Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • В планината / На морето
https://evelinacooking.com/2020/03/17/хляб-от-червена-леща/

Хляб от червена леща
безглутенов

# 106
Лесна е, Лейди - Бърза пица от тесто без мая

У нас само телешко варено днес.

# 107
  • Dope Reach
З: Банички с яйце и сирене на тиган + кренвиршчета и чери домати
О: Брауни.
В: Спагети Болонезе и салата.

# 108
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: попара от билков чай, масло, мед и сирене
Обяд: Бъркани яйца със сирене и македонка на грил тиган
СЗ:  кокосови бисквити с ябълка
Вечеря: свинско с картофи на фурна и отново ядкови бонбони с мед, какао и алкохол

# 109
Леща и кекс направих днес.

# 110
Кус кус с масло и сирене.
Яхния с пилешко, картофи и зелен боб, Таратор, Кисело мляко с боровинки.
Канелони с бекон, болонезе, бешамел и гъби,  Салата айсберг с краставица и млечно чеснов сос, Ябълков крамбъл + сладолед.

# 111
Домашен хляб
Постна супа

Търся актуална тема за хляб в хлебопекарна и за козунаци.

# 112
Има актуална тема за хлебопекарна, потърси я. За козунак в хлебопекарна потърси рецептата на Пина - хвалят я като много сполучлива, мисля през уикенда да я пробвам. Меси се в машина, пече се във фурна.
Днес ще готвя само за вечеря - казан леща и толкоз. И салам. Имам чувството, че храня стадо бизони.

# 113
  • Някъде по Дунава
От вчера пилешка супа, кафяв ориз с гъби и спанак. За днес планирам свински винен кебап.

# 114
Това е темата за козунаци. Всяка рецепта за козунак може да се замеси в хлебопекарна! Ползвате програма месене и втасване, като след като помеси машината (20-ина минути) стартирате отново програмата и оставяте. Като втаса, вадите, оформяте фитили - плънка, поставяте във форми, втасва пак и печете във фурната.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1194868

# 115
Доста време не съм писала. Ще напиша обобщено какво съм готвила последните дни, или поне това което си спомням.
Пилешка супа, яхния свинско с праз, печени бутчета, кюфтета и наденица на грил-тиган, тиквеник, тутманик, сарми с кайма и ориз в зелев лист, свински дроб на фурна. Закуските - макарони, принцеси, тостери.

# 116
Закуска: принцеси с кайма и кашкавал; кекс.
Обяд: Телешко с грах, зелена салата.
Вечеря: Пъстърва и зеленчуци /моркови, тиквички и червен лук/ на скара.

# 117
Принцеси " почисти хладилника", гъби с ориз от вчера и таратор, за вечеря пилешки бутчета с моркови и броколи в плик, козунак за между хранения та... Моите младежи от спортисти започват да приличат на сумисти 🙄

# 118
  • София
От вчера:
Закуска - запечени сандвичи/три варианта/ - само с кашкавал, с шунка и кашкавал, с червен лук, чушка и кашкавал, билков чай от липа и мащерка.
Обяд - студени сандвичи с осолена сьомга, зелен лук и копър, краставици.
Вечеря - супа от лапад и киселец, леща, телешко с картофи, и зелена салата с авокадо, пресен чесън, репички, краставици.

# 119
Закуска-триъгълни банички с майонеза и извара и с шоколад Нутела
Обяд-кюфтета по чирпански ,препечени филийки ,таратор

За вечеря мъжа ще прави бързата пица×2 на Merelenda с лютеница ,шунка,кисели краставички ,гъби и кашкавал ,от мен в корнфлейкс панирани  лучени кръгчета с кашкавал и пилешки хапки +чеснов сос ,зелена салата с репички и краставица

То и обяда от него ,аз се скатавам Blush

Общи условия

Активация на акаунт