Понеже често казвате, че Гергана е грозна и не трябва да се показва, може би трябва да се самоубие, да си отреже главата, че да ви угоди?
После се чудим, защо децата растат толкова жестоки и сбъркани. Ами погледнете се в огледалото.
Да.
Тук има много талант да се правят психопортрети. Не една и две дами са писали как тормоз в училище, обиди или друго неприемливо поведение/отношение са причина човек да се напълни с комплекси и това да го бележи за постоянно. Не говоря за конкретен инфлуенсър, а по принцип. Не оправдавам и поведението на когото и да е. И все пак това не пречи на не малко хора да обиждат и да се подиграват на външен вид и не само. Обясненията са все едни и същи - "те се показват, тук е клюкарник, модераторите да преценят". Ще спра до тук, преди да ме определят като "защитничка" или "морална полиция".
Не е ок да демонстрират къде живеят с точност, но е факт, че доста от тях многократно са давали малки или големи "жокери."
Галя е свободна да изглежда както иска, да показва каквото я влече и да харчи колкото пожелае. Само да избягва ехидност към останалите жени с изказвания "отива ми само нарцис/зо, никога не мириша на мусака" и "всяка работеща жена може да си позволи Шанел." Въобще не става въпрос за това кой колко има или съобразяване с обществените очаквания. Въпрос на отношение, светоусещане, трезво мислене.
Може да не съм права, но не обвързвам добрата домакиня с педантична чистница и шеф готвачка. Уютът се създава с любов, вкус, желание и старание. Нормално подреден и почистен дом, нещо сготвено с любов, усет към детайлите. За мен може да си добра домакиня с два сандвича и салата, оправено легло и подходящо подбрани възглавнички за дивана. А може да готви първокласно тристепенно меню ежедневно и къщата да е стерилно чиста, но да не се усеща домашен уют и топлина. Това са моите скромни разбирания.