което хич не е малко.
Някои хора цял живот изплащат едно жилище,а на тях им се дава наготово.

# 278
Щото може да си е на свекърите ,направили и запазили свое, само предоставили за ползване.И наистина не си струва да се изнася, при положение, че и сега  не влиза , но се меси.И на луната ще  я дразни и няма да и прости скандалите преди.Още малко и детето ще тръгне на градина ,тя на работа и няма да се виждат и дразнят.За едно пране(защото в момента няма друго) не си струва, а  и сега не е момент за никакви промени.
Наистина споделя мисли,истории, и за мен е предприела правилното-отпор,  а не бягство.Защото не  е нещо  непоносимо и непроменимо.

# 279
За него е под достойнството, аз да имам той не...
Само да ти напомня, че ако без да искаш изпуснеш едно паве на главата му, може да  мине за съпътстващо заболяване на корона вирус.

# 280
За него е под достойнството, аз да имам той не...
Само да ти напомня, че ако без да искаш изпуснеш едно паве на главата му, може да  мине за съпътстващо заболяване на корона вирус.
Хахаха, имам огнестрелно оръжие... Joy сега ли е момента Joy

# 281
  • Варна
По-удобен от този няма накъде. Ей се, малко след Великден, като се омешат хубавичко в църквата, после ще започнат да капят като мухи.

# 282
  • Най-красивата страна
Препоръчвам чугунен тиган.Като възпитателно средство за Мунчо.
И ризото с гъби за свекървата.Гъбите да са събирани от някой ,който не ги познава...

# 283
Препоръчвам чугунен тиган.Като възпитателно средство за Мунчо.
И ризото с гъби за свекървата.Гъбите да са събирани от някой ,който не ги познава...
Един бакърен предоставям,поупотребяван доста

# 284
  • Най-красивата страна
Боряна,идеален е тигана.
Може да го даваш под наем...

Общи условия

Активация на акаунт