С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 39 419
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
  • при късмета
Не бе, Уиш, драмата е свекървата да престане.
Като прочета такова оплакване и ми иде цялото мъжко население за изтиганя. Абе как в тези мъже никога не се търсят кусури?

# 301
Не бе, Уиш, драмата е свекървата да престане.
Като прочета такова оплакване и ми иде цялото мъжко население за изтиганя. Абе как в тези мъже никога не се търсят кусури?
Търсят, ама в другата тема.

# 302
Постоянно идва вкъщи.
Сама си отключва и влиза, докато съм на работа.
Случвало се е да се прибера и да намеря коренно преподредена къща по нейн вкус и желание.

# 303
А ключ от каде има? И ти уста нямаш ли да кажеш на мъжа ти, че не искаш да идва в къщи без твое присъствие. Или сте в нейния дом. Ако е така ще идва когато си поиска.

# 304
Смени ключалката. Това е много нахално.

# 305
Не сме в нейн дом. Живеем отделно. Има ключ от ММ, апартамента е негов. Много пъти и е казвано да не идва, спира за 1, 2 седмици и пак започва....

# 306
Добавете втора ключалка, от която не ѝ давайте ключ.

# 307
  • при късмета
Мъжа ти трябва да се оправи с този проблем. Ти ли си ѝ казвала или той? Хубаво е да е той и пак да ѝ напомни, че не може да идва когато ви няма. Ако не разбере, драстични мерки смяна на патрона.
И нейна да беше къщата не е редно да идва когато ви няма и тя не живее там.
Аз на твое място бих отишла да преподредя у тях, докато нея я няма и ще ѝ гледам сеира

# 308
Той е казвал, аз не съм отваряла темата, но гледам да и покажа, че като дойде докато съм вкъщи не ми е окей и не искам да се задържа много.
Също не ми е приятно да носи храна в нас, която е точно една порция за ММ, макар че аз не и ям манджите и не се сърдя, ми прави впечатление, хаха.

# 309
Много ми е странно това като някой, живееш на семейни начала / женен/ омъжена каже "апартаментът е негов/ нейн". Това кой е платил за него от такова съществено значение ли е в ситуацията? Или в друга подобна? Защото, ако ДА, тогава ми се струва като твоето си е твое, моето си е мое, майка МИ ще идва, когато иска. Което допълнително се потвърждава от едната порция храна за Нейния син.

# 310
Той е казвал, аз не съм отваряла темата, но гледам да и покажа, че като дойде докато съм вкъщи не ми е окей и не искам да се задържа много.
Също не ми е приятно да носи храна в нас, която е точно една порция за ММ, макар че аз не и ям манджите и не се сърдя, ми прави впечатление, хаха.

Ле-ле, и той как реагира на тази една порция?
От колко време живеете заедно? Винаги ли не си харесвала свекървата?

# 311
  • при късмета
Може да се сърдиш, че идва докато ви няма, ама някак и докато сте там да не идва, е в повече. Затова ти прави на инат и носи храна само за сина си. Все пак не може да не си ОК да гостува на сина си, в разумни интервали разбира се, ако не те дразни друго, освен самото ѝ присъствие. Предполагам и с действия те дразни, щом преподрежда докато те няма, но може би затова има вина и в теб. Мъжа ти прави ли фасони като се виждаш с майка ти?

# 312
Също - това деление най-вероятно се усеща от свеки, която много добре се възползва. Тя идва в дома на сина си, не в общия дом на семейството.

# 313
Относно апартамента, така го казах, защото не е купен от нас двамата. Смятам, че това има огромно значение, защото ако беше нямаше да смее така да идва когато и скимне.
Иначе живеем повече от 3 години заедно.

# 314
Не мога да си представя някой да влиза в нас докато ни няма. Още повече, ако сме си вкъщи да нахлуе Joy Мъжа ми никога няма да позволи подобно нещо. Майка му е идвала два пъти без да предупреди и той беше супер кисел. Повече не се е случвало. Разбира се, винаги е добре дошла, но трябва да сме се разбрали преди това. Нито моята, нито неговата майка ще си позволят да ни ровят по нещата и да ги разместват.

Общи условия

Активация на акаунт