Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 916
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 915
Аз лично не говоря за обсъждането на апартамента от снимките, а за това че потребителка беше споделила квартала и приблизителното местоположение на апартамента.
Остави потребителката да изживее звездния си миг. Но, ако успее да се зарови в мръсното пране на Гергана, е, тогава ще я призная за звездата на темата!
Понеже често казвате, че Гергана е грозна и не трябва да се показва, може би трябва да се самоубие, да си отреже главата, че да ви угоди?
После се чудим, защо децата растат толкова жестоки и сбъркани. Ами погледнете се в огледалото.

Да.
Тук има много талант да се правят психопортрети. Не една и две дами са писали как тормоз в училище, обиди или друго неприемливо поведение/отношение са причина човек да се напълни с комплекси и това да го бележи за постоянно. Не говоря за конкретен инфлуенсър, а по принцип.  Не оправдавам и поведението на когото и да е. И все пак това не пречи на не малко хора да обиждат и да се подиграват на външен вид и не само. Обясненията са все едни и същи - "те се показват, тук е клюкарник, модераторите да преценят". Ще спра до тук, преди да ме определят като "защитничка" или "морална полиция".

Не е ок да демонстрират къде живеят с точност, но е факт, че доста от тях многократно са давали малки или големи "жокери."

Галя е свободна да изглежда както иска, да показва каквото я влече и да харчи колкото пожелае. Само да избягва ехидност към останалите жени с изказвания "отива ми само нарцис/зо, никога не мириша на мусака" и "всяка работеща жена може да си позволи Шанел." Въобще не става въпрос за това кой колко има или съобразяване с обществените очаквания. Въпрос на отношение, светоусещане, трезво мислене.

Може да не съм права, но не обвързвам добрата домакиня с педантична чистница и шеф готвачка. Уютът се създава с любов, вкус, желание и старание. Нормално подреден и почистен дом, нещо сготвено с любов, усет към детайлите. За мен може да си добра домакиня с два сандвича и салата, оправено легло и подходящо подбрани възглавнички за дивана. А може да готви първокласно тристепенно меню ежедневно и къщата да е стерилно чиста, но да не се усеща домашен уют и топлина. Това са моите скромни разбирания.

# 3 916
Отвратително е да се смята, че една жена ражда за да не работи, това с извинение само болен мозък може да го каже. Аз познавам няколко които именно заради дете, не я оставиха в мечтаната и работа, и после където и да отиде като чуят, че е с дете не я наемат! Така, че не съдете без да сте преживяли същото

# 3 917
Аз съм съгласна, че не трябва да се публикуват адресите на влогърките, но потребителката по-рано единствено беше писала квартала. Освен това Гергана сама публикува в сторита снимки от балкона и веднага се разбра в кой блок е, че и на кой етаж е даже. И от старата квартира го правеше редовно и даже ми е идвало да й пиша да спре да се издава къде живее. Ами като не искат хората да ги разбират къде живеят, да се научат да дърпат пердетата и да не си снимат постоянно улиците, кварталите и гледките от терасите. Но от зор да се показват постоянно се отнасят супер безотговорно. Зорница вече се опари.

Как се е опарила Зорница, че това съм го пропуснала? 🤨
И може ли някакво кратко разяснение каква е била схемата с рака на Гергана? Какво точно е казала и как се е разбрало, че не е болна? Имам блед спомен, когато сподели тази информация, но оттам нататък губя следите на потока.
Направо ми се струва космически невъзможно да споделиш подобна новина ПУБЛИЧНО и след това тя да се окаже НЕВЯРНА? 🧐

# 3 918
Деца ходили до дома на Зорница да носят подаръци. Така са казвали тук.

По мой спомен, Гергана беше споделила, че са и открили някакво образувание, не можели да кажат какво е точно, тя се е страхувала от операция, изследванията били нормални и без интервенция не могли да установят какво е. Видеото май го няма вече и не помня след това да е споделяла какво се е случило, което е малко странно, защото хората, нормално, се интересуваха, след като тя самата сподели.
Не твърдя, че информацията е достоверна, това е, което аз разбрах и си спомням.

# 3 919
Това с: има ми нещо, вижте какво ми се случи, е евтин трик, от който се възползват много влогъри. Милица Маркова и тя също беше публикувала такива, но аз просто не ги гледах. Но по някаква необяснима причина хората умират от кеф да гледат подобни драми. И това носи палче нагоре. Предполагам, че за това правят тези селски постановки.

# 3 920
За мен това психарско. Не го оправдавам с цел гледаемост да лъжеш, пък и то за сериозни неща и да преиграваш така и да изопачаваш.

# 3 921
  • Някъде там
Само че Зорница не е казвала и показвала къде живее, а деца бяха проследили Гена и Настя от  площадката и видели къде живеят и после и занесли подарък.
Тогава спря да показва Гена, а  тях показва само в гръб.

Гергана беше писала някъде не помня точно къде, че понеже и тя се бори с диагнозата рак е съпричастна. Или нещо подобно. И после като я питаха какво се случва, тя направи видео със заглавие Откриха ми тумор. Оказа се че е фиброаденом. Какво стана по нататък  и дали се е оперирала не разбрах.

# 3 922
Ей, ще ме накарате да си я пусна таз Гергана!

# 3 923
И аз на мястото на Зорница бих спряла да ги показвам-въпреки, че са деца, звучи ми притеснително някой да те проследява до вас. С право Гената е дал вето децата да не се показват. При Зори по-скоро ми се струва, че хем иска да ги покаже, хем не.

# 3 924
Мис, видеото на Елица е от Великден, та цялата тази подготовка е с повод. Хора с деца и работа на пълен работен ден принципно пак отделят време и усилия за подготовка на празника. Тя разбира се готви често, но такива екстри като декорация, коктейли и пипкави ястия не са ѝ ежедневие, че да кажеш си няма друга работа.

# 3 925
  • Някъде там
Ей, ще ме накарате да си я пусна таз Гергана!
Външно не ме интересува как изглежда. Да, не ми е приятна и не я харесвам , но за мен вътрешно това момиче е с грозна душевност.
Да лъжеш, че се бориш със диагноза рак, че си живяла в дом и прочие кликбейт заглавията, само за да те гледат, да не би да е пример за подражание, което уж претендират да са инфлуенсърите..
Радвам се че ви вдъхновявам, е любимото ми. С лъжи, голямо вдъхновение...

# 3 926
Какъв е този спор! Нормално е когато показваш къде живееш, в случая на Зорница-центъра на Варна, дечицата да я намерят. Тя де не живее в Манхатън! Може и неприятно да е било за Гената, но не мисля, че точно заради това спря да ги показва. Лично мнение. Атноанета си показва и дечицата, и раждането и новият апартамент и не виждам да й е неприятно. Тя в този случай излиза по-умна, защото преценява, че засега това й носи дивиденти. От това, че си показват ежедневието, все пак печелят някакви пари.
Голям спор спретнахте от нищо!

# 3 927
Оставям това тук, че сте позабравили лъжите на Гергана. Толкова възмущение беше предизвикала тогава, че дори се включи в темата да се защитава и каза, че youtube са й изтрили видеото, защото е било докладвано. Дори не го е изтрила сама. Да имаш бучка в гърдата и да спекулираш с такава тежка диагноза, за да си продаваш мърча и да трупаш популярност е отвратително и гнусно. Не ме интересува как изглежда. Грозна е отвътре.

# 3 928
  • Някъде там
Джудит точно за това не сме спорили.
Пита някой, защо Зорница се е опарила от показването къде живее и отговорихме.
Тя самата каза,защо няма да ги показва, точно това изтъкна като една от причините.
Даже тогава когато и бяха оставили подарък, имаше видео в което го обясни.
След това и си заключи старите видеа и започна промяната.

# 3 929
"Антипатична,грозновата,не е симпатична" и следва "Това, написаното, е нехуманно, отвратително и в един нормален свят биха потърсили сметка за тази гадост"..
Барбарела,осъзнаваш ли колко нелепо звучиш?

Благодаря за разяснението за рецептата,Всъщност 8-те топки се разточват и слепват с масло една с друга.

Относно адресите,много рядко остават неразгадани.Я някоя съседка ще сподели,че с еди кой си ютубър живеят врата до врата,я самите Ютъри се издават със снимки.Чета YTMD и почти на всички им се знаят адресите,кога и за колко $ са купили къщите си.Никой досега не е отишъл да им прави проблеми(поне не съм чела за такива),но пък локацията казва много.Затова и хората се интересуват къде живеят.

Общи условия

Активация на акаунт