Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Dope Reach
З: Джолан в собствен сос + 2 яйца на очи + краставица и гъби на тиган.
О: Енергиен бар от фурми, кокос и семена.
В: Скумрия на грил и зелена салата.

# 91
Закуска за малчо -кус-кус
Обяд - пропуснат
Вечеря - леща, домашни крутони и зелева салата с моркови

# 92
  • в кукувиче гнездо
Снощи за вечеря правих пълнено пиле с ориз и гъби, а отстрани с картофи. Тази вечер салата колсло и зелен боб яхния за мен, за мъжа ми кисело зеле с ориз /той ще си го прави/, а детето иска салата от домати и краставици и запечен сандвич с шунка и сирена.

# 93
  • София
Закуска - сандвичи с лютеница и сирене + прошуто; палачинки със сирене и със сладко от ягоди.
Обяд - крем супа от тиквички, бъркани яйца със сирене +домат, краставица; салата табуле с киноа.
Вечеря - леща, пилешки дробчета по селски, салата - домати, царевица и магданоз.

# 94
Принцеси с кайма,пиле със сметана,лук,гъби и кисели краставички,цвекло с магданоз и орехи,козунак с шоколад и лешници .

# 95
Бърза пица от тесто без мая правих за закуска.
За вечеря печен свински бут, айсберг с риба тон и малко копривена супа.

# 96
Късна закуска - Баница с яйца и сирене, с готови кори. Айран.
Вечеря - боб чорба и печен суджук, салата печени пиперки с чесън и плочка сирене;

# 97
Сандвичи с шунка и кашкавал на тостер пресата.
Лапад с ориз на фурна, Таратор, Суджук на грил тиган, Жито с бисквити, орехи и стафиди.
Панирани парти бутчета, Картофи ала Жак Пепен, Зелена салата с краставица и репички, Итънска бъркотия за десерт.

# 98
  • София
макарони на фурна, агнешка яхния с лук и ориз, люто- кисела супа, руска салата и салата маруля, краставици и пресен лук

# 99
Закуска- попара със заливка в гювечета ,чай от джинджифил с мед и лимон
Обяд -карначета на фурна с бира и соев сос,бобено пюре,салата стъргани моркови,кисели краставички и майонеза
Вечеря-сирена във фолио(домат,краве,топено,синьо,чедър и кашкавал)+препечени филийки ,шпикован с чесън свински джолан с моркови и лук,картофено пюре,зелена салата с репички и краставица

Merelenda,лесна ли е пицата ,може ли рецепта Hug

# 100
  • гр. Кюстендил
За закуска днес се поглезих с една плодова салата, малко да се енергизирам Grinning За обяд си доядох снощната вечеря - пилешко в гъбен сос. До сега такова не бях правила, е, облизах си пръстите! Ии за вечеря пак ще правя нещо, което никога не съм готвила - кюфтета в бял сос, по рецепта от MateKitchen. Има какво да се изпробва от там, определено Simple Smile

# 101
закуска - козунак.
обяд - супа от коприва, пиле с ориз, шоколад.
вечеря - шопска салата, принцеси с кайма.

# 102
Сутринта не знам каква е била закуската, сега ще обядваме яйца на плоча и печени филийки, вечерята ще бъде зелена салата и панирани ролца от раци.

# 103
Мляко с ориз,руло Стефани+пюре,зелена салата и домашен хляб.

# 104
Мусака, салата айсберг с краставици и домати, домашен хляб, ябълков сладкиш с грис, мезета.

Общи условия

Активация на акаунт