Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Христос Воскресе!!!!

Традиционната ни закуска -козунак+яйца+луканка +кашкавал Blush

От обяд като седнем ще има печено агнешко  бутче  ,ориз със спанак и заливка ,свински котлети с гъби и вино,болярска питка и салати -картофена,зелена с репички,млечна,сливенска и от печени чушки с чесън
Имаме и няколко вида сладолед

От мен питката и салатите ,от мама другото Blush

Весело посрещане на празника ,бъдете здрави Heart

# 226
  • Под звездите
Христос Воскресе!
З-домашен козунак,яйца и кафе.
За по късно печено агнешко,дроб сърма и зелена салата.
Пожелавам ВИ хубав празник.

# 227
Христос Воскресе!
Домашни козунаци,яйца,агнешко на фурна,ориз със спанак,зелена салата.

# 228
  • Някъде по Дунава
З кисело мляко с ягоди
О  пиле с картофи, кебапчета, зелена салата с репички, питка със заквасена сметана, козунак по рецепта на Морена
В козунак, варени яйца

# 229
Снощи салата от варените напукани яйца, краставица и сирене. Сандвичи.
Днес направо обяд от печено 4 часа агнешко с девесил, джоджен и пресен лук, гарнитура ориз с гъби. Зелена салата.
Довечера пак същото, но с друга салата Blush

# 230
Воистина воскресе!
Дето имаше един лаф - днес всички ядем едно и също 😁
- яйца, варени;
- козунак;
- зелена салата с пресен лук, репички, краставица;
- печена агнешка плешка;
- дроб-сърма;
- питка, домашна;
- еклери (купени);

# 231
Христос воскресе!

Закуска, класика- козунак, яйца, мляко и кафе.
Обяд, агнешко у дома не се яде, затова напалихме барбекюто- суджук, кюфтета, кебапчета и пилешки шишчета, кьополу, печени пресни картофки с подправки, зелена салата с авокадо и репички, сладолед, но никой не го отрази и мътна бира, хляб с много семена
Вечеря, ще се дояжда, плюс баница дърпана от свеки, пилешка супа, салата краставици с копър и зелен чесън

# 232
  • София
Честит празник ! Wine Glass

Агнешки котлети на фурна, зелена салата с краставици и репички за ММ.
Аз съм бременна и не ми се яде нищо, от вчера съм на козунак и кисело мляко. Grinning

# 233
  • Някъде по Дунава
Лейди, каква е тази сливенска салата?

# 234
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: кисело мляко с банан и отново принцеси с кайма и кашкавал
Обяд и вечеря: пилешка супа, печено ярешко, салата от зелена и червена маруля, киселец, зелен лук, копър, яйца, авокадо и домати и козуначена торта с яйчен крем, сладко от дренли, орехи и шоколад

# 235
Прясно изпечен хляб, варени яйца, масло, сирена, колбаси, маслини, черита и краставица.
 Печено агнешко в гювеч с много девесил и джоджен, Ориз с дреболии, зелен лук и гъби, Великденска салата, Патица с прясно зеле на фурна(за неядящите агнешко) Козуначена торта + сладолед.
За вечеря дояждахме каквото е останало + Шарена салата, Сирене в пергамент(за мен) и Кисело мляко с ягоди.

# 236
Последните яйчица днес за закуска + препечен хляб с масло и скаморца, фрешче.
Ще дояждаме дроб сарма и супа с агнешки дреболии. Май друго няма да правя.

# 237
Лейди, каква е тази сливенска салата?
Зеле на лентички ,колбас на парченца (шунка,бекон,нещо пушено по избор),царевица консерва,копър на ситно и майонеза.Овкусява се с лимонов сок или оцет,сол,черен пипер по избор.
Мазнина няма нужда заради майонезата (ние по-често си правим домашна млечна ).

Закуска - печени филийки с яйчена салата и суджук,пържени козуначени филийки с Нутела и ягодки
Обяд- патладжан бюрек,чеснов сос,пържени кюфтета,боб с лютеница
Вечеря- руло от тиквички с крема сирене и пуешко филе, гювеч с пилешко,картофи,краставички ,пушено топено и заквасена сметана ,шопска салата
Сладоледени сандвичи с бисквити кукис и шоколадови пръчици

# 238
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: варени яйца и макарони с масло и сирене
Скрит текст:
Най-после се установи, че момичето ни няма алергия към храните, които подозирахме и вече може да си хапва любимите храни. Лека-полека ѝ ги връщам в менюто и е много щастлива. Бяха два-три трудни месеца и определено съчувствам на хора и деца с алергии...
Обяд и вечеря: боб със свинско и погача, приготвена от ММ, днес ще ѝ направим на малката прощъпулник, че вече се престраши да проходи

# 239
DespicableMe, радвам се за хубавите новини Simple Smile
Ние закусвахме козунак с кисело мляко  (Аз си го квасих), а късен обяд - руло Стефани с картофи на фурна, салата домати с пресен лук и сирене;

Общи условия

Активация на акаунт