Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 923
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 900
Има много такива жени. Не знам защо се чудите. Просто такива са им интересите или капацитета им е толкова. Галя и Валерито дали можем да си ги представим да говорят за книги.? Не. Има обаче и много интелигентни млади момичета, четящи и интересуващи се от много неща, за съжаление такива липсват във нашето интернет пространство. Или няма да тръгнат по-скоро да правят влогове. Не знам, нишата е една такава-готвене, чистене, подреждане, бебета, брънчове, козметики-туй то.Някои с амбиции да дават тон в живота и да лайфкоучват. Хванали са една вълна и това е. Всичките са еднакви. Сякаш ги е страх да избягат от това, да покажат друго.
Аз затова харесвам Ивана. Все ми се струваше, че у нея има нещо повече. Личи си, че чете, не е глупава. Говори и на други теми.Споменава медитация, чете селф хелп литература, интересува се от духовното. И понеже и на мен са ми интересни такива теми, имах някаква надежда, че тя ще разчупи малко влоговете си, ще направи нещо ново, ще включи нещо различно. Но сега вече не знам...Повечето са си хванали една вълна, това се гледа, това е модерно. А може би и аудиторията е такава, хората се вълнуват от гримчета и молчета.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:33 от Мис Каролин Бингли

# 3 901
И в реалния живот има такива момичета. Аз лично имам позната на 30 години с общ трудов стаж може би 1 година. Не работи, интересува се само от визията си. Мъжа и я издържа. Роди му дете, така че последната година поне с детето се занимава. Не мисля обаче, че след година или две би се хванала на работа, просто тия неща не са за нея.
Друга моя позната ми каза откровенно, че не и се работи и би искала да забременее, за да не работи..
Хора всякакви. Друго нямам какво да кажа.

# 3 902
Винаги ще има хора, които могат да си позволят повече от други .

# 3 903
  • София
Някои от вас питаха за апартамента на Герито. Не знам дали е уместно да публикувам обявата публично, понеже всякакви хора влизат да ни четат, но ще постна няколко снимки с риск да й разваля бъдещия home tour Grinning
Да - лоу кост ИКЕЯ - като видя 19.90лв-те масички и направо ми класнее до небето....Май шейната беше по-добра, тя едва ли е била от 10лв

# 3 904
Винаги ще има хора, които могат да си позволят повече от други .

Въпросът не е кой какво може да си позволи, а кой къде поставя акцента.
Има огрооомна разлика.
Нарича се интелектуален багаж.

# 3 905
  • софия
Хареса ми видеото на Амелия Маркова, нищо общо с това на Йоко. И аз бих се оперирала при Илхан, ноо е доста скъпо при него Sad

# 3 906
На Галя каналът и е за козметика от самото начало , нормално е това да показва.

# 3 907
Галя имала - дала. В youtube е пълно б/влогъри, които показват огромни hauls на козметика от Сефора купени наскоро, не е единствена.

# 3 908
Въобще не съм съгласна, че всички жени, които не работят, имат потенциал да са добри домакини.
Само като погледна Валери, която си складирала куфарите на терасата и пазарува по една краставица и един домат. Галя, за която чистене е да си забърше холната маса и която твърдеше, че, ако сготвиш манджа, то си вмирисана на мусака домакиня. Ивана, която си гледа нейното пълно с кокосово мляко и веган манджи канче, защото мъжа и може да си сготви сам. Полина, която на 30 години се похвали, че нарушила златното правило да не цапа повече от два съда при готвене. Ако отсъдим, че Елица не работи, то и останалите не са показали много повече ангажименти от нея, макар че все проектират някакви проекти. Няма да добавям Пепе в класацията, че ще кажете, че има две деца.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:03 от Welt

# 3 909
Аз съм съгласна, че не трябва да се публикуват адресите на влогърките, но потребителката по-рано единствено беше писала квартала. Освен това Гергана сама публикува в сторита снимки от балкона и веднага се разбра в кой блок е, че и на кой етаж е даже. И от старата квартира го правеше редовно и даже ми е идвало да й пиша да спре да се издава къде живее. Ами като не искат хората да ги разбират къде живеят, да се научат да дърпат пердетата и да не си снимат постоянно улиците, кварталите и гледките от терасите. Но от зор да се показват постоянно се отнасят супер безотговорно. Зорница вече се опари.

# 3 910
  • Някъде там
Не ми харесва декорацията на Ели. Идва ми претрупана с цветове, нищо че всички са пастелни. Бели чинии със сини цветчета и пастелно зелено и розово, не ми е ок. Но това е въпрос на вкус и усещане.
Иначе обикновеното лежерно видео от нея.

Та те самите  повечето си показват къде живеят и под видеата им много често съм виждала  да се пита там и там ли живееш, тук нищо по различно не се казва. Не е написан точния адрес, етаж и номер на апартамент, все пак, а само квартала.
Няма да отидем да и изядем кифлите на Ганка..😀

# 3 911
Аз не мога да повярвам, че в тази тема се толерира мнение като това по-долу! Всички мълчат, подхилкват се и сякаш е нормално да унизиш през фалшивото си име един човек. Предполага се, че много тук са майки. Но и да не са, всеки се е сблъсквал с това поне веднъж го обидят, че е грозен. Или поне да познава човек, който са обиждали, че е грозен.
И тук не пишат озлобени деца!
Това, написаното, е нехуманно, отвратително и в един нормален свят биха потърсили сметка за тази гадост.

# 3 912
Barbarella*, а според теб хуманно и нормално ли е Гергана да пуска видеа със заглавие "Откриха ми рак" и "Живях в дом за сираци"? За мен е сто пъти по-отвратително да спекулираш с такива неща, за да трупаш гледания и трафик. Ако тя не се държеше толкова гнусно и неадекватно, никой нямаше да й коментира нито външния вид, нито апартамента. Не случайно е най-НЕхаресвания влогър.

# 3 913
А не...аз нямах това предвид, че Елица не работи и затова е такава добра домакиня. Просто го споменах, защото разполага с много време да изпипва нещата. При нея обаче И си личи, че го прави с желание, отдава й се. Но ако имаше много по-малко време нямаше да може да се посвети така задълбочено в готвенето, подреждането, само това исках да кажа.Разбира се има и такива жени, които са заети много повече, и пак са топ откъм домакинстване-за мен това е непосилно. Но е факт, че когато имаш повече свободно време и не си на работа 8 часа, както са повечето влогъри имат много повече възможност да нагласят 4 степенно меню, да украсяват маси и да изпипат всичко. На мен при Елица ми харесва, че й личи, че това я вълнува, страст й е.

# 3 914
Barbarella*, а според теб хуманно и нормално ли е Гергана да пуска видеа със заглавие "Откриха ми рак" и "Живях в дом за сираци"? За мен е сто пъти по-отвратително да спекулираш с такива неща, за да трупаш гледания и трафик. Ако тя не се държеше толкова гнусно и неадекватно, никой нямаше да й коментира нито външния вид, нито апартамента. Не случайно е най-НЕхаресвания влогър.
Вие пишете за нея, че е грозна, защото тя публикува неверни истории? 🤣 Не, това е абсурдно. Извини ме, но е абсурдно.😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт