Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Закуска: Филийка с майонеза и кренвирш.
Обяд: Салата от домати, сирене, пресен лук и много магданоз. Овчарски пай. Пилешки дробчета по селски. За десерт - целувки.
Вечеря: Картофени кюфтета.

# 166
Яйца на очи, домати, кр. сирене и маслини;
Готови кюфтета от местна месарница ще метна на скарата;
Пържени картофки с чеснов сос;
Зелена салата;

Десерт в чаша: Купувате 2 пакета готови целувки, маскарпоне, сметана и малини. Натрошавате целувките на едри парчета в десертни чаши, слагате крема от маскарпоне и сметана вътре, декорирате с малини, може да добавите и няколко парченца шоколад и сте абсолютно готови.

# 167
Сандвичи с пастет и чушка,леща,пиле с моцарела и спанак+шоколадова торта.

# 168
  • Някъде по Дунава
Днес
З пици с блат тортила питки, лютеница, филе, кашкавал
О наденица на грил тиган, картофено пюре, краставица
В ще направя обикновена баница и една със спанак

# 169
Все по-трудно измислям какво да ядем. Не ми тежи готвенето, ама и от преливане на идеи в нета пак трудно избирам яденето.
Днес - пакистански бургер кебап. Правих веднъж и понеже ми хареса много, днес пак.
Пържени кюфтета и малко лозови сармички имам от свеки.
Мляко с ориз от вчера. Това ще е.

# 170
  • София
Закуска - пухкава баница и айрян
Обяд - плодове/грозде и ябълки/
Вечеря - печен свински джолан с бира, картофено пюре, зелена салата с репички, зелен лук и хранителна мая
Десерт - крем-карамел.

# 171
  • Ст.Загора
Вчера коприва с ориз и таратор. Днес спагети болонезе , шопска салата.

# 172
  • Бургас
печено пиле с лидълски картофи по селски
таратор
салатка домати и краставици

# 173
Вчера свинско с един домашен буркан домати и чушки, стана много вкусно.
Днес каша коприва с яйца и сирене.

# 174
Сандвичи, скумрия с домати, лук и много магданоз, зелена салата, сладолед и плодове

# 175
Вчера кебапчета и кюфтета на скара+пържени картофи.
Днес мусака с патладжан,тиквички,кайма.
И на мен все по-трудно ми идват идеи вече.

# 176
  • Bарна, морето, сините вълни
Вчера: лимецови палачинки, филии с пастет, яйца на очи, таратор, Кьопоолу с майонеза, свински карета на тиган, сладки картофи на фурна и пипер с яйца и сирене (пипер от буркан)

Днес: принцеси от лимецово хлебче с кайма, скумрия на фурна, пържени картофи, картофена крем супа с обикновени и сладки картофи и торта с блат от бадеми, овесени ядки, кокосово масло и фурми и крем от кисело мляко, мед, малини от компот и желатин

# 177
Препечени филийки с масло, крем сирене и краставица + луканка/пушена сьомга/сушен бекон, маслини и варени яйца.
Бавно печено агнешко в гювеч, Великденска салата, Таратор, Сладолед.
Свински вратни пържоли и ребърца на скарата, Гриловани тиквички с млечно чеснов сос, Гръцка салата, Пържени цели пресни картофчета, Празнична погача и Френска селска торта за именния ден на моето момченце.

# 178
  • в кукувиче гнездо
Снощи печени крилца с картофи, зелева салата. Днес пържени кюфтета с таратор и една салата капрезе, че имам бая домашно песто с босилек.

# 179
Мирела да ти е  много здрав и щастлив Kissing Heart Hug

Закуска - кессадии с шунка,чедър и едам,фреш портокал
Обяд -пилешко с ориз и гъби на фурна ,зелена салата с черита,лук и млечно чеснов сос
Вечеря-мешена скара в гювече(картофи,доматен сос,гъби,кюфтета,кебапчета,вратни пържоли,яйца ),чеснови гръцки питки,туршия
Бисквитена торта с ябълки Тереза Маринова

Аз нямам много желание напоследък ,и като гледам по-малко готвим .Ама като не можем да си поканим гости,не ми се изпробват много нови рецепти ...

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 11:12 от lady_gothic

Общи условия

Активация на акаунт