Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 26

• 65 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Качамак с прясно мляко, малко масълце, кашкавал и сиренце:
...........
Скрит текст:
Снощи, беше много късно, отворих една тема и там те срещнах и така съм се забавлявала прекрасно с теб, усмихна ме, не ме усмихна, а се смях с глас. Имаш прекрасно чувство за хумор и най-вече много точно. Не съм предполагала, колко забавно може да е с теб. Честно! 

# 256
  • В царството на игрите:)
Скрит текст:
Овесени бисквитки с ябълка
Може ли рецептата?

# 257
  • София-Младост
Ani8314, придържай се към правилата на темата:) Има отделна такава, където само се споделят дневните менюта.

Нямате стигане  и прочитане:) Толкова пълна темата май никога не е била Simple Smile
От мен Хек плакия на фурна

# 258
Качамак,щеше да е за довечера,ама хайде

Скрит текст:

# 259
много сте заразни с този качамак Simple Smile  в следващите дни милото го няма и ще си правя и аз.

Предните два дни дълги работни и  аламинути  яйца на очи в люто мляко Simple Smile

малки пици Simple Smile

и дробчета с лук на тиган http://pep-4o.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 17:08 от пеп-4o

# 260
От последните дни
Закуска

Бутер тесто с масло и сусам

Картофи на фурна

Таратор

Пилешка супа

Салата

Пържени картофи

Шишчета

Пържоли на фурна

# 261
40 минути четене и водене на записки , все едно съм лекции( онлайн)...Simple Smile
Pinko, пидето изглежда супер, а хлябът и е като от селска фурна излязал:heart:!( Може ли рецепти и някакви "тайни " ако имаш).
DespicableMe, обожавам св.дроб и таратор като комбинация.
Stelmo, ако това да "грозни" баунти представям.....
Тайна ребрата са мнооооого апетитни.
Beniii, прекрасен козунак!
Как го правите този качамак ,че изглежда толкова апетитен. Аз ако го сготвя и не ми се яде.
Сега нещо от мен:
Соба, с пържени пиле, зеленчуци и гъби, имаше и порция с бял ориз. Печено пиле и шопска салата( плюс печен патладжан), баница с газирана вода, ягоди с кисело мляко и желатин.

Кашкавал с бекон на фурна и млечна салата, оризово кюфтета и бананови кексчета.

Вървяха си и дежурните спагети, пици,сандвичи, палачинки.....и пак натрупах идеи от тук за тази седмица.Simple Smile

# 262
# 263
# 264
Скрит текст:
Овесени бисквитки с ябълка
Може ли рецептата?

Бисквити с две съставки
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Скрит текст:
Понякога слагам 1 яйце, 1-2 с.л. тахан и задължително 1к,л.  равна сода, разтворена в  малко кисело мляко. Този път  имах изостанали ябълки, които рендосах на ситното ренде. Сместа трябва да е гъста и с лъжичка ги оформям върху хартия за печене.

# 265
Салатка:

Печено пилешко с печени картофки и миш - маш:

Солен кекс с кренвирш и сирене за работа на Джастев:

И за десерт от вчерашното реване.
Пп Марчева, Hug Hug Hug. Така мило да ми стана от думите ти. Благодаря ти. Heart

# 266
  • Благоевград
От тези дни:
Боб, направо в тенджерата

Пица

Пилешки пай със зеленчуци и бутер тесто

Чушки бюрек, но печени на фурна с поръска от смлени пълнозърнести сухари

Свински вратни на фурна с големи глави лук и гъби с гарнитура зелева салата и печени ноазети

# 267
  • София
Harista- искам да изям собата ти:blush:
От мен Курабийките на Анелка, обаче ги препекох и са твърдички, но вкусни. Не беше оказано в рецептата време на печене, а те не порозовяват почти и си ги попекох 30м.

# 268
От мен едно ветрило от сух хляб

# 269
Свински гърди на фурна и руло от тиквички

Общи условия

Активация на акаунт