Електронни четци - Тема 24

• 51 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
По-добре без протектор, но с хубав калъф. Протекторите правят отблясъци, които дразнят очите и се губи ефектът на матовия дисплей.

# 301
  • Варна
Благодаря Ви, значи продължавам така.

# 302
  • София
Стига да е стабилен в калъфа - дисплеят ще го пази горната "корица". И да, за жалост така са измислили оцветяването, че цветът остава скрит в калъфа. Но дълго да си го ползвате и много хубави светове да посетите чрез книгите в него Wink

# 303
Калъф и протектор си бях взела от Китай. Ако имате протектор си го сложете сама. Елементарно е, не е като на телефоните да се напасва да влиза въздух,  да се внимава много и тн..., просто го слагате и той залепва.

# 304
Привет! Искам да купя Kindle за детето си, което ще бъде в трети клас. Чете много. Ама наистина много. Имаме един мноооого стар Kindle, но с него е мъка голяма.
- Моля за съвет за модел! Опитах се да прочета мнения, но съм доста технически неграмотна : ) Прочетох хубави неща за Kindle paperwhite 2018.
- Иска ми се да е модел, който може да се чете и на тъмно, защото се карат със сестра си вечер за светнатата лампа.
- Искам и да е възможно най-невредящо за очите, защото детенцето е с очила и си има проблеми.
- Моля и за съвет - дали от Амазон (нямам регистрация), н колко време имат промоции? Таргетът ми е за октомври, за рождения й ден.
Много благодаря за всички мнения!

# 305
  • София
Здравейте ,вчера се сдобих с Kinde paperwhite 2018 от BROS .Имаха син и черен.На една цена са,но взех черен.Като се сложи калъф и без това не се разбира,какъв цвят е.

Може ли да ми кажете,дали някъде в интернет има инструкции за работа с него на български?Намерих за други модели ,но точно за този не.И без това не съм особено технически грамотна,пък на английски да ги чета,съвсем.

# 306
  • Варна
Vazmutena
в Амазон има промоции през 2-3 месеца.

# 307
Миналата година взех на детето kindle 2018, тогава най-добра цена намерих в озон.

# 308
  • София
Здравейте!
Имам Киндъл от Амазон вече около 6 години. Но май батерията е приключила. Опитвам се да го заредя цял ден, но не се получава. Пробвах с различни кабелчета. Иначе прави връзка с компютъра и мога да видя на компютъра качените в киндъла файлове.
Има ли специални сервизи за четци, или да питам в сервизи за компютърна техника?

# 309
# 310
  • София
Благодаря!

# 311
Ако Киндълът не е регистриран в Амазон важи ли гаранцията?  Къде се обаждаме при проблем?    Новите нали са с 2г. гаранция?

# 312
Здравейте.Бих искала да закупя  Kindle Paperwhite 10, но...намирам уж 10 от 2018г🤔, не би ли трябвало да е от 2019-2020?
И, прочетох, че някои от вас биха закупили устройството и от олх, аз ...страх ме е, че мога да попадна на измамници, ако някой знае читав търговец, ще съм благодарна да ми пратите линк към такъв.

# 313
  • София
Здравейте.Бих искала да закупя  Kindle Paperwhite 10, но...намирам уж 10 от 2018г🤔, не би ли трябвало да е от 2019-2020?
И, прочетох, че някои от вас биха закупили устройството и от олх, аз ...страх ме е, че мога да попадна на измамници, ако някой знае читав търговец, ще съм благодарна да ми пратите линк към такъв.
Бърза справка в официалната страница на устройството в Амазон показва, че последното на пазара е Kindle Paperwhite 10th Generation - 2018 release. Така че колкото и да търсите, по-ново едва ли ще намерите Stuck Out Tongue По отношение на търговците: най-удобно е да го поръчате директно от Амазон. Следете немския за намаления, там цената винаги е най-ниска. После можете да използвате някоя от фирмите, които се занимават с това, да ви го достави до България за още 5 лв. Wink

# 314
Аз по-горе писах, че миналата година се оказа, че мога да го взема на много добра цена оттук (сравнявах Амазон-ите и българските сайтове). В момента вариантът с 32 гб е с 12% отстъпка в същия сайт..

Общи условия

Активация на акаунт