Камъни в жлъчката - тема 7

• 49 422
  • 842
  •   1
Отговори
# 210
След операция имате ли тръби в носа?
Как така тръби в носа?
Има едни тръбички за кислород, които не са в носа, а само влизат леко в отвора на ноздрата.

# 211
  • София
След операция имате ли тръби в носа?
Според мен това е доста индивидуално, лично аз не съм имала. Зависи как ще мине операцията, дали ще има усложнения.

Късмет на всички, които са се решили, с Вас сме! Ще очакваме да споделите как е минало, как се чувствате.

# 212
  • софия
А събуждането от упойката как беше?
Как ви събудиха?
Simple Smile

# 213
Здравейте! Днес за ужас на моята най-добра приятелка са открили, че детето и (на14г момче) има камъни в жлъчката. Казали са операция.
Може ли да ви помоля за съвет къде е най-добре да се направи операцията? Те са от Шумен. Във Варна, Търговище има ли добри лекари и спациалисти? Изобщо накъде да се насочат! Благодаря ❤

# 214
  • софия
Моят съвет е да се консултират с още лекари и ако трябва да се отиде в София. Знам ли... Дано всичко е наред

# 215
Как ви събудиха?
Simple Smile
Сама се събудих

# 216
Здравейте,

Да Ви споделя и моят проблем. Онзи ден направих криза с повръщане и инжекции впоследствие в спешното. На следващия ден при доктора разбрах, че имам камъни в жлъчката. Днес имам жълто в края на бялото на очите, затова отидох пак при него и той ме прати на изследвания, които все още чакам. Някой имал ли е този проблем с оцветяването на очите и какво би могло да означава това.. благодаря.

# 217
Здравейте! Днес за ужас на моята най-добра приятелка са открили, че детето и (на14г момче) има камъни в жлъчката. Казали са операция.
Може ли да ви помоля за съвет къде е най-добре да се направи операцията? Те са от Шумен. Във Варна, Търговище има ли добри лекари и спациалисти? Изобщо накъде да се насочат! Благодаря ❤

Здравейте!
Консултирайте се с коремен хирург Д-р  Христо Михайлов във ВМА Варна! И той самия е с оперирана жлъчка! Доволен съм от него!!!

# 218
Здравейте,

Да Ви споделя и моят проблем. Онзи ден направих криза с повръщане и инжекции впоследствие в спешното. На следващия ден при доктора разбрах, че имам камъни в жлъчката. Днес имам жълто в края на бялото на очите, затова отидох пак при него и той ме прати на изследвания, които все още чакам. Някой имал ли е този проблем с оцветяването на очите и какво би могло да означава това.. благодаря.

Това означава, запушени жлъчни пътища и ако изследванията Ви са завишени,ще се наложи да Ви оперират по спешност! Майка ми преди 20-тина години отиде в болницата с пожълтели очи и кожа и веднага я закараха в спешното и след два дни я оперираха! Така,че имайте готовност! Няма нищо страшно,минава бързо Simple Smile

# 219
  • софия
Как ви събудиха?
Simple Smile
Сама се събудих
Извинете за въпроса, но къде се събудихте сама и кога? Дали веднага след интервенцията, дали в стаята или в операционната?

# 220
Аз се събудих в стаята.Тоест събудиха ме.

# 221
  • софия
Благодаря, значи не е сложно събуждането.  Simple Smile

# 222
  • Sofia
Събудиха ме още в операционната.Бяха ме преместили на леглото и ми връчиха голяма спринцовка пълна с камъните ми.После ме закараха в стаята.Сложиха система.Нямах никакви позиви за повръщане.Само леко главоболие и дразнене в гърлото.

# 223
Тези, които са били във ВМА при доц. Такоров дали знаят има ли ВИП стаи в отделението?

# 224
Има да, поне 2 видях, може и повече да са. Аз бях в едната. Разликата с другите е, че са е 1 легло.

Общи условия

Активация на акаунт