Електронни четци - Тема 24

• 51 837
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,моят въпрос е малко по-различен.Някой купувал ли е ел.книги от Бард?Има ли начин да се прехвърлят на четец,защото в сайта им пише,че могат да се четат само в приложение на телефон,което за мен не е много удобно.

# 346
Другата седмица в Кауфланд,  Kindle Paperwhite за 230 лв, но май е някакъв по-стар модел  с 4GB памет .

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:26 от acer

# 347
  • SF
Вчера гледах PocketBook. Мъничък ми изглежда. Имаше изложени 3 модела, но момчето ми извади четвърти - Base3. Но не пожела да го отвори. Каза, че изглежда като останалите. С 2 бутона е за страница напред и страница назад и струва 180 лева. Това добра цена ли е?

# 348
  • в страната на чудесата
Имате ли представа в какъв формат са електронно четимите учебници за училище?

# 349
  • София
Това добра цена ли е?
Цената според мен е ок. Аз имах PocketBook Basic 3. Няма подсветка. С голям бутон по средата, и два по-малки отстрани (за превъртане на страниците).
Единственото неудобство за мен беше четенето вечер. Чела съм и с челник Simple Smile Ена приятелка ми каза "приличаш ми на миньор" Joy

# 350
  • Варна
Без подсветка не бих взела. Не само вечер, то и през деня в по-тъмната част на стаята трябва да се чудиш се какво да си светиш. Имах лампичка за стария четец, ами не, изобщо не е същото. С подсветка е съвсем друго.

# 351
И за мен подсветката е най-важната характеристика на един четец. Останалото (тъч, бутони, формати...) не е толкова важно – свиква се.

# 352
Здравейте! Закупих си днес Pocketbokl touch lux 5 . Знаете ли какда избера страница?. Не става по никой начин и от стр. 1 например искам да отида на 400 стр,но ме изхвърля в заглавната стр на книгата и не става. Имах touch lux 4 ,нямаше и 1 година ползване,супер доволна съм,но понеже съм си смотана го испуснах онзи ден и се счупи. Та там с ставаше прехвърляне на страници. С този обаче не става,а това е голям проблем. Не мога да прелиствам страница по страница както разбирате. Дали не е от приложението? Версията е ноновата и няма как да я няма тази опция. Препоръчайте ми друго приложение ако знаете. Нямам идея защо става така. От софтуера да е?

# 353
Здравейте! Закупих си днес Pocketbokl touch lux 5 . Знаете ли какда избера страница?. Не става по никой начин и от стр. 1 например искам да отида на 400 стр,но ме изхвърля в заглавната стр на книгата и не става. Имах touch lux 4 ,нямаше и 1 година ползване,супер доволна съм,но понеже съм си смотана го испуснах онзи ден и се счупи. Та там с ставаше прехвърляне на страници. С този обаче не става,а това е голям проблем. Не мога да прелиствам страница по страница както разбирате. Дали не е от приложението? Версията е ноновата и няма как да я няма тази опция. Препоръчайте ми друго приложение ако знаете. Нямам идея защо става така. От софтуера да е?

Когато чукнеш в средата на екрана излизат менютата. Има и плъзгач, а можеш и да натиснеш върху самият номер в средата, изкача клавиатура и въвеждаш желаната страница. (цифричките под плъзгача)

# 354
  • София
Най-рано през ноември ли се очаква нова промоция на Киндъли в амазон?

# 355

Когато чукнеш в средата на екрана излизат менютата. Има и плъзгач, а можеш и да натиснеш върху самият номер в средата, изкача клавиатура и въвеждаш желаната страница. (цифричките под плъзгача)

Не става. Пробвах така. Именно в това е проблемът. От Технополис мш казаха че е от софтуера и като дойдат нови актуализации ще се оправи. И сега ще чаам ако изобщо се актуализира. Друг вариат е да се свържа с представителство на покутбук в Бг. Не поисках да ми сменят четеца защото исках точно този цвят. Малко ме хвана яд,всички по-нови версии били така. Така са зададени програмите.

# 356
Скрит текст:

Не става. Пробвах така. Именно в това е проблемът. От Технополис мш казаха че е от софтуера и като дойдат нови актуализации ще се оправи. И сега ще чаам ако изобщо се актуализира. Друг вариат е да се свържа с представителство на покутбук в Бг. Не поисках да ми сменят четеца защото исках точно този цвят. Малко ме хвана яд,всички по-нови версии били така. Така са зададени програмите.

Ясно, извинявам се тогава че се намесих. Само още една идея, на сайта на Покетбук в меню поддръжка има фърмуер за toux lux 5 виж дали е този, който имаш ти. И ако е по-новият (на устройствата идва по-късно) можеш да го изтеглиш и инсталираш ръчно.

# 357
Най-рано през ноември ли се очаква нова промоция на Киндъли в амазон?
Аз очаквам да ги намалят тази седмица, до 15 септември всеки ден има намаление на нещо.

# 358
Малко ме хвана яд,всички по-нови версии били така. Така са зададени програмите.
Това си е истински неприятно.
Аз 5 ца не съм пипала все още, ще следя развитието на ситуацията- моля информирай ни!

# 359
Малко ме хвана яд,всички по-нови версии били така. Така са зададени програмите.
Това си е истински неприятно.
Аз 5 ца не съм пипала все още, ще следя развитието на ситуацията- моля информирай ни!

Заради това,че исщах червен цвят си отказах да взема друг. Сега се чудя дали постъпих правилно. Но си казах този ми е на късмет. Така стана,че предната вечер си счупих сама придния,който беше по-старата версия и 1 годишен,почти нов.  И така веднага взех този,от друг град, ходихме,разправяхме се,пробвахме да изтеглим програмата-от сайта на покетбук. Не стана. Реално на мен почти няма да ми трябва тази опция(защото книгата като я оставя то си запаметява докъде съм. Но ако все пок нещо реша да прелистя напред и не става е кофти. Абе нямам късмет тия дни,каръшка работа.
Ще пиша ако нещо разбера. Предния път новите актуализации си появиха само няколко дни сред като го купих. И реално като се засече проблема те ще го отстранят и ще пуснат новата версия.

Общи условия

Активация на акаунт