Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 905
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 930
Аз не виждам как грозната постъпка на Гергана да лъже за болести, прави обиждането по-малко лошо.

# 3 931
Аз съм останала с впечатление, че Елица и по принцип много идпипва детайлите, а не само по празници. Просто й носи удоволствие явно. Не съм обърнала внимание откога е видеото, тъй като е наскоро качено, а вече сме много след Великден. Гергана е антипатична и това е факт. Не всеки може да бъде красив обаче, и наистина е неприятно да се четат подобни коментари. Но пък и това е лично мнение, всеки е в правото си да сподели.

# 3 932
Отвратително е да се смята, че една жена ражда за да не работи, това с извинение само болен мозък може да го каже. Аз познавам няколко които именно заради дете, не я оставиха в мечтаната и работа, и после където и да отиде като чуят, че е с дете не я наемат! Така, че не съдете без да сте преживяли същото

Аз споделих за жена, която лично на мен ми сподели, че не и се работи и предпочита да роди едно дете и да излезе в майчинство. Тоест аз не го смятам, тя в прав текст си ми го казва.

Ако пък засегнах някаква твоя болна тема се извинявям, но аз говоря за лични истории споделени очи в очи, а не догадки.

П.С. Любопитно ми е каква е цената на двустайния апартамент в Пловдив, който показахте?

# 3 933
Аурора, не беше към теб. Просто да кажеш, че някой не ти харесва визуално, че ти е грозноват, не те прави жесток и брутален, нехуманен.
Аз също се въздържам в коментарите си, защото честно казано не ме интересува дали някой е красив или грозен, по-скоро ме интересува това, което говори и показава. Друг е въпросът, че "красив" и "грозен" са доста субективни понятия и ако аз определям някой или нещо, като много красиво, съвършено, за друг ще е пълна противоположност.
Примерно, Валери е много хубаво момиче, но абсолютно куха хралупа. Съжалявам, но си заставам зад думите, защото ако кажа обратното ще е пълно противоречие с моята ценностна система, пък ако ще да съм нехуманна.

# 3 934
Вместо да се джавкате, гледайте новото видео на Валери.
Дава съвети за 10 полезни навици.
Един от тях е - не завиждайте, а се вдъхновявайте. 👌😉
Приятно гледане и много усмивки и сърчица от мен. 👍😋

# 3 935
А, вече се лепят и на съфорумки епитети. Хубавото е, че ако инфлуенсър ми е направил лошо впечатление, по какъвто и да е начин, мога да го избягвам. Лошото е, че в ежедневието не разпознаваме хората, които зад никнейм се изказват така, обаче. А това, че било ок да се говорят такива неща в чуждестранните форуми или други теми е почти толкова изтъркано, колкото "щом се е показала мога да обиждам", просто защото не е вярно. Но добре, нека овладяваме "когнитивния дисонанс" с делене на отбор "морална полиция" и отбор "квото искам ще си пиша, пий чай в друга тема, ако не ти изнася."

И на мен ми хареса влогът на Елица. Декорацията за празника ми е ок. Камъните може би бих пропуснала. Цветята много ми харесаха, както и менюто. Радвам се, че са си създали настроение.

# 3 936
Нравствената полиция дойде. Laughing

Джудит, това към мен ли беше отправено?

# 3 937
Няма нужда да ходите до чужди форуми. Просто посетете темата за Звездните компромати в същия подфорум тук и хвърлете око на постовете на най-възмутените от определянето на Гергана като "доста грозновата".

# 3 938
Джудит, съгласна съм.
Аз имах предвид, че да го кажеш/напишеш на някого лично е жестоко/нехуманно и излишно.

# 3 939
Няма нужда да ходите до чужди форуми. Просто посетете темата за Звездните компромати в същия подфорум тук и хвърлете око на постовете на най-възмутените от определянето на Гергана като "доста грозновата".
Щом другите го правят, значи мога и аз, така ли? 🤔
Ама иначе говорим за морал, добър пример и т. н.
Не правите ли разлика между - тя лъже, затова ще я наричам неморална, лъжкиня...
И - тя лъже - затова ще си кажа, че е грозна, недоразвита,.... 🙄🤐

# 3 940
  • Някъде там
Sunflower,  лично аз никога не съм си позволявалa да напиша, че Гергана и останалите  са грозни физически с това което им е дал Бог. За грозния избор който са направили с пластичните си корекции някои от тях, да пиша го, но не и за физическите данни.
Виж категорично мога да твърдя, че и лице в лице ще кажа на Гергана,че е грозна душевно, щом си позволява да лъже за такава болест с цел привличане на внимание.

# 3 941
Нравствената полиция дойде. Laughing

Джудит, това към мен ли беше отправено?
Не, не е към теб. Не виждам смисъл да пиша мнение вече.
Да минава метлата и до скоро!

# 3 942
Напоследък влизам рядко тук и всеки път като отворя темата, се вихри спор за потребителите, какво може и не може да се казва и т.н. Явно е здрава скука и суша покрай това извънредно положение.

За мен пък Гергана не е грозна. Просто не е намерила своя стил и в старанието си да наподоби нещо изглежда изкуствено. Знаете как е - като не ти идва отвътре да си секси, изглеждаш нелепо на снимка по сутиен. Според мен може да превърне момичешкото си излъчване в плюс.

Въобще страшна скука по света и у нас, напоследък в ютуб гледам само Bon Appetit и вече имам fermentation station вкъщи Joy

А, също и Ирина Купенска в инстаграм - в момента е на вълна хляб с квас.

# 3 943
  • Мюнхен
Въобще страшна скука по света и у нас, напоследък в ютуб гледам само Bon Appetit и вече имам fermentation station вкъщи Joy

Ооо, Сали, от моите хора си!! Бон Апети ги гледам от поне година и нещо, страхотни са, заслушват се в коментарите и постоянно имат ново съдържание. Брад, Крис и Клеър са ми любимци на мен! Grin

# 3 944

Ооо, Сали, от моите хора си!! Бон Апети ги гледам от поне година и нещо, страхотни са, заслушват се в коментарите и постоянно имат ново съдържание. Брад, Крис и Клеър са ми любимци на мен! Grin
Много ме надъхват да експериментирам в кухнята. Напоследък Сола мноого ми допада, във видеото с интерпретациите на Карбонара просто избухна.

Общи условия

Активация на акаунт