Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 26

• 65 885
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
А Есито 77 , завидях Wink  страОТни по алфредоторес имат много ханш разбирай конци ..
дай рецептата насам , моля!

# 436
# 437
# 438
Наистина, чудни козунаци Yum, чак се зачудих да взема и аз да опитам, досега не съм правила
Ето ги и моите яйчица

Скрит текст:
Зелена салата с киноа

Картофено пюре и рибни пръчици

И една малка баничка от останали кори

# 439
Пробвайте дами не се чудете, иска се време, много жега...😁 и много много месене, толкова месих, че след месенето легнах на дивана и не можех да стана около два часа 😉
За да не е спам ей тука чакат едни орехчета своя крем (първи опит с доста негърчета 😁)

# 440
Страхотни козунаци и шарени яйчица сте спретнали! Ние ще боядисаме в събота, днес готвих това
От едно пиле три манЖи
Пиле къри

Червен ориз със пиле и праз, по желание на щерката

И една запеканка с пиле и броколи без снимка.
И още една крем супа с чушки и куркума (само тя с читава снимка 😁)

# 441
Майко мила, момичета, какво сте направили вие. Напълнили сте темата с красоти - чудни яйца, козунаци, гозби. Просто сте страхотни. Браво, браво!!! Heart Eyes
От мен една салатка по гръцки с риган и зехтин(под доматите има и краставички) :

И нещо като мешана скара(към нея имаше и агнешки кюфтенца и домашно пържени картофки, както и добавки сос, горчица):

И понеже днес освен Велики Четвъртък е и Деня на Българската Конституция и Деня на Юриста, ви казвам Наздраве с едно червено винце:

Козунаци и яйца в събота. Grinning

# 442
  • Bарна, морето, сините вълни

Козуначени мъфини със сладко от ягоди

Козунак със сладко от кайсии

Сандвичи на парти грил с кашкавал, чедър и луканков салам

Ориз с кюфтенца

Свински пържоли

# 443

Леко препечен,месен само 15 мин,но рецептата беше такава, получи се на вкус.
Ама все пак ми е за втори път в живота, простено ми е😁.

# 444
Изключих фурната , за днес -стига...
Лабрекс " ми пусна мухата" с мъфините/баклава на Танита

При мен са без мед и грозноватички , но са вкусни

А тук е виновна Марчева-сподели едни мини козуначета по рецепта на Ивана и ето ги в мое изпълнение

В събота ще има повторение , много ми харесаха !
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:07 от denyil

# 445
И аз, с моята първа доза. Ще има още, в индивидуални форми. Сладост и вкус-много добре!

# 446
  • В царството на игрите:)

Лозови сърмички

# 447
  • София
Яйцата - боядисани , моите са повече в червено, така обичам. Козунаци основни  - събота, като ще започна късно вечерта от петък. |Видях се без работа и сътворих един Многолистен Бриош , то си е пак козунак, ама не съвсем, но този специално си имаше много работа, т. е. измесване му е майката и е с квас, а квас взех от приятелка, щото аз не го отглеждам. Мнооого е хубав, раздадох го веднага на децата. Оценен беше! Изчезна, вече няма.
Показ -

# 448
# 449
Как да се наместя тук след всички прекрасни козунаци, които сте показали 😊Браво, момичета!
Нашите яйчица:

И опит за дърпана баница, изяде се, ама хич не стана хубаво издърпана 🤔

Използвам момента да ви попитам - как постигате кората на козунака да е по-мекичка и не дебела? Мисля, че при козунаците на Пинко видях такава хубава коричка... Моля за съвети 🙂

Общи условия

Активация на акаунт