Електронни четци - Тема 24

• 51 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бихте ли дали мнение за този Киндъл?  https://www.amazon.de/Kindle-built-light-Special-Offers/dp/B07FQ … 085002&sr=8-2
Трябва да може да се чете в тъмното, а и цената е добра, но се чудя дали няма други недостатъци... Зарядъното отделно ли се купува?
Базов модел. Има вградено осветление и може да се чете на тъмно.
Доставя се с USB кабел, чрез който се връзва с компютър, при което се и зарежда. Друг вариант за зареждане е зарядно от телефон, таблет... Няма нужда от купуване на допълнителен адаптер.

# 286
А освен,  че е водоустойчив, какви други предимства има Paperwhite пред горния модел, защо е предпочитан? Дали Амазон пак ще правят намаление скоро?

# 287
  • София
А освен,  че е водоустойчив, какви други предимства има Paperwhite пред горния модел, защо е предпочитан? Дали Амазон пак ще правят намаление скоро?
преди 2 седмици имаше

# 288
За тогава не съм разбрала, че да купя. Много ли се различават базовия модел от Paperwhite?

# 289
  • София
За тогава не съм разбрала, че да купя. Много ли се различават базовия модел от Paperwhite?
Много... нз за подсветката, но резолюцията е зле, абе всичко под 300Ppi не си е работа, само си тормозиш очите... има по-добри начини да спестиш пари, но от резолюция и подсветка - не.
Даже се оглеждам за 7-8" (по-малко прелиствания) > по-гладко четене...

# 290
Paperwhate 10th ли е последният излязал модел? Благодаря

# 291
Какво мислите за Киндълите от ОЛХ? Нов, неразопакован Paperwhite  за 160 лв. Възможно ли е да е истина?

# 292
  • Варна
Толкова беше цената му в амазон преди две седмици-87 евро. Бих изчакала следваща промо оферта.

# 293
  • София
Какво мислите за Киндълите от ОЛХ? Нов, неразопакован Paperwhite  за 160 лв. Възможно ли е да е истина?
Да не би да е Пейпъруайт 3? Не че е проблем,  той също е чудесен,  просто не е последния. Иначе Киндълите в ОЛХ са купени на промоция от Амазон и са съвсем ОК.

# 294
  • София
И аз два съм купувала от ОЛХ, единият чисто нов неразопакован, другият втора употреба.
И двата работят перфектно.

# 295
  • София
Kindle Paperwhite
Спряха да се виждат на четеца новокачените книги (през компютър виждам, че ги има). С друг четец преди време имах същия проблем, опитвах с различни начини да го реша, но накрая стигнах до връщане на фабричните настройки. Затова сега директно направих същото, като преди това копирах книгите на компютър и след като го нулирах и го регистрирах отново ги копирах обратно в четеца.
Но сега нито една от книгите няма корица. Как мога да си ги върна?

# 296
  • София
Здравейте, наскоро закупих PocketBook Touch Lux 4, но без калъф. В началото на темата прочетох разни неща за избор на калъф, но не разбрах като цяло кой е най-добрият избор. Може ли да споделите какъв калъф ползвате? Четецът ще бъде разнасян в раница/чанта почти всекидневно.
Аз наскоро, след дълго търсене, взех от ТУК. Скъпичко ми се вижда малко, но реално си плащаш и за това, че някой друг вече е изчакал едномесечната доставка от Китай вместо теб и ти ще го получиш веднага Wink
Здравейте, знаете ли, защо Амазон предлагат Kindle Paperwhite без реклами само в черен цвят? Исках да поръчам син, но няма опция без реклама. От друга страна, в БГ сайтове го намирам в такава конфигурация. Тоест това е временно и трябва да чакам такава оферта ли? Тези дни, дали наистина ще има Prime day, както някои сайтове писаха?
Благодаря!
Вижда ми се странно да няма вариант без, но не е проблем по две причини. Първо, рекламите са изключително ненатрапчиви и всъщност ви дават разнообразни корици като скрийнсейвъри и нови идеи за четене. Второ, ако все пак искате да ги изключите, пишете в чата на поддръжката. От там любезно ви обясняват, че премахването на рекламите след закупуване на устройството струва еди колко си по ценоразпис, но "по изключение" ще го направят за вас безплатно Wink До момента по този начин съм освободил от реклами 3 устройства Grinning

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 21:28 от AnMary

# 297
  • Варна
Получих си синия четец. Наистина не са натрапчиви рекламите. Протектор за екран във Варна някой поставял ли е или само онлайн поръчвате? В магазините за мобилни аксесоари, дали има? В Сиела- няма.

# 298
  • София
Получих си синия четец. Наистина не са натрапчиви рекламите. Протектор за екран във Варна някой поставял ли е или само онлайн поръчвате? В магазините за мобилни аксесоари, дали има? В Сиела- няма.
Според мен затварящ се калъф ще предпазва много по-пълноценно от протектор за екрана. Само че тогава изборът на  цвят малко се обезсмисля - само на гърба е, нали? Аксесоари за електронни четци - като цяло онлайн. Физическите магазини още избягват да държат наличности. И да има кейсове ще са супер базови. А вероятността за протектор за екран за такива устройства във физически магазин клони към нула Grinning

# 299
  • Варна
Кейс поръчах кожен, много съм доволна. Снимки в скрит текст. За екрана ми беше въпроса, дали поставят някъде стъклени протектори.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт