Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 685
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, точно преди да затворят границите бяхме на преглед в Мемориал и ми изписаха Krilom QH
NeoFortil M за 3 месечен курс. Свърших ги и си направих спермограма в която има подобрение. Искам да продължа техния прием, но не знам как мога да си ги набавя от Турция

# 271
Да споделя и аз за храната, гладна си останах там миналата година Simple Smile Нищо от техните храни не ми допадаше, нито салата им като салата нито месото. Да не говорим как мирише това агнешко, изрично питахме има ли агнешко в храните, не няма Simple Smile, ама като дойде се усеща. 15 дена ядях предимно тестени закуски или си готвехме, добре че ходехме много та не ми се залепи нищо на задника Simple Smile.
Успех момичета, аз имам 2 ембриончета в Бахчеджи и някой ден , ще трябва да отида да си ги прибера.
Аз карах на сладки, слава богу и на мен не ми се залепи, даже отслабнах. Не мога да им ям храната, гадна ми е.

# 272
Свързах се с момичето, което създаде петицията за разрешаване на АРТ процеудри в България. Тя е пуснала петицията на следните имейли
primeminister@government.bg
ventzimm@yahoo.com
minister@mh.government.bg

Които съответно са на Бойко Борисов, ген. Мутафчийски (той май обяви, че спира да след имейла си след заплахите, които получаваше) и последният е на министъра на здравеоопазването.

# 273
Tteri__90 ,Tteri__90 ..... освен едно голямо БЛАГОДАРЯ ...не знам какво да ти кажа...
На теб и на двете жени, които създадоха тази петиция... нямам думи...

Благодаря и на 440-те подписали!

# 274
Здравейте момичета. След 2 седмици заминаваме на стимулация в Мемориал, но ни искат pcr тест за ковид, който да е валиден 48 часа преди започване на стимулация. Вие пускали ли сте и в коя лаборатория и за колко време излиза резултатът. Тук няма лаборатория, която да работи събота и неделя и ме притеснява ако се падне тогава къде да ги пусна този тест. Ако трябва и до София ще отидем, но къде?

# 275
Вероника не знам дали си ги разбрала правилно тест правите В БГ и веднага след като пристигнете в Турция тоест общо 2 теста на човек в рамките на 48 часа

# 276
Вероника не знам дали си ги разбрала правилно тест правите В БГ и веднага след като пристигнете в Турция тоест общо 2 теста на човек в рамките на 48 часа
Да, разбрах, но ми казаха, че теста тук трябва да е правен не повече от 48 часа преди започване на процедурата при тях.

# 277
# 278
А знаеш ли за колко време стават готови ?

# 279
Ако сте от София.
Отиване в Централата на Рамус в Дружба 1, ул Ангиста. Има и паркинг, къде да спрете.
Работят до 6,30 вечерта. В 6 вечерта ви взимам пробата, на другият ден до обяд е готова. Така беше при мен, минах за 10 минути, отидох в 6,15,в 6,30 бях с взета проба. Без да се налага да записвам час и да се бутам по опашки.
Ако пуснете рано сутринта и нямат работа, след три часа е готова. Мъжът ми пусна сутринта, в 11,30 му беше готов резултата.
Цена 100 лв.
Изключително доволна съм от бързината им и че работят до късно. Там е и централна лаборатория, няма народ и опашки.
И в събота работят. Мисля, че и в неделя публикуват резултати, но трябва да питате, да не ви подведа.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 18:36 от haidi

# 280
Ако сте от София.
Отиване в Централата на Рамус в Дружба 1, ул Ангиста. Има и паркинг, къде да спрете.
Работят до 6,30 вечерта. В 6 вечерта ви взимам пробата, на другият ден до обяд е готова. Така беше при мен, минах за 10 минути, отидох в 6,15,в 6,30 бях с взета проба. Без да се налага да записвам час и да се бутам по опашки.
Ако пуснете рано сутринта и нямат работа, след три часа е готова. Мъжът ми пусна сутринта, в 11,30 му беше готов резултата.
Цена 100 лв.
Изключително доволна съм от бързината им и че работят до късно. Там е и централна лаборатория, няма народ и опашки.
И в събота работят. Мисля, че и в неделя публикуват резултати, но трябва да питате, да не ви подведа.
Много благодаря, а знаеш ли събота или неделя дали работят и до колко, че май точно в неделя се пада да ми дойде? Не съм от София, но ще се наложи да пътувам, тъй като при нас може само в делничен ден

# 281
Нямам идея но и за двете лаборатории просто им се обадете по телефона

# 282
В Събота със сигурност работят. Обадете се да ги разпитате. Ако пуснете в събота следобед,теста ви е валиден до понеделник следобед.
пп.Извинявам се, на Димитър Списаревски им е централата в Дружба 1.
https://ramuslab.com/spisak-adresi-ramuslab-covid19-koronavirus/
Пише, че в неделя работят от 8-15.
Звънете, много са любезни.

# 283
И друго да ви питам. Ще пътуваме с автобус на Метро. В Русе ни е по близо, обаче стига много рано и не ни е много удобен. В София разбрах, че пътуват, но не редовно. Някой запознат ли е? Не ми отговарят, а ме е страх ако си купя онлайн билет и после да не пътуват, няма да мога да реагирам да хвана друг.

# 284
От София пътуват всяка вечер към момента, 7-8 сутринта сте в Истанбул, има и бус в 12, наобяд. За тия маршрути знам.

Общи условия

Активация на акаунт